Singler: Sådan får vi sex

Sex and the Single: Vi finder kødelig kærlighed - og det, der ligner - i byen og på nettet

Mange finder derees sexpartnere på almindelige datingsitet - og de mere lumre af slagsen. (Foto: All Over)
Mange finder derees sexpartnere på almindelige datingsitet - og de mere lumre af slagsen. (Foto: All Over)

Singler er ikke sikret faste sexleverancer på samme måde, som folk i parforhold i princippet er. Så hvordan får de så deres behov for knald og kropskontakt, kys og kærtegn opfyldt?

Det har vi fået en række af vores læsere til at fortælle om:

Malene: Så meget jeg ville
Jeg havde tre faste sexkontakter. To af dem var nogen, jeg havde kendt i mange år som venner, men det var noget der udviklede sig til sex, og den sidste mødte jeg på nettet. Typisk fandt jeg mine sexpartnere, igennem mine venner/veninder, til privatfester eller på nettet. Da jeg var single, fik jeg al det sex, jeg gerne ville have - og også meget varieret sex.

Læs: Derfor er bollevenner frække

Michael: Døde perioder
Det var meget forskelligt, hvordan og hvor tit jeg fik sex, da jeg var single. I perioder gik der flere måneder uden sex, og i andre perioder kunne jeg have sex tæt og ofte på en måneder. Jeg hari perioder haft en fast pige, som jeg mødtes med, og ellers har det været tidligere dates. Jeg har for det meste også brugt diverse sites - hjertebanken.dk, netdating.dk, webdate.dk og en enkelt sexdatingside.

Jeg har også brugt chat og debatfora, hvor jeg skaffer mig kvindelige venner. Hvis der så er kemi til det, og begge er singler, er der intet problem i at få sex nok den vej.

Læs: Find kærligheden med et hurtigt knald

Nikolai: Alle steder
Som single varierede det en del, hvor meget sex jeg fik. Oftest var det kvinder, jeg mødte i byen, på en sex messe, til en fest eller på bar/diskotek. Nogle gange var det på datingsites, hvor jeg søgte efter en fast partner, hvor vi nåede at være i seng sammen, inden den ene eller den anden af os fandt ud af, at vi ikke skulle være partnere. Som oftest synes jeg ikke, det har været noget problem at finde en kvinde eller få sex. Det vigtigste var for mig at spille med åbne kort og fortælle dem, hvem jeg var og hvad jeg søgte. Den mængde sex, jeg fik, passede vist meget godt til mit behov.

Læs: Ja til sex med fremmede

Mariann: Mere end nok
Mens jeg var single, fik jeg alt den sex, jeg ville have - og mere til. Jeg har i perioder haft flere elskere sideløbende. Så jeg fik sex flere gange om måneden og god sex hver gang. Jeg har haft en fast elskerinde, som jeg så en tre-fire gange om måneden, udover at jeg også havde et par fyre, som jeg så i samme periode.

Jeg havde fundet dem på scor.dk. I disse periode har jeg fået masser af sex. I andre perioder har jeg fået sex hver 3-4 måned. Mest fordi jeg ikke var opsøgende efter mænd at dyrke sex med. Jeg har altid fundet mændene og kvinderne på nettet.

Torben: I byen
Som single var jeg på datingsider. Og det var let at score ved at gå i byen i Aalborg. Og via arbejde. Jeg har også en stor omgangskreds, så det var meget let for mig.

Charlotte: Helst den samme
Jeg benyttede mest sider som scor.dk. Jeg fik tilbudt rigelig, jeg er bare ikke så vild med engangsknald, der er ikke nok begær i. Men når jeg så havde et knald, var det gerne med den samme et par gange.

Tina: Bag værtshuset
Som single fik jeg nogle gange rigelig med sex og andre gange nada. Jeg fandt sexpartnerne både på barer og via scor.dk. En gang fik jeg tilbuddet i et supermarked, så det er dejligt. Som regel gik vi enten hjem til ham eller til mig. Eller så ordnede vi det bag værtshuset, selvom det var bidende koldt og upraktisk.

Læs: Pigernes frækkeste engangsknald

Inge: Aldrig nettet
Jeg fik sex via mit arbejde og igennem gode venner, som præsenterede mig for nogle søde singlefyre. Jeg fik tilpas - kunne på et tidspunkt vælge mellem flere, der stod klar, når jeg havde lyst. Jeg har aldrig brugt netdating.

Ea: Fra Skolen
Jeg fik sex ved at have nogle forskellige fyre, som var b-venner med. Vi gjorde det hjemme hos dem, i bilen og til i haven. Nogle af dem mødte jeg over nettet, og andre var nogle, jeg havde gået i skole med.

Læs: Få en bolleven

Lotte: Byen er bedst
Som single fik jeg det sex, som jeg behøvede. Jeg har både prøvet netdating og i byen, men jeg må indrømme, at hvis det bare er sex, som man er ude efter, så er byen det bedste sted, da man hurtigere kan danne sig et indtryk af personen, og man er mere nærgående i stedet for at man først skal have lange samtaler med hinanden for derefter at mødes og have sex. Man lærer hinanden at kende på to vidt forskellige måder.

Jeg vil dog helst, at det er faste sexpartnere, for når man har været sammen flere gange, ved man, hvordan hinanden vil have det, og det gør det meget mere fantastisk.

Læs: Uforpligtende sex er ikke skadelig

Lars: Flere bolleveninder
Da jeg var single, fandt jeg kvinder via datingsider, hvor nogle så udviklede sig til at være bolleveninder, mens man testede hinanden af, om man skulle være kærester. I gode perioder havde jeg tre-fire forskellige kvinder, så jeg fik seks tre-fire gange om ugen. Det var en god tid. Tilgengæld var det sjældent, jeg scorede engangsknald i byen.

Læs: Bollevenner giver bedre sex

Kvinde: Som single hvor fandt du oftest sexpartnere?

Kvinde: Som single fik du mest sex af?

Se resultat

Kvinde: Som single hvor fandt du oftest sexpartnere?

Kvinde: Som single fik du mest sex af?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

Mand: Som single hvor fandt du oftest sexpartnere?

Mand: Som single fik du mest sex af?

Se resultat

Mand: Som single hvor fandt du oftest sexpartnere?

Mand: Som single fik du mest sex af?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen