Smukke kvinder vil have rige mænd

Attraktive danske kvinder er 'gold diggers'. Det er konklusionen på omfattende undersøgelse på datingsite kun for smukke

Smukke kvinder vil have rige mænd

Det er godt at være smuk, men det er endnu bedre at være smuk og rig.

Det er en af konklusionerne på en stor datingundersøgelse. 30.000 smukke mennesker over hele verden er blevet spurgt om alt fra sex og promiskuitet til penge og plastik-kirurgi.

Det oplyser firmaet bag undersøgelsen, BeautifullPeople Networks, som står for datingsitet BeautifullPeople, der har afdelinger over hele verden.

Konceptet på deres sites er, at kun smukke mennesker kan blive optaget, og det er medlemmerne, der vælger, om en ansøger får lov at komme med i klubben.

Fokus på penge
’Danske kvinder viser sig at være meget fokuseret på mænds finansielle stand og betragter det som en betydelig faktor i udvælgelsen af en potentiel partner’, står der i firmaets pressemeddelese.

Og hvor 39 procent af de svenske kvindelige medlemmer lægger stor vægt på partnerens økonomiske status, er det vigtigt for hele 76,1 procent af de danske kvinder.

Medstifter af BeautifulPeople, Robert Hintze, siger, at ’langt flere ’almindeligt’ udseende mænd med høj indkomst bliver stemt ind på den danske udgave af BeautifulPeople, end det er tilfældet i Sverige, hvor udseende bærer større vægt end pengepungen.’

Mere form end indhold
Joan Ørting, sex og samlivsekspert, mener, at den type piger, der bruger et site som beautifulpeople.dk, går mere op i form end i indhold.

- For dem handler det om ’looking good’. Altså ikke om nødvendigvis om at have det godt, men at se ud, som man har det godt. At man fremstår præsentabel og succesfuld over for andre mennesker, er vigtigt for den type piger, siger Joan Ørting til ekstrabladet.dk. Hvis en kvinde scorer en mand, der har status, smitter hans succes af på hende.

- Hun synes sikkert selv, at hun både slikker godt pik og er yderst præsentabel, men i virkeligheden leder hun efter en prins, der kan redde hende. Han skal være en prins allerede, hun gider ikke at gøre ham til en.

Penge tager tid
Kvinder boller opad - mænd boller bare, siger man, og det er måske ikke helt forkert, i følge Joan Ørting. Mænd med magt og rigdom tænder mange kvinder:

- Men den succesrige forretningsmand, eller rockstjerne, for den sags skyld, kan ikke fylde hele hendes liv. For det er der ikke plads til. Han skal jo tjene penge, og den slags tager tid.

Men samtidig kan man sige, at pengene passer, for mange mænd, der går op i penge og status, går også op i at have en flot kvinde ved sin side, mener Joan Ørting.