Go' røv og go' weekend!

Vi ønsker dig en god weekend med to lækre deltagere i 3. runde af vores store numsekamp

I 2. runde af vores 'Battle of the Butts 2012' havde vi forudset lidt af en gyser, idet to pragtfulde bagdele dystede om at komme videre i semifinalerne.

Men spændingen udeblev lidt, for med 58 procent af de over 8000 afgivne stemmer løb 27-årige Marie fra Roskilde med sejren over lækre linda.

Vinderen ser vi mere til i finalerne, men også Linda får en chance til, for alle rundetaberne mødes i en kamp om et wildcard.

Her i 3. runde af vores populære røvkamp har 36-årige June fra Rødovre sendt billeder ind til sexsamliv@eb.dk.

'Jeg er kendt som numsepige og har haft min egen fan-side på facebook, men måtte lukke den grundet lidt for meget under bæltestedet opmærksomhed. Jeg er halv dansk/halv spansk, hvilket giver gode numsegener. Den er fast, den er solbrun, den er struttende, den er min fordel. What can I say, it's all about the ass!' lyder det fra June, der har egen virksomhed.

June møder 30-årige Cat, der studerende og nomineret af kæresten Dan. De bor på Fredriksberg. Dan er en mand af få ord:

'Cats røv er den bedste i verden, fordi hun forstår at vise den frem.'

Og så skal der stemmes!

Læs:

Se også: Apple vil ikke have denne numse i butikken

Vind 2000 kr.
Find mobilen frem og tag nogle fotos - eller video - af konens/kærestens/venindens lækre bagdel. Eller - hvis du selv er kvinde: Tag et selvportræt. Og send billederne til redaktionen.

Kvinden på billedet skal være over 18 år gammel. Skriv nogle fakta om hende: Hvad laver hun, hvor gammel er hun, hvor bor hun? Og hvorfor er lige hendes røv den bedste i landet? Fortæl også gerne om situationen, billedet er taget i.

Ansigtet må meget gerne være på billedet. Og røven kan være bar, iklædt en listig trusse, i fede jeans eller stramme tights. Erfaringen peger dog på, at læserne bedst kan lide numserne ret afklædte. Dog ikke så meget, at man kan se maskinparken.

Send dit bidrag her: sexsamliv@eb.dk

Skriv 'Battle of the Butts 2012' i emnefeltet. Og husk nu at sikre dig, at numsens ejerkvinde er med på legen. Hendes mobilnummer er også en god ide at medsende. Send også gerne flere billeder med, så vi har noget at vælge mellem.

Vinderen får 2000 kroner og et professionel fotoshoot med covermodel.dk. De billeder vil blive vist i Ekstra Bladet og på ekstrabladet.dk.

OBS: Husk at alle piger, der er med i konkurrencen, gør det for sjov. Det vil sige, at de fortjener din ubetingede respekt og ikke mere eller mindre ubehøvlede og ubegavede kommentarer. Derfor: Har du ikke noget godt at skrive, så hold fingrene fra tastaturet...

Sex & samliv - 14. aug. 2012 - kl. 19:56 Sådan er det at ha' landets bedste røv

Hvem har den bedste bagdel?

Tak for din besvarelse.

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
1 af 4 Resultatet af 2. runde.
2 af 4 June, 36 år og fra Rødovre. (Foto: roxman.dk)
3 af 4 Cat, 30 år og fra Frederiksberg.
4 af 4 
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Dagens frække fra Side6.dk
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen