Annonce:
Annonce:

Så ærlig skal du være i sengen

Sexspøgelser huserer: Nogle har svært ved at kapere kærestens seksuelle fortid

Kan du tåle at høre, at hun fik bedre sex af sin eks? (Foto: colourbox.com)
Kan du tåle at høre, at hun fik bedre sex af sin eks? (Foto: colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Med alderen kan det være svært at finde en ny partner, der ikke har haft et langt sexliv med en eller ofte mange partnere bag sig.

Men ikke alle er lige begejstrede for at blive delagtiggjort i den nye kærestes seksuelle oplevelser med tidligere partnere.

Du er den bedste elsker - nogensinde

'Når du nu så gerne vil vide det, så ja! Ja, jeg har været sammen med indtil flere mænd, der har en større end dig! Men det betyder jo ikke, at du ikke kan tilfredsstille mig med det, du nu engang har. Din er nemlig helt perfekt, synes jeg! Det har jeg jo igen og igen sagt!'

I EKSTRA fortæller tre danskere om deres uheldige erfaringer med at tale med den nuværende partner om sexoplevelser med ekskærester:

Ærlig sexsnak ødelagde forholdet

På en måde har man jo selv været ude om det.

Det er jo ikke første gang, man har stillet hende det kildne spørgsmål, men det er altså først nu, hun har svaret lige ud af posen.

Er 20 sexpartnere for mange?

Annonce:

Gid man dog havde koldt sin store kæft og ikke været så forbandet nysgerrig. Specielt når man nu har så svært ved at kapere hendes hudløst ærlige svar.

Så hvordan kaperer man kærestens seksuelle historik?

Det fortæller sexolog Vivi Hollænder her:

Her er vores sexløgne

Udbredt misforståelse
Det er en udbredt misforståelse, at åbenhed og ubetinget ærlighed altid er af det gode. Især, når det drejer sig om kærestens seksuelle fortid.

- Når man er nyforelsket vil man gerne vide ALT om hinanden, og man tror, man er parat til at høre det hele. Det er man dog kun sjældent –-for det svar, man forventer at høre i forelskelsen rus, skal helst være en bekræftelse på, at ingen tidligere har leveret så guddommelig sex, som den man selv er i stand til at give sin elskede, forklarer sexolog Vivi Hollænder.

Så frækt er det med erfarne sexpartnere

Annonce:

- Et ærligt svar som: 'ja, min eks’ pik var større, og han kunne flere gange end dig! Eller ja, min ex elskede analsex, og hun fik orgasme hver gang,' kan altså hurtigt føre til en følelse af utilstrækkelighed og mindreværd.

5 grunde til at elske uforpligtende sex

Det er en rigtig god ide at tænke sig grundigt om, inden man stiller den slags spørgsmål - for er man parat til at få et ærligt svar? Det risikerer man jo at få. Eller stiller man i virkeligheden spørgsmålet for at få bekræftet et i forvejen dårligt selvværd, så man har endnu en ting at dunke sig selv i hovedet med?

Kvinder lige så løse på tråden som mænd

- På samme måde gør man klogt i at tænke sig om, inden man svarer. Man behøver ikke nødvendigvis at lyve, men man kan i det mindste undlade lovprise eks’ernes bedrifter i sengen – og så samtidig huske at tilføje alle de punkter, hvor den nuværende kæreste er langt smukkere, bedre, klogere og mere sexet.

Hvis skaden ER sket, skal man huske på, at ens elskede har valgt en til og eksen er valgt fra – på trods af pikstørrelse og lagenkunster.

Sexolog: Knald så mange du vil

Annonce:

- Det er andre og vigtigere værdier, der er afgørende for det gode sexliv. Men selv det bedste sexliv kan ødelægges, hvis fortidens spøgelser får lov at husere i dobbeltsengen gennem længere tid, siger sexolog Vivi Hollænder fra bedresexliv.dk

I EKSTRA fortæller tre danskere om deres uheldige erfaringer med at tale med den nuværende partner om sexoplevelser med ekskærester:

Ærlig sexsnak ødelagde forholdet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: