Annonce:
Annonce:

12 ting du ikke skal sige i sengen

Kommunikation og ærlighed er svære størrelser under sex

'Er den inde?' er uheldigt - lige meget hvem der siger det. (Foto: colourbox.com)
'Er den inde?' er uheldigt - lige meget hvem der siger det. (Foto: colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det vigtigste i sexlivet er ikke store størrelser, avanceret legetøj og veludviklet teknik: Det er kommunikation. Før, under og efter. Men det betyder ikke, at du bare skal sige hvad som helst.

Især ikke de følgende ti ting, vi har fundet på edenfantasy.com.

'Hvad hedder det nummer der?'
Det er dejligt med lidt stemningsfuld musik til elskoven. Men den skal ligge i baggrunden og ikke dominere, så du begynder at lytte og synge med inde i dig selv - eller endda synge med. Eller begynde at tænke over, hvad nummeret nu hedder og spørge din partner. Det er naturligt at miste koncentrationen nu og da, men der er ingen grund til at ødelægge stemningen.

Læs:

Fyr op under forspillet

’Min eks gjorde det her’
Det er i orden at bede sin kæreste om at gøre et eller andet, eks’en gjorde, Men prøv at bruge lidt fingerspidsfornemmelse. Brug ingen navne, og lad være med at blive for beordrende og specifik i dine instruktioner.

Sexsnak gør jer lykkelige

Annonce:

'Nej nej - ikke sådan der'
I familie med ovennævnte. Når du skal guide din partner, er det altid bedst at være positiv og fokusere på de ting, der fungerer, med mindre det gør meget ondt. Fortæl hvad de kan gøre, i stedet for hvad de ikke skal gøre. Guide med lyde og krop og hænder.

'Dybere'
Denne går ud til alle kvinder: Det burde ikke være nødvendigt, hvorfor du ikke skal stønne ’dybere’ i sengen. Sig i stedet hårdere, hurtigere, mere - hvad som helst andet. Næsten.

'Er det tis?'
Med mindre I er kampstive, så er det mere sandsynligt, at hun har fået en sprøjteorgasme. Læs:

Sådan er den ægte sprøjteorgasme

'Det er aldrig sket før'
Om du er med en mand med svigtende erektion eller med en kvinde, der ikke er kommet, skal du ikke lade ham/hende forstå, at det er vedkommende, der er problemet.

Muligvis er det ikke det, du mener, når du siger det, men de kan misforstå det på den måde.

Læs:

Sådan kan du klare penispanik

'Adr!'
Kroppen er uciviliseret og ikke photoshoppet. Den lugter, sveder, har hår mærkelige steder og laver mærkelig lyde. Sådan er det. Så slap af og vær ikke bange for din egen og partnerens uperfekte krop. Gør ikke et stort nummer ud af en fx prut.

Læs:

Kunsten at elske sine kønsdele

Annonce:

'Jeg er ligeglad'
Det er et dårligt svar på spørgsmålet ’hvad har du lyst til?’ Sig din mening, kom med et forslag eller sig blot ’mere’, ’hårdere’, ’blidere’ etc.

'Kom du?'
Hvis du bliver nødt til at spørge, er svaret næsten givet på forhånd.

’Er den inde?’
Selv om vi her på redaktionen tror, at denne snarere er taget fra vandrehistorier end fra det virkelige liv, vil ikke mange mænd kunne fortsætte, hvis hun spørger, om den er inde, mens han høvler løs. Og heller ikke mange kvinde vil føle sig stramme og lækre, hvis han bliver nødt til at spørge om det samme. 'Just don't say it!'

'Min eks var meget større end dig'
Har hun været sammen med mere end et par stykker, er det sandsynligt, at hun har oplevet en mere veludrustet mand end den nuværende. Det har han bare ikke brug for at få at vide - slet ikke under sex. Og hvis han spørger, så svar undvigende eller i mere generelle termer.

Læs:

Derfor snyder hun dig i sengen

Hvad er det værste nogen har sagt til dig i sengen? Skriv det under artiklen her eller send det til tr@eb.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: