Derfor er det fedt at være swingerpige

Tre danske kvinder fortæller, hvorfor de elsker det vilde swingerliv: Mænd er nemme, høflige og med på hvad som helst...

- Det dejlige ved swingerklubberne er, at det er så ærligt. Vi behøver ikke gemme os eller lade som om, ligesom man var nødt til, når man gik i byen. Og selv en kvinde som mig kan godt komme ind i frækt undertøj, selv om jeg ikke har de perfekte mål. Alle fordommene omkring alder og udseende forsvinder her i halvmørket!

Det fortæller den 49-årige Lillian til erotiksitet side6.dk, hvor også to andre swingerkvinder beretter om deres frække swingerliv.

Lillian er begejstret for de unge fyre, hun lokker til:

- For nyligt prøvede jeg at være sammen med to unge fyre samtidig. Den ene var 28 år og meget nervøs. Det var super frækt, og selv om de begge var unge, muskuløse og smukke, så tænker jeg slet ikke over, at vi måske ikke passer sammen, for den slags regler findes ikke her.

- Jeg ville aldrig komme gående med sådan en fyr under armen, eller jeg ville i hvert fald tænke mere over det, for så mærker man samfundets dom. Vi er for forskellige. Men hernede er vi alle ens. Det er utroligt befriende.

Se også: 18-årig pige i centrum for sexorgier

Nøgen i baren
Også 38-årige Erika nyder sit swingerliv. Hun glæder sig over, at mændene er så høflige:

- Jeg var ret overrasket over, at da først jeg stod i baren i swingerklubben, så var mændene høflige og opmærksomme. De var godt nok også nøgne, og det skulle jeg lige vænne mig til. Men det var også ret ærligt, for det var jo derfor, vi var der. Det var meget bedre end at være i byen, hvor mændene var fulde og dumme. Der var ingen fulde mennesker her.

- Folk er venlige og søde og utroligt opmærksomme. Det er lidt ligesom at være en dronning. Mændene ved jo også godt, at de skal være rigtig søde for at få lov til at komme med ind bagved.

Se også: Pia kvæler fyrene med sine megabryster

Villige mænd
Alice på 32elsker at vælge de mange villige mænd:

- Jeg elsker at blive tilbedt og feteret af en mand, eller faktisk helst flere mænd, og herinde kunne man jo bare melde ud, hvad man vil have, og så får man det.

- Mænd er lette. De vil bare have sex og er tit ret ligeglade med, hvordan det er pakket ind, bare det ender på samme måde. Jeg fortæller, hvad jeg vil have, og uanset hvor mærkeligt, eller hvor kedeligt for mændene det er, så er der altid nogen, der er klar til at stille op. Så enkelt er det. Man skulle tro, at swingerklubberne var lavet til kvinder. Det er så let og godt, hvis bare man melder ud.

Læs alle artiklerne på side6.dk.

- De to elskere, jeg har, er blevet hængende, fordi vi fungerer sammen også udenfor sengen, siger 59-årige Jane. (Foto: BL Foto) Sex & samliv Glem MILF - Nu kommer GILF

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen