Konepasning.dk: Han ordner din kone

Fræk hjemmeservice: Få passet din kone, mens du er ude med drengene...

- Det er et lidt mærkeligt øjeblik, når man hilser på kvinden. Giver man hånd eller giver man et knus? Et menneske man møder for første gang, giver man jo normalt ikke et knus, men i betragtning af det, man skal lave lidt senere på aftenen, føles det egentlig ret naturligt med et knus, siger Salsatrolden. (Arkivfoto: All Over)
- Det er et lidt mærkeligt øjeblik, når man hilser på kvinden. Giver man hånd eller giver man et knus? Et menneske man møder for første gang, giver man jo normalt ikke et knus, men i betragtning af det, man skal lave lidt senere på aftenen, føles det egentlig ret naturligt med et knus, siger Salsatrolden. (Arkivfoto: All Over)

Trænger du til aflastning og din kone til afveksling, så er konepasning.dk måske noget for dig.

Men før du får armene for højt op, skal du lige vide, hvad konepasning helt præcist indebærer: Sexservice.

Manden bag den særprægede hjemmeside kalder vi her Mr. Salsatrold, der er en høj, 31-årig veludstyret københavner.En swinger, der har fundet ud af, at han har særlige talenter, og som lever højt på, at mange mænd i miljøet har mere i munden end i bukserne.

Løber fra aftalen
En af de lidt ukendte problemer swingerverdenen er mænd, der løber fra deres aftaler.

- Den manglende seriøsitet, der er blandt singlemænd - og for den sags skyld også hos singlepiger - er et problem. Til gangbangs er det ikke unormalt, at en tredjedel af mændene ikke møder op. Men det handler om kvinderne. Derfor skal en mand have pli, være opmærksom på kvinden og have en god situationsfornemmelse.

- Specielt skal man som mand kunne aflæse signaler hos kvinden, om hun har det godt eller ej. Jeg lever mit swingerliv efter idéen, at hvis man vil inviteres igen, så må man give kvinden lyst til at invitere en igen. Jeg opnår selv stor tilfredsstillelse ved at tilfredsstille en kvinde.

Sådan opstod ideen
Efter mange oplevelser i swingerverdenen valgte Mr.Salsatrold at specialisere sig indenfor et bestemt område, som han faldt over ved et tilfælde.

- Konepasning opstod ved, at et par, jeg kender, kontaktede mig og fortalte mig, at manden skulle på indkøb i det centrale København og spurgte, om jeg ville ’passe hans kone’ imens, så hun ikke overtrak kreditkortet. Jeg sagde selvfølgelig ja og fik 2 timer til at passe hende, indtil manden kom tilbage fra indkøb.

- De to timer brugte jeg på at tilfredsstille kvinden med blid elskov. Hun var en glad kvinde, da manden kom og hentede hende, og de har siden bedt om flere pasningsordninger.

Regler
Ligesom i andre swingersituationer er der ret specifikke regler for, hvad der skal til for at få sådan en situation til at fungere optimalt.

- Det handler om tillid! Manden skal have tillid til, at hans kone er i gode hænder. Hun skal ikke lide overlast, og de aftaler, der er indgået mellem mig og manden, skal overholdes til punkt og prikke, og alle grænser respekteres. Det er selvfølgelig diskretion, god opførsel og god sex til konen, så hun er glad.

- Jeg har lavet en hjemmeside om emnet, der både forklarer og tilbyder konepasning. Mig bekendt er der ikke lignende hjemmesider, og det er en god mulighed for at prøve noget nyt. Det er selvfølgelig gratis, og det kan være alt fra et par timer til en overnatning.

Læs længere og mere detaljeret interview med manden bag konepasning.dk her.