Numse-kamp: Måsen vs Røven

I 2. runde af den store numsekamp mødes en lægesekretærstuderende og en tjener

Der var dømt røvkamp i det nordsjællandske, da 21-årige Kia fra Hareskovby og 22-årige Rie fra Farum mødte hinanden 1. runde af 'Battle of the Butts 2012'.

Læs:

Se også: Numsedrama i Nordsjælland

Kia og hendes g-strengsklædte godte af en bagdel løb med sejren, hvor næsten 8000 brugere stemte.

Tillykke herfra, og held og lykke i finalerne, når vi kommer så langt.

Rie får du også lov at se igen, idet alle taberne af de indledende runder møder hinanden i et endeligt opør om en finaleplads.

Her i 2. runde af konkurrencen, hvor helt amindelige danske piger deltager med et billede af deres numse, kan du nyde Lindas og Maries.

Linda er 29 år gammel og arbejder som tjener i Vordingborg. Det er hendes kæreste, Allan, der har nomineret hende ved at sende et billede af og info om Linda til sexsamliv@eb.dk.

'Billedet er taget af min dame Linda - hun sendte det som godnatbillede en ensom aften... Ja, så heldig er jeg. Hendes røv er den bedste i verden, ikke kun i landet. Den er glat, fast og meget velformet,' lyder det kort og koncist fra Sydsjælland.

SE

Sex & samliv - 10. maj. 2012 - kl. 14:55 TV: Den bedste røv på nettet

Linda battler mod Marie:

'Måsen er min, og den bor i Roskilde. Jeg er 27 år og studerer til lægesekretær. Min røv er den bedste, fordi den elsker at stritte', kommer det fra Marie.

Og herfra er der bare at sige: Må den bedste røv vinde!

SE

Sexperterne - 22. jun. 2012 - kl. 10:08 TV: 'God røv giver lyst til analsex'

Sådan deltager du:
Find mobilen frem og tag nogle fotos - eller video - af konens/kærestens/venindens lækre bagdel. Eller - hvis du selv er kvinde: Tag et selvportræt. Og send billederne til redaktionen.

Kvinden på billedet skal være over 18 år gammel. Skriv nogle fakta om hende: Hvad laver hun, hvor gammel er hun, hvor bor hun? Og hvorfor er lige hendes røv den bedste i landet? Fortæl også gerne om situationen, billedet er taget i.

Ansigtet må meget gerne være på billedet. Og røven kan være bar, iklædt en listig trusse, i fede jeans eller stramme tights. Erfaringen peger dog på, at læserne bedst kan lide numserne ret afklædte. Dog ikke så meget, at man kan se maskinparken.

Send dit bidrag her: sexsamliv@eb.dk

Skriv 'Battle of the Butts 2012' i emnefeltet. Og husk nu at sikre dig, at numsens ejerkvinde er med på legen. Hendes mobilnummer er også en god ide at medsende. Send også gerne flere billeder med, så vi har noget at vælge mellem.

OBS: Husk at alle piger, der er med i konkurrencen, gør det for sjov. Det vil sige, at de fortjener din ubetingende respekt og ikke mere eller mindre ubehøvlede og ubegavede kommentarer. Derfor: Har du ikke noget godt at skrive, så hold fingrene fra tastaturet...

Se også: Er du bryst- eller baldemand?

Hvem har den bedste bagdel?

Tak for din besvarelse.

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
1 af 3 Linda. 29 år. Vordingborg.
2 af 3 Marie. 27 år. Roskilde.
3 af 3 
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Dagens frække fra Side6.dk
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen