Annonce:
Annonce:

Godt kys vigtigere end stor diller

Danskerne under dynen: 'Jeg får et meget mere positivt syn på en mindre attraktiv mand, hvis han forstår at kysse mig på den helt rigtige måde,' siger 38-årige Lilly

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Singlepigen Lilly vælger fra og til på baggrund af fyrenes evne til at kysse. Et godt råd, Lilly vil give videre til fyrene, går på at bruge ekstra god tid på at kysse inden sex.

Så er pigen nemlig så meget mere modtagelig og tændt, lover hun.

Saftige tip: Gør din elskede liderlig

- Jeg tænder da også på en fyrs udseende - og jeg er til den slanke type, der er en lille smule trænet. Men går det så hen og viser sig, at han bare ikke kysse, så kan det altså være ret lige meget, at han ser pisse godt ud, siger Lilly.

Annonce:

- Omvendt kan jeg fra det ene øjeblik til det andet få et meget mere positivt syn på en måske mindre attraktiv mand, hvis han forstår at kysse mig på den helt rigtige måde. Og sådan har langt de fleste af os piger det, er jeg ret overbevist om, siger 38-årige Lilly, der er single og arbejder som sosu-assistent i Københavns Kommune, og som med alderen har lært, hvad godt med kys som optakt til sex kan gøre af positivt for hende.

3 tricks, der gør kvinder vilde

Kys mig våd, tak!
For små fem år siden, da Lilly var kommet sig oven på et længerevarende forhold, rendte hun på en mere end 15 år ældre mand, der så langt fra var hendes type, hverken fysisk eller aldersmæssigt. Men han var sød og charmerende, og da han først fik mulighed for at kysse hende, gik det altså direkte i trussen, som Lilly selv så malende beskriver det.

TV: Kys trusserne af hende

- Han forstod godt nok at kysse en kvinde. Han så mig dybt i øjnene, havde bløde læber og overfaldt mig hverken med savl eller tunge, som en del mænd desværre har tendens til at gøre, og så havde han heller ikke, der måske var vigtigst af alt, specielt travlt. Desuden var det tydeligt at mærke på ham, at han nød det - og det samme gjorde jeg.

Annonce:

- Og selv om jeg slet ikke havde sex i tankerne, da vi begyndte at kysse, så kom jeg ret hurtigt på andre tanker, da han først havde haft mig i 'behandling.'

Sexviden: Derfor kysser vi

Kys vigtigere end størrelsen
Lilly endte med at blive kæreste med denne her noget ældre mand, og forholdet holdt et par år, hvor hun helt naturligt kun blev endnu mere hooked på at kysse og blive kysset på den helt rigtige måde.

- Når man ikke ved, hvad gode og dejlige kys kan gøre for ens lyst, fordi man bare aldrig er blevet kysset på den måde før, hvor det går direkte i underlivet, så savner man det naturligvis heller ikke.

- Men i dag, hvor jeg har været sammen med flere mænd, der forstår kunsten, så vil jeg længere ikke bare nøjes, fortsætter Lilly, der er lige glad med, hvor stor mandens pik er - og om han kan pumpe løs i timevis.

Tungekys mere intimt end sex

Annonce:

For hende tæller det nemlig meget mere at være sammen med en mand, der blandt andet via sine kys evner at gøre hende så våd og klar, så hun til sidst er ved at gå ud af sit gode skind.

Hvad det rent seksuelle angår, så har Lilly fået rykket en del grænser i forbindelse med at have været så ophidset, at det pludselig var helt naturligt for hende at tage det næste skridt.

- Fx, for nu bare for at tage en enkelt ting, så var jeg som ung ikke specielt glad for analsex. Jeg kunne da godt lægge bagdel til lidt pirring, men det var nu mest for hans skyld, jeg gjorde det.

TV: Sådan er det perfekte kys

Denne her voksne mand, der evnede at kysse og slikke mig i Himmerige, var ret vild med analsex, og selv om han på ingen måde pressede mig, så kunne han, når jeg var mest ophidset, gøre ting og sager analt ved mig, som ingen andre tidligere havde fået lov til. Og kun fordi, jeg i situationen bare var så meget mere på. Var så meget mere åben over for at gå skridtet eller to længere.

Sådan vil mændene kysses

Annonce:

- Som selvfølgelig kun er ekstra positivt, når man nu engang er så glad for sex og erotik, som jeg nu engang er, siger Lilly, der for nylig har taget hul på et helt nyt kapitel i sin seksuelle udvikling.

Hun og en god veninde er nemlig begyndt at dyrke hinanden, dog indtil videre kun på det helt blide plan, hvor pigerne mere kysser og udforsker hinanden mere end reelt dyrker sex.

- Men det skal nok også komme - hun er nemlig også en ret så fantastisk kysser, siger Lilly.

Kys dig til mere sexKys igennem på 1. date

(Arkivfoto: shutterstock.com)

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: