Annonce:
Annonce:

Dennis' sære fetich: Dyrker sex med balloner

Det er store, farvede balloner, der tænder Dennis Mortensgaard fra Trekantsområdet. Sammen med sin kæreste dyrker han sin specielle fetich. SE TV-KLIP

Dennis Mortengaards laver ballon-film fyldt med seksuelle scener, sammen med sin kæreste Laila (Foto: DR, Sexministeriet)
Dennis Mortengaards laver ballon-film fyldt med seksuelle scener, sammen med sin kæreste Laila (Foto: DR, Sexministeriet)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

20-årige Dennis Mortensgaard elsker balloner. Sådan helt bogstaveligt. De tænder ham, gør ham seksuelt opstemt.

Store balloner i alle slags farver, fremstillet af tyk, holdbar kvalitetslatex kan få ham helt op i det hede felt. At røre ved dem, føle den stærke lugt af naturgummi i næsen, og se ballonerne blive pustet op langsomt og intenst, er noget af det bedste han ved:

- Det er fascinationen, følelsen og duften af latex. Farverne og formerne. Det her lille objekt, der kan udvide sig så voldsomt. Jeg bliver virkelig opstemt af at puste store balloner op, eller at se min kæreste gøre det, siger Dennis Mortensgaard til ekstrabladet.dk.

Se også:

TV: Sådan dyrker handicappede sex

Onsdag aften deltog Dennis Mortensgaard, der bor i Trekantsområdet, i tv-programmet Sexministeriet på DR HD sammen med sin kæreste Laila. Her fortalte de om deres særlige seksuelle fetisch for balloner, og viste, hvordan de dyrker den.

Sær sex: Gift med Berlinmuren

Annonce:

I tv-klippet herover kan du se uddrag fra programmet, hvor tv-værten Emil Thorup blandt andet erfarer, at der er stor forskel på, om ballonfetichister er 'poppers' - og altså tænder på at høre lyden af en ballon, der sprænger - eller om de er det modsatte, 'non-poppers'.

Læs:

Derfor er vi til s/m

Har været 'looner' i mange år
Dennis Mortensgaard og hans kæreste er såkaldte 'looners' - et begreb, som dækker over personer, hvor balloner træder ind og erstatter kærlighed, sex og intimitet langt hen ad vejen.

I USA har amerikanske 'looners' åbent fortalt om, at de betragter ballonerne som deres børn, og at de lægger sig til at sove med dem under trøjen hver aften.

Selvom Dennis Mortensgaard er så seriøs omkring sin fetich, at han har oprettet en hjemmeside om sin ballonkærlighed, og ofte videoblogger om den på YouTube, så kan ballonerne dog ikke erstatte en rigtig, levende kæreste:

- Jeg plejer at sige, det er et deleforhold på 30/70, hvor ballonerne bare er krymlen, der dekorerer kagen, siger han.

SE

TV: Fri sex fra hele verden

Annonce:

Dennis' fetich har tidligere kostet ham forholdet til en kæreste, som ikke kunne acceptere, at der var balloner indblandet. Det sårede ham meget, men hans nuværende kæreste elsker ligesom Dennis, at inddrage de runde, luftfyldte latexobjekter i forholdet:

- Men ballonerne er ikke kun et seksuelt nydelsesobjekt, men ofte også en hobby og en interesse. De er rigtig gode at sidde med, hvis man skal slappe af eller arbejde, siger Dennis Mortensgaard.

Læs:

Dorthe er kinky 24 timer i døgnet

Begyndte da han var lille
Han forklarer, at hans dybe passion for balloner allerede begyndte da han var seks år gammel, hvor han følte en fysisk tilfredsstillelse, hver gang han pustede balloner op når der for eksempel var fødselsdag:

- Det havde selvfølgelig ikke noget med direkte seksuel opstemmelse at gøre når man er knægt, men det var en ting, jeg lagde mærke til. En dag jeg var alene hjemme, huggede jeg en ballon ude fra køkkenet, der var ment som et legetøj til hunden, fortæller Dennis Mortensgaard.

Annonce:

- Jeg tog den med ind på mit værelse og pustede den op under dynen, indtil jeg kunne mærke en varm følelse strømme igennem mig og jeg kom for første gang. Det var et virkelig stort chok. Rent psykisk betyder det, at når man har sin første seksuelle oplevelse med et objekt, prøver man typisk igen, da det jo virkede første gang - og det gjorde jeg så.

Se også:

TV: Sexminister Emil får kanyler i brystvorten

Før i tiden følte Dennis Mortensgaard sig skør på grund af sin fetich, men har i dag lært at acceptere sig selv. Han har gennemført en uddannelse, passer i dag et arbejde som programmør, og lever ellers et helt almindeligt liv.

Det er vigtigt for Dennis Mortensgaard at understrege, at han sagtens kan lægge ballon-kærligheden fra sig, hvis han for eksempel deltager i en børnefødselsdag.

Men ellers er det ballonerne, der tænder ham:

- Min største sexfantasi er at have sex indeni en stor ballon, siger han.

Se tv-klip med Dennis Mortensgaard og hans kæreste fra Sexministeriet over artiklen. Eller se hele programmet her.

Vær pervers for en dag

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: