Sådan kan du også fri til din elskede

Vær klar til at fri Valentinsdag

I filmen 'Bollevenner' sørger Justin Timberlake for en flash mob, da han vil gøre kur til Mila Kunis.
I filmen 'Bollevenner' sørger Justin Timberlake for en flash mob, da han vil gøre kur til Mila Kunis.

Vil du gerne fri til din kæreste, men er blottet for gode ideer? Ser din kæreste alt for mange romantiske film, og forventer hun derfor et vild, overaskende og outreret frieri? Selv om hun ved, du ikke har fantasi til mere end et halvkvalt 'skal vi ikke gifte os?' hen over køledisken i Netto.

Så er hjemmesiden romanceneverdies.com ('romantik dør aldrig') måske noget for dig. De har udviklet en lille frierigenerator, Marrriage Proposal Pal, hvor du indtaster, hvor du bor (dog kun Storbritannien og USA), hvad det må koste, om det skal være indendøre eller udenfor etc.

Læs:

Se også: Fem frække Valentinsgaver til ham

Og vupti - så får du detaljerede anvisninger til, hvad du kan gøre.

Fx til at skrive 'vil du gifte dig med mig?' med meget store farvede papbogstaver på en mark og så hyre et lille privatfly, som du sammen med kæresten styrer henover pløjemarken. Denne har en wauw-faktor på 7 ud af 10, ifølge hjemmesiden.

Har hun flyveskræk, er et frieri i metroen måske bedre. Her skal du så bare sørge for en flash mob af fremmede, der møder op og synger jeres nummer, mens du stiller hende spørgsmålet. Wauw-faktor: 10. Potentiel pinlighedsfaktor: 10.

Du kan også bare købe nogle roser og spørge hende den kommende Valentinsdag. Som jo er på torsdag 14. februar.

Romanik er alt det, som får dig til at føle dig tæt knyttet til din elskede og som sætter dig i stemning. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Sig det med blomster - eller et blowjob

På youtube kan man finde en del overrraskende frierier fx denne:0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere