Dårligt knald? Ud af min seng!

Er ringe evner på lagnet gyldig fyringsgrund?

'Hva' siger du? Var jeg ikke god, og skal jeg skride?' Sexterapeut mener, at i visse tilfælde er det en god ide at gå hver til sit, hvis man ikke passer sammen seksuelt. (Foto: colourbox.com)
'Hva' siger du? Var jeg ikke god, og skal jeg skride?' Sexterapeut mener, at i visse tilfælde er det en god ide at gå hver til sit, hvis man ikke passer sammen seksuelt. (Foto: colourbox.com)

'Jeg er vild med ham - men han knalder mig ikke ordentligt. Duer ikke - væk!'

'Hun virkelig sød og dejlig - men hun er død i sværen: Duer ikke - væk!'

Meget hårde meldinger, som nok heller ikke falder i god jord hos alle, for det er ikke god tone droppe en (potentiel) kæreste på grundlag af personens præstationer i sengen.

Sex & samliv Sådan kan du også droppe kæresten

Men engang imellem er det faktisk på sin plads at skride fra et forhold på grund af dårlig sex, mener den britiske sexterapeut Tracy Cox i en klumme på dailymail.co.uk.

Dog - prioriterer man ikke sex meget højt, er der meget, som taler for, at man bliver i forholdet på trods af det ringe sexudbytte. Og man skal også huske på, man kan blive bedre med tiden - og at man altid er to om at gøre et knald godt eller skidt.

Ikke desto mindre beskriver Cox følgende sexmatches, hvor det anbefales, at man tænker alvorligt på at skride.

Han undgår øjenkontakt og kommunikerer helst i grynt og enstavelsesord. (Foto: colourbox.com) Sexperterne 5 tegn på du er en dårlig kæreste

Forskel på lyst
Hvis man er typen, der har et stort behov for regelmæssig sex - på linje med mad, drikke og søvn - så vil det virkelig gøre nas at være sammen med en person, som prioriterer sex på linje med ombetrækning af sofaen, strygning og maling af gavlen.

Intet slå missionæren, hævder klummeskribentens ven. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Sexlyster ændrer sig med tiden

Forskelle i lyst, hvor den ene vil meget mere end den anden, er et af de mest udbredte problemer i parforhold. Ifølge Cox kan det løses, men er i den høj grad op ad bakke.

Så man må spørge sig selv: Hvor vild er jeg med vedkommende? Hvis svaret er 'sådan midt imellem', så flygt, istedet for at gå igennem måneder og års vrede, utilstrækkelighed, pres og afsvisninger.

- Sexlysten hænger meget tæt sammen med selv-følelsen. Hvis du føler dig sexet og dejlig, så ligger lysten i dig. siger Bentzen. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Sådan får hun mere lyst til sex

Eventyreren vs den konservative
Hun vil hænge i hyggekrogen og have pisk og dimser i numsen. Han vil hellere nusse i sofaen og kysse blidt i missionæren.

Man kan sagtens prøve at møde hinanden, men hvis man er for langt ude på fløjene, bliver det nogle hårde forhandlinger, mener Cox.

Sexperterne Sådan undgår du et kedeligt sexliv

Nogle psykologer mener, at vores holdning og forhold til sex ligger mere eller mindre fast ved 18-års alderen. Hvilket betyder, at hvis du en sexual sensation seeker, som er på jagt efter nye, interessante lege hele tiden, vil du hurtigt kede dig med en partner, som har det bedre med vaner, rutiner og tryghed.

Er partneren bare genert eller uerfaren, har I masser af muligheder for at tage på spændende eventyr sammen - når trygheden indfinder sig. Men synes vedkommende, at sex grundliggede er beskidt (på den ufede måde) og noget, man dyrker af pligt og ikke fornøjelse, er det bedre at skilles med det samme.

- Vi holder os alle sammen så hulens tilgængelige til hverdag. Vi lader alt muligt afbryde, hvad vi lige har opmærksomheden på, siger Bentzen. (Foto: colourbox.com) Sex & samliv Disse 15 minutter redder dit forhold

Dårlig sex
Dårlig sex - du ved, for lidt forspil og for få kys og kærtegn og uden intensitet og nærvær - kan skyldes, at din elsker er uengageret. Hvilket igen kan skyldes, at personen er egoistisk og ligeglad med dig, eller at hun/han er uerfaren.

Sexteknik kan læres. Men egoister ikke interessede i det. Det er let at finde ud af, hvilken slags elsker du har i din seng. Bed han/hun om at gøre noget for dig seksuelt.

Svarer vedkommende med nysggerighed og velvilje, eller sukker personen og ignorerer din forespørgsel?

Der er potentiale i den første, hvis du er glad for rollen som oplærer. Med den anden skal du bare smutte.

Mener altså den britiske sexterapeut Tracey Cox.

Hvad mener du - er dårlig sex en god grund til at droppe en kæreste? Og vil du i så fald være ærlig og give vedkommende den rette forklaring?

Fanget af fortiden: Det er ikke altid en god ide at fortælle alt om sin seksuelle historik. (Foto: colourbox.com) Sex & samliv Ærlig sexsnak ødelagde forholdet

0 kommentarer
Vis kommentarer