Ung swingerpige: Sex er min livsstil

Danskerne under dynen: Et gangbang er 21-årige Divas største sexoplevelse

- Det meste af min seksuelle erfaring kommer fra klubber, hvor jeg har lært af andre medlemmer, siger Dina. (Foto: BL Foto)
- Det meste af min seksuelle erfaring kommer fra klubber, hvor jeg har lært af andre medlemmer, siger Dina. (Foto: BL Foto)

De tider, hvor kvindernes dydige facade skulle opretholdes for enhver pris, er forbi.

Man kan finde piger på byens dansegulve, der er klædt, som man ellers tidligere kun kunne opleve det på polske motorveje. Og det er ikke kun på dansegulvet, pigerne styrer. Det er lige så tit i sexverdenen.

Et lidt ekstremt billede på dette er 21-årige Diva:

- Sex har indtil for tre-fire år siden været noget, jeg gjorde for mandens skyld. Jeg dyrkede ren vaniljesex med min eksmand, og da jeg begyndte at snakke om, at vi skulle eksperimentere, sendte han mig alene i swingerklub.

- Jeg var meget spændt og nysgerrig, for jeg vidste slet ikke, hvordan det foregik, men jeg blev varmt og venligt modtaget og blev vist rundt og fik det hele forklaret. Senere tog min mand og jeg sammen derind, men han var ret genert og territoriel.

- Jeg syntes, det var dejligt at komme et sted, hvor man ikke skulle posere så meget. Mange mænd har det lidt svært med klubber, så jeg har været nødt til at holde den del af mig selv inde, men det vil jeg simpelthen ikke længere. I dag melder jeg klart ud, når jeg møder en ny fyr, at jeg er swinger.

Læs: Forkæl hende med en ekstra mand i sengen

Fast gæst i klubberne
Da Diva først fik afviklet sin mand, røg hun straks afsted til swingerklubberne rundt omkring i byen, hvor hun i dag er en fast gæst.

- Det meste af min seksuelle erfaring kommer fra klubber, hvor jeg har lært af andre medlemmer. Jeg har lagt det på hylden, når jeg har haft kærester, der ikke var swingere, men det er min nuværende kæreste heldigvis. Jeg har levet meget i swingermiljøet, fordi det er en livsstil, som jeg godt kan lide, og de ting, jeg gør der, er accepteret.

Læs: Høj musik og sprut lokker unge i sexklub

Profil på scor.dk
Diva oprettede en profil på scor.dk og blev naturligvis straks bombet med tilbud. Og så er det tid at lære at vælge.

- Singlefyre skal være kreative i deres henvendelse, for jeg vil prøve noget nyt. Hele der der ’komogknald’, kan jeg gøre nede i klubben. Man skal kunne vise, at man ikke er en pik i begge ender, han skulle kunne overraske og imponere mig. Jeg har en date her i næste måned, hvor jeg skal ud til et eller andet, han ikke vil fortælle mig, og jeg elsker en overraskelse.

- Jeg havde en date, hvor jeg var ude og shoppe frækt undertøj, hvorefter vi tog til middag og så i klub. En anden fyr skrev: 'Hvad nu hvis jeg kommer og henter dig på min motorcykel, og så kører vi hjem til min kæreste og hygger os.' Jeg elsker motorcykler!

Læs: Mit liv som swingerbabe

Perfekte forhold
Diva har for tiden en fyr, der også er swinger, og det er noget nær det perfekte åbne forhold. Så længe reglerne er klare:

- Min fyr og jeg leger både sammen og hver for sig. Jeg holder mig til de fyre, som han godkender, men jeg mødes mest med par. Og der er det vigtigt for mig, at de er afklarede omkring sig selv, så der ikke kommer nogle jalousireaktioner. Men jeg har faktisk aldrig haft nogle dårlige oplevelser, men jeg gør det altid klart, hvad betingelserne er fra begyndelsen.

- Min yndlingsklub har forskellige områder, hvor man kan lege, og jeg er mest i bi- og parområdet. Fordelen ved par er, at der ikke er problemer med manden bagefter, der vil ses igen eller invitere mig ud. Jeg har typisk en tommelfingerregel om at mødes i klubben først. Hvis man mødes hjemme, så risikerer man, at der dukker en mand op alene med en undskyldning om, at konen lige skulle noget.

Læs: Ung pige søger andre swingere

Gangbang
Diva er kun 21 år, men har allerede samlet sig oplevelser fra de seksuelle grænser, som de færreste har prøvet efter et helt liv.

- Jeg havde et gangbang, arrangeret af min kæreste. Jeg var blindfoldet og lagde al min tillid i hans hænder. Jeg lå på en briks, og der var meget enkle regler. Man skulle ikke snakke, man skulle ikke holde mig fast. Man skulle knalde, indtil man kommer, og så gå videre. Så det eneste, jeg kunne høre, var ham, der kommanderede: Du slikker hende,’ ’Skat, rør lige ved pikken til din venstre side’, ’Nu skal i kæle for hende over det hele’.

- Halvvejs igennem den seance glemte jeg fuldstændig, hvor jeg var, og hvad der skete. Tid og sted forsvandt, så langt væk var jeg. Da jeg fik bindet af øjnene, skulle jeg bruge fem minutter på at sunde mig. Og min mand synes jo, at det var vildt frækt at se på, og han tog sig af mig hele vejen. Det var nok min bedste oplevelse nogensinde.

Læs: Hun har sex med 30 på en gang

Gode råd
På trods af sin unge alder er Diva erfaren nok til at uddele gode råd til folk, der måske går og overvejer at prøve lykken som swinger.

- Mit bedste råd til folk, der starter i den her verden, er at vente til man kender hinanden rigtigt godt. Man skal være åben overfor sin partners fristelser. Vi har lært at læse hinanden rigtigt godt.

- Måske skal man starte med at lege med sig selv, men i klubomgivelser. Og når man så skal til at involvere andre, så lad være med at gå efter de unge og flotte. Gør det med nogen, der er garvede, det vil helt sikkert gøre det til en langt frækkere oplevelse. De ved, at der ikke er følelser involveret. Og så skal man bare være ærlig.

Læs: Sex er vores livsstil

Læs længere interview med Diva her

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen