Vil du knalde min kone?

Troels og Pia kan ikke lide swingerklubber - de finder ekstra mænd på byture i København

Pia og Troels tager i byen næsten hver weekend for at finde noget frækt, og det er ikke svært. (Arkivfoto: All Over)
Pia og Troels tager i byen næsten hver weekend for at finde noget frækt, og det er ikke svært. (Arkivfoto: All Over)

Swingerklubber er vejen frem for mange par, der gerne vil udleve drømmen om ekstra personer i det seksuelle samvær.

Men for parret Pia og Troels mangler sexklubber et element af fræk flirt og forførelse. Det drukner i lige på og hårdt, synes de. Så parret fra Storkøbenhavn har fundet en anden metode, som giver dem et hav af uartige oplevelser:

De går i byen i Købehanvn og finder mænd, som har lyst til at knalde Pia. Det fortæller de på erotiksitet side6.dk. hvor du kan læse et længere interview med det eventyrlystne par.

De vil gerne være anonyme, så det eneste, vi må oplyse er: Pia er 27 år og funktionær, Troels er 33 år, offentligt ansat.

Derfor er det fedt at være swingerpige

Til side6.dk fortæller fortæller Pia og Troels om deres farverige sexoplevelser.

Rødt armbånd signalerer sex i det fri

Pia: - Selvfølgelig har jeg fantaseret om at være sammen med andre mænd eller flere mænd på en gang, men jeg er nok en ret pæn pige, så det var aldrig noget, jeg nogensinde selv ville foreslå. Og da Troels en dag spurgte mig, blev jeg knaldrød i hovedet, og det tog mig lang tid at indrømme, selv overfor ham, at det kunne være frækt.

Sådan deler man hinanden seksuelt

Swingerklub
Parret prøvede en swingerklub:

- Men det var slet ikke os. I hvert fald ikke lige det sted. Det var ikke så meget menneskene, for de var rigtigt søde og høflige, og der var da også nogle imellem, som man kunne forestille sig at have noget frækt med. Men det var lidt for meget lige op i ansigtet. Der var ingen diskretion og fræk, hemmelig flirt.

Pia: - Jeg tændte helt af. Det var slet ikke, som jeg havde forestillet mig. Jeg elsker mænd i jakkesæt, der er gentlemen at se på, og hele flirteriet og spillet er det, som jeg synes er frækt. Men her var folk jo nøgne og lige på. Det var bare ikke særligt fedt, så den aften gik vi skuffede hjem.

SE

TV: Ta' kæresten med i swingerklub

Gav ikke op
Pia og Troels gav ikke op af den grund. Og en aften var de til fest.

Pia: - Jeg blev lidt fuld og kan godt lide at flirte og spille op og danse frækt. En af Troels venner og hans kæreste var med til festen. Hun var altid sur og drak ikke, så jeg dansede med ham en del, og pludselig kunne jeg mærke, at han havde ståpik. Det var som at få elektrisk stød. Jeg blev så liderlig, og bagefter skyndte jeg mig over til Troels og fortælle det.

Læs:

Kom i swingerlære

Troels: - Jeg tænkte lidt over det, og så gik jeg over og inviterede min kammerat med ud bagved for at kneppe min kæreste. Så enkelt kan det siges. Ti minutter efter stod vi ude bagved og kneppede Pia i begge ender.

Pia: - Desværre ødelagde det lidt Troels forhold til ham, men det var jo, fordi han ikke kunne se os i øjnene igen bagefter. Men vi opdagede i hvert fald, hvad vi var til, og vi opdagede også, at vi nok ikke skulle involvere venner i den slags lege igen, fordi det let kan blive noget rod.

Læs:

Her må du knalde på dansegulvet

Fremmed
Pige og Troels begyndte at gå i byen, men med en lidt anden dagsorden end par normalt går i byen med.

Pia: - Efter den oplevelse må jeg indrømme, at jeg var fyr og flamme. Jeg ville bare i byen så hurtigt som muligt. Så allerede dagen efter overtalte jeg Troels til, at vi skulle på diskotek. Det var nu ikke, fordi han var svær at overtale.

Troels: - Det havde været utroligt frækt, men også lidt mærkeligt, fordi det jo var en kammerat. Men aftenen efter gik vi så i byen på et dansested i indre by, hvor Pia var dresset helt op til narrestreger. Det var lidt svært at stå med hende, for så kom fyrene ikke hen.

Læs:

Forkæl hende med ekstra mand i sengen

- Men så snart jeg trak mig lidt, kom de jo sværmende til. Det var ret frækt at se, hvor meget opmærksomhed hun fik fra de liderlige fyre. Når jeg så kom tilbage, gjorde jeg, hvad jeg kunne for at signalere, at det var okay at snakke med min kæreste. Til sidst stod der en fyr, og jeg kunne se på Pia, at han var den rigtige, da vores øjne lige strejfede hinanden. Så da hun gik ud for at pudre næsten, spurgte jeg ham: 'Har du lyst til at kneppe min kone?'

Pia: - Da jeg kom ind igen kunne jeg se, at både Troels og ham fyren var røde i hovedet og smilede til mig, og så gik vi ud bagved, hvor jeg igen blev bollet i hoved og røv! Det var så frækt.

Læs:

Hanrej: Knald min kone

Og så var der åbnet for godteposen. Pia og Troels tog i byen næsten hver weekend for at finde noget frækt, og det er ikke svært.

Troels: - Det var så frækt, og jeg var naturligvis opmærksom på, om jeg følte nogen jalousi, men det gjorde jeg overhovedet ikke. Det var kun frækt og skønt at se sin kæreste så liderlig. Så efterhånden som vi tog mere og mere i byen, prøvede vi nye ting af, for Pia var umættelig, når først hun nåede et særligt niveau. Hun var bare en fontæne af liderlighed.

Læs:

Vi knalder i H&M's prøverum

Læs hele interviewet, hvor parret fortæller om deres frækkeste oplevelser, på side6.dk.