Signe til ung pige: Sådan skal du onanere

Er det mærkeligt, at jeg ikke har fået orgasme endnu?

Følg Sex & Samliv
Ekstra Bladet

Kære Signe
Jeg er en pige på 17 år, som vist har et ret klassisk ungpige-problem. Jeg kan nemlig ikke få orgasme. Jeg har en super skøn kæreste. Vi har været sammen i to år og har et rigtig dejligt og aktivt sexliv.

Så jeg tror ikke rigtig, at det er, der problemet ligger. Jeg tror mere, at det er fordi, jeg aldrig rigtig har rørt ved mig selv. For før vi blev kærester, var jeg slet ikke interesseret i sådan noget. Og efter vi blev kærester, har vi så meget sex, at jeg aldrig ligger om aftenen og får lyst til at røre ved mig selv.

Jeg har dog en gang imellem gjort det alligevel, fordi jeg føler mig lidt forpligtet til det - for min kæreste synes jo heller ikke, det er fedt, at jeg ikke kommer. Men det bliver bare meget hurtigt kedeligt, fordi det ikke hverken er særlig spændende eller dejligt. Det er nok fordi, jeg gør noget forkert, men jeg ved bare ikke hvad.

Tror du, det ville hjælpe, hvis jeg havde en vibrator? Og er det mærkeligt, at jeg ikke har fået orgasme endnu?

Håber at du har nogle råd.

Hilsen den tænksomme10 onanitricks du skal prøve før du dør

Kære Tænksomme
Du er kun lige i den spæde begyndelse af din seksuelle udvikling, så jeg ser bestemt ingen grund til bekymring. Som du selv siger, så er det helt normalt for en pige på din alder ikke at have fået orgasme endnu. Mange piger kommer først rigtigt i gang med at udforske deres krop og det at have sex med sig selv, når de er ældre.

Hvert kvinde-køn er helt unikt. Nogle har en klitoris og kønslæber, som er super modtagelige og nerve-ender, som er lyn-hurtige til at reagere på berøring. Så er det nemt at mærke, hvad der føles skønt.

Men mange af os har brug for god (lang!) tid og tålmodighed, før vi kan mærke, hvordan man skal kæle for sig selv, så det er dejligt. Prøv at gøre dig det så behageligt som muligt, fx med en god varm dyne, dæmpet lys, lidt behageligt musik og en låst dør. Hav lidt olie eller glidecreme med i seng og begynd med at massere dig med smørelse, så alt er glat og smidigt.

Du kan evt. begynde med lægge din hånd, så den former sig ned over venusbjerg, kønslæber og indgangen til skeden. Nu kan du ’kramme’ hele din kusse med hånden og presse eller massere med hele hånden, indtil du kan mærke, at du har lyst til at gøre noget andet fx stikke fingrene ind imellem kønslæberne og lave små roterende bevægelser over eller ved siden af din lille tap (den “synlige” del af din klitoris).

Hvis du rytmisk spænder musklerne inde i skeden - brug evt. den samme bevægelse, som når du skal stoppe strålen, når du tisser - mens du bevæger bækkenet i bollebevægelser, så pumper du blod ned i kønslæber og klitoris. Det vil få det hele til at dunke og føles endnu mere ophidsende.

Læs:

Det betyder kvinders frække fantasier

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind