Efterlyses: Gode røve

Vi søger efter dejlige numser til vores store bagdelskonkurrence

Din numse behøver ikke at være af felliniske proportioner for at kunne gøre sig gældende i 'Battle of the Butts 2012.' (Foto: Magic Media)
Din numse behøver ikke at være af felliniske proportioner for at kunne gøre sig gældende i 'Battle of the Butts 2012.' (Foto: Magic Media)

Søges: Dejlige danske kvinder, der tør vise billeder af deres ligeså dejlige bagdele.

Haves: 2000 kroner, flere hundrede tusinde læsere, en bagdelsbattle og en redaktion, som er lidt skuffet.

For vi savner numser. Små, store, runde, flade, unge, gamle. Alle slags er velkomne i vores konkurrence, 'Battle of the Butts 2012', hvor vi skal have fundet og kåret landets bedste bagdel.

Da vi i 2010 kørte en lignende røvkamp, væltede billederne ind. Det kniber denne gang.

Læs:

Sex & samliv - 14. aug. 2012 - kl. 19:56 Sådan er det at ha' landets bedste røv

Om det skyldes, at kvinderne er bange for at blive generet af ufølsomme læserkommentarer, om de er blevet mere generte, om de bare ikke har opdaget konkurrencen, om de er ved at lægge an til få taget billederne, eller om de har fået præstationsangst, kan vi ikke vide.

Men vi ved, at vi savner dem. Vi tror, at en ganske stor del af læserne hver dag klikker ind på ekstrabladet.dk i håbet om, at just i dag kommer en ny runde af Battle of the Butts. Og vi er fuldstændig sikre på, at der er masser af pragtfulde bagdele derude, som fortjener en tur i numsemanegen.

Læs:

Se også: Er du bryst- eller baldemand?

Sådan gør du
Derfor: Er du kvinde, så gå straks ud på toilettet/kosteskabet/kopirummet og tag et billede af din ypperlige bagdel og send det til sexsamliv@eb.dk. Skriv 'Battle' i emnefeltet.

Fortæl også lidt om dig selv i mailen: Hvad laver du, hvor bor du, hvor gammel er du, hvorfor er lige din røv så god? Medsend også dit telefonnummer.

Du kan være anonym, men går du hen og vinder hele konkurrencen og de 2000 kroner, forventer vi, at du stiller op til en stor fotosession, hvor billederne efterfølgende bliver publiceret i Ekstra Bladet og på ekstrabladet.dk.

Er du mand, skal du bare overtale din veninde, kone eller kæreste til at stille op. Og tage et par billeder og så i øvrigt følge ovenstående.

Sexperterne - 22. jun. 2012 - kl. 10:08 TV: 'God røv giver lyst til analsex'

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen