Unge piger i bagdelsbattle

Hvem skal vinde i dagens dyst?

Der var ingen spænding, da 39-årige Maj fra Odense løb med sejren i fjerde runde af 'Battle af the Butts 2012', hvor hun dystede mod Anita fra Herlev.

70 procent af de afgivne stemmer tilfaldt SOSU-pigen fra Fyn.

Tillykke med det - vi ser mere til Maj i finalerne og også til Anita, idet alle rundetaberne dyster om et wild card til finalen.

Her i femte runde af vores numsekamp er 22-årige Heloise først på podiet. Pigen fra Strøby, Sydsjælland, har fire heste og en kæreste:

'Min kæreste synes, det bedste ved min numse er, at den er meget lille og til et godt klap i numsen eller til at tag et god tag i. Og så er min numse fast og spændt. Det elsker min dejlige kæreste rigtig højt'

Heloise møder den 23-årige studerende Tine fra Vestjylland, som har sendt sit foto til sexsamliv@eb.dk:

'Billedet er en del af en serie, jeg gav min mand i bryllupsgave. Jeg tror, nogle på nationen! har godt af at se, hvordan en sød, naturlig bagdel ser ud i virkeligheden. Min numse er god, fordi den er naturlig og kvindelig blød - selv om frækt undertøj er fantastisk, kan mindre også gøre det, når bagdelen er smuk i sig selv.'

Lad den bedste røv vinde!

Sådan gør du
Er du kvinde, så gå straks ud på toilettet/kosteskabet/kopirummet og tag et billede af din ypperlige bagdel og send det til sexsamliv@eb.dk. Skriv 'Battle' i emnefeltet.

Fortæl også lidt om dig selv i mailen: Hvad laver du, hvor bor du, hvor gammel er du, hvorfor er lige din røv så god? Medsend også dit telefonnummer.

Du kan være anonym, men går du hen og vinder hele konkurrencen og de 2000 kroner, forventer vi, at du stiller op til en stor fotosession, hvor billederne efterfølgende bliver publiceret i Ekstra Bladet og på ekstrabladet.dk.

Er du mand, skal du bare overtale din veninde, kone eller kæreste til at stille op. Og tage et par billeder og så i øvrigt følge ovenstående.

Sex & samliv - 3. aug. 2012 - kl. 10:28 TV: Sådan danser kvinden i løbetid

OBS: Husk at alle piger, der er med i konkurrencen, gør det for sjov. Det vil sige, at de fortjener din ubetingede respekt og ikke mere eller mindre ubehøvlede og ubegavede kommentarer. Derfor: Har du ikke noget godt at skrive, så hold fingrene fra tastaturet...

Hvem har den bedste bagdel?

Se resultat

Tak for din besvarelse.

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
1 af 4 Heloise er 22 og fra Strøby.
2 af 4 Tine er 23 og fra Vestjylland.
3 af 4 Resultatet af 4. runde.
4 af 4 
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen