Vi er alle sammen ludere

Ville du gå i seng med hvem som helst for 10 millioner?

Selv for ti millioner kan sex med en vederstyggelig person være en ubehagelig oplevelse. (Foto: colourbox.com)
Selv for ti millioner kan sex med en vederstyggelig person være en ubehagelig oplevelse. (Foto: colourbox.com)
Følg Sex & Samliv

Det var muligvis lidt svært for en hel del kvinder at forstå problemstillingen, da Demi Moore skulle forholde sig til rigmandschamøren Robert Redfords tilbud om sex for en million dollars i filmen ’Et frækt tilbud’ fra 1993.

For, hey, Redford er jo ikke ligefrem væmmelig, og man kan sgu komme ret langt for en milllion dollars.

I år har kondomfirmaet Durex så i deres årlige britiske, netbaserede sexundersøgelse spurgt deltagerne, om de ville gå i seng med hvem som helst for en million pund (små ni millioner kroner).

Og selv om det selvfølge er temmelig spekulativt (for hvor ofte møder man en millionær, der har en så casual indstilling til egne penge?), svarer næsten hver tredje brite i undersøgelsen, at de gerne ville dyrke rigmandssex med hvem som helst.

Læserne af ekstrabladet.dk er også ret liberale i deres syn dette ekstreme tilfælde af købesex: Af de små 32.000, der har deltaget i afstemningen, er det kun hver fjerde mand og hver tredje kvinde, der aldrig vil gå i seng med nogen for penge - lige meget hvor mange.

Til gengæld ville godt 60 procent af mændene dyrke sex med selv den mest ækle for blot en million. Kvinderne er lidt mere kyske, idet en million er nok for 44 procent af dem.

Læs: Vi dyrker alle noget-for-noget-sex

Er vi alle ludere
Vi spurgte sexolog og parterapeut Signe Bentzen, om vi alle grundlæggende set er ludere:

- Nu er der jo forskel på, at forestille sig, at man kunne gå i seng med hvem som helst for en million og på rent faktisk at være i stand til at gøre det, hvis muligheden opstod. De fleste mænd har som teenagere har haft en lille, fræk fantasi om at bytte fritidsjobbet på Shell-tanken ud med et, hvor de tilfredsstiller rige, liderlige damer.

Fantasien udspringer af lige dele ungdommeligt overmod, kedsomhed og over-ophobede hormoner, mener Bentzen. Derfor er tanken om at gøre dét for penge ikke så fremmed - eller så ubehagelig for mænd. Den er forbundet med leg, frivillighed og med lyst.

Kvinders drømme
Mange kvinder har da også leget med eller lænet sig tæt op ad at gøre ting for penge, som de inderst inde ikke ville have overvejet, hvis ikke omtalte herre havde haft så fed en pung i baglommen. Er det ubehaget værd? forklarer Bentzen:

- På den ene side er kvindernes overvejelse mere kynisk end mændenes, på den anden side er de ofte bedre i kontakt med forbindelsen mellem krop og sind og fornemmer derfor mere klart, hvad sådan et sådan et valg kan indebære af ubehagelige følelser på sigt hos dem.

- Selvfølgelig har mange piger da også masturberet til en lille hygge-fantasi om at være købt for penge og være 'nødt til' at gøre alle mulige frække ting. Men mon ikke manden i dén fantasi snarere ligner Robert Redford end Hugh Heffner..?

Der skal nu alligevel en del til at lægge sig ned sammen med en superklam stodder eller rigtig grim kælling. Så afhængig af, hvor følsom man er, ville det kunne føles som en voldtægt, der kan forværres af en masse skyld, fordi man selv har valgt det, mener Signe Bentzen.

Læs: Kvindernes uartige luderfantasi

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+