Jeg vil være helt glat

Jeg synes, at det stikker meget hurtigt, hvis man bruger skraber til det

Følg Sex & Samliv

Hej Signe
Jeg er en mand, der nyder at være glat. Kan man bruge Veet til at fjerne hårene i skridtet, for jeg synes, at det stikker meget hurtigt, hvis man bruger skraber til det

mvh BrandmandenUnge vil have glatte løg

Kære Brandmanden
Ja, hårene vokser irriterende hurtigt ud, særligt dagen efter barbering, hvor hår-strået bliver skåret skarpt af ved huden. Hvis man bruger en hårfjerningscreme, som skal sidde et stykke tid, før man så skraber det af, bliver håret dybest set “brændt” over i stedet, og det gør, at det ikke stikker helt så meget.TV: Sådan skal den diller barberes

Jeg kan godt blive lidt bekymret for, at du taler om de voksstriber, som bruges til fjerne hår på benene. For de er ikke lavet til at “vokse” skridtet. Hårsækkene sidder mere overfladisk i den følsomme hud omkring skridtet. Og de vokser i flere retninger. Hiver man den gale vej, eller er hårene for lange, risikerer du at flå huden i stykket og komme alvorligt tilskade.

Jeg har desværre hørt mange hørt mange rædselshistorier om både kvinder og mænd, som har forsøgt at vokse sig til en lækker og billig 'brazilian' på dem selv eller på hinanden. Har du mod på en voksning, så find en professionel. Hun/han klarer det også meget hurtigere - og med meget mindre smerte, end du ville kunne. Derefter kan du nyde glatheden i op til fire uger.

Kh SigneTo legetøjseksperter: Sådan barberer vi os

Er der knas i dit sex&samliv? Så skriv til Signes brevkasse her og få hjælp. Det er helt anonymt. Dit brev kan dog blive offentliggjort her.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+