Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Ingen arme, men masser af sex

30-årige Beatrice er handicappet, men det forhindrer hende absolout ikke i at have et frit og eksperimenternde sexliv

Når man ikke har arme, må man bruge fødderne istedet... (Arkivfoto: colourbox.com)
Når man ikke har arme, må man bruge fødderne istedet... (Arkivfoto: colourbox.com)

Selv om handicappede måske ikke fungerer 100 procent rent fysisk, har de sædvanligvis samme drifter som andre.

Beatrice fra Storkøbenhavn blev født uden arme, men i dag kan hun både ringe, skrive på computer og klare sig selv med det meste.

Men når det handler om sex, så er det nu alligevel stadigvæk sjovest at være to, og når man ikke har nogen hænder til forspil, må man finde på andre ting.

Læs:

Se også: Dating og swingersex for handicappede

Jomfru
Selv om Beatrice, der er 28 år og arbejder med IT, startede med at være meget afhængig af sine omgivelser, er hun i dag en selvstændig kvinde med sin egen lejlighed og et aktivt sexliv.

- Jeg var nok lidt sen til at forstå min egen seksualitet. Men jeg var også lidt isoleret som handicappet. Fik ikke så mange veninder i skolen, havde ikke gymnastik med de andre, eller venindesnak om sex, da vi blev teenagere, og alle de andre begyndte at have kærester.

- Jeg havde egentligt mange veninder og venner, men lige det der med kærester og sex - der var jeg slet ikke med. Jeg var faktisk jomfru, indtil jeg var 22 år.

Selvtillid
Efter en almindelig folkeskole periode kom Beatrice i en specialskole for handicappede og flyttede senere i beskyttet bolig og blev faktisk så dygtig til at arbejde med en computer, at hun kunne håndtere et deltidsjob.

- Da jeg begyndte at arbejde, fik jeg nok så meget selvtillid, at jeg kunne besvare den flirten, som jeg nogle gange oplevede fra fyrene. Jeg tror ikke, jeg opfattede det før, og jeg vidste heller ikke, hvordan jeg skulle reagerer på det. Jeg var nok for vant til at tænkte, at den slags aldrig skete for mig.

Se også: Sexundervisning til handikappede

- Men har jeg faktisk rigtigt flotte bryster, og det er jo dejligt heldigt, at mænd hellere kigger på bryster end på arme. Min første kæreste var en fyr fra en anden afdeling. Han flirtede hæmningsløst med mig, og en dag tog vi simpelthen direkte hjem til mig fra arbejde og havde sex. Han var meget ivrig, men heldigvis god til at tage hensyn til, at jeg var jomfru. Det var en helt ny verden, der åbnede sig for mig.

Rovdrift
Da først Beatrice opdagede, hvad sex var, og hvad det kunne bruges til, drev hun rovdrift på sin nye kæreste.

- Jeg havde egentligt lidt ondt af ham, for jeg var umættelig i begyndelsen. Det var måske også dumt at åbne en jomfru på sit arbejde, hehe. Vi havde sex i samtlige toilettee på alle vores afdelinger, og da jeg lærte at give blowjobs, var intet sted for besværligt til det, og da endelig han begyndte at slikke mig, kunne jeg ikke tænke på ham uden at blive vildt liderlig.

Se også: Sexarbejder: Jeg hjælper de gamle

- Men så en dag opdagede jeg, at hver gang jeg kom hen til ham, skyndte han sig at gå eller verfede mig af, hvis der var andre til stede. Han skammede sig simpelthen over at blive set sammen med mig.

- Jeg troede, at vi var kærester, men det var vi så kun, når vi skulle have sex, ellers ville han ikke kendes ved mig. Som om han var en taber, fordi han var samme med sådan en som mig. Det gjorde ondt, men så fik jeg også prøvet at slå op.

Vækket
Men når først man har fået vækket sin seksuelle drift, slukker man ikke sådan lige for den igen.

- Så min næste kæreste var en instruktør på den træningsklinik, hvor jeg gik. Han var dobbelt så gammel som mig, og jeg flirtede hæmningsløst med ham.

- Da det blev klart, hvor vi var på vej hen, satte han mig ned og fortalte mig, at han var tiltrukket af mig, men at vi aldrig ville blive traditionelle kærester, for han var dels gift og desuden instruktør, der ikke måtte være sammen med sine klienter.

- Jeg ville bare have sex, og han var alligevel for gammel til at være kæreste med, så det var fint med mig. Han var meget mere rutineret elsker og havde en slags fetich med mine bryster. Han elskede at smøre dem ind i olie og bolle dem, og det var også ret frækt. Men det blev lidt for passivt til mig hen ad vejen.

Fødderne
Det kan være svært med forspil, når man ikke har nogen arme at kæle med, og der lærte Beatrice endnu et trick, hun kunne med fødderne.

- Når man ikke har nogen arme, så er der en hel masse ting, man kan lære at gøre med sine fødder. Selvfølgeligt ikke alt, men man lærer at balancere på et ben og åbne døre eller samle ting op med fødderne.

- Mine venner er altid utroligt imponerede over, hvor meget jeg kan med fødderne, men det skal man jo. Så jeg bad min ældre elsker om at sætte sig ned og hæle olie udover sin pik. Og så gik jeg i gang.

- Jeg rev ham en del i begyndelsen, og det var lige før han ikke ville være med, men efterhånden lærte jeg virkeligt at give ham en god spiller med fødderne, indtil han sprøjtede udover dem.

- Det var utroligt frækt, og det blev virkeligt mit favoritforspil. Jeg kan godt lide at være den aktive, og Jeg elsker også at ride en fyr, og jeg er nok stærkere end de fleste piger i benene, fordi jeg bruger dem meget mere og desuden også løber og svømmer meget.

I byen
Efter den elsker var der et år, hvor hun gik meget i byen:

- Nu havde jeg behov for at vise den frem. Så jeg tog på diskotek et par gange om ugen, og der opdagede jeg, at selv om jeg ikke have nogen arme, så var fyrene interesserede alligevel.

- Jeg havde ingen problemer med at finde fyre, der gerne ville med hjem, og der lærte jeg, at så længe jeg bare tog styringen, så kunne jeg få det, som jeg ville. Jeg ved ikke, hvor mange fyre der har siddet i min stol der midt på gulvet, mens jeg har siddet nøgen ovre i sofaen og givet ham en spiller med fødderne, indtil han er lige ved at eksplodere. Fyrene bliver altid overraskede over, hvor frækt det er. Det kan jeg godt lide.

Nettet
- Nu er jeg gået på nettet og har oprettet forskellige profiler. Jeg skriver ikke i min profil, at jeg ikke har nogen arme, men hvis jeg skal mødes med nogen, så gør jeg altid inden. Men de fleste fyre er ligeglade, når det bare handler om sex.

- På langt sigt vil jeg selvfølgelig gerne have en kæreste, men lige nu er der bare en masse frækt, jeg skal have prøvet af, og så må vi se, hvad der sker. Jeg er i hvert fald bare glad for, at mit handicap ikke er nogen hindring for at få prøvet nogle spændende ting af.

Læs:

Sex & samliv - 7. mar. 2008 - kl. 14:58 Hellere fængsel end ingen købesex!

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen