Sådan får du en kæreste

Jeg har i den sidste måned brugt noget tid på nettet

Følg Sex & Samliv
Ekstra Bladet

Hej Signe
Jeg er 20 år. Jeg har altid brugt min tid på venner og skole, først nu er mit studerende liv blevet mere roligt - derfor kunne jeg godt tænke mig en kæreste.

Jeg har nu været i gang i fire måneder, har haft kontakt til en del piger, men det har ikke rigtig ført videre. Jeg har i den sidste måned brugt noget tid på nettet. Kan dog konstatere, at dette netdating er for opreklameret.

Jeg er omgivet af mange piger i min hverdag, da det er et pige-domineret studie. Det skal også siges, jeg er aldrig gået desperat ind. Har altid set om pigen har haft gensidig interesse, nogle har. Så hvordan får man egentlig en kæreste?

Hilsen Den lettere irriterede

Kære Lettere Irriterede
Fire måneder er ikke lang tid - undtagen for de unge, de utålmodige og hunde. Der skal timing, god forstand, lidt held og meget tålmodighed til at finde en kæreste, som holder for os. Det er jo ikke en cykel, du skal ha’.

Du lyder jo både ambitiøs, intelligent og følsom. Og når man er det, så er barren jo sat lidt højere, end hvis du nu var komplet ligeglad og bare hovedløst kastede dig ind i et forhold med hvem som helst der gad.

Jeg tænker, at den type pige, som du tænder på, har det på præcis samme måde. De tænker og føler sig for, før de involverer sig på et dybere plan. Så slap af.

Det skal nok komme, hvis du løsner grebet lidt på den mission, du har sat dig for. Vær åben overfor mulighederne fx på dit studie, men stir dig ikke blind på ’missionen’. Nogle gange kommer livets bedste muligheder fra et sted og på et tidspunkt, hvor vi mindst ventede det.

Kh Signe

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING
LIGE NU
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind