Utroskabssite anklaget for snyd

Tidligere ansat i bizar erstatningssag mod den brasilianske filial af ashleymadison.com

Verdens største utroskabssite, der lige har åbnet dansk version, møder modvind, efter har en tidligere ansat har krævet erstatning af selskabet, ifølge avn.com.

Og det ikke for at have ødelagt hendes parforhold, men derimod fordi hun blev sat til at lave 1000 falske profiler på tre uger på den portugisk-sprogede udgave af sitet, og som følge af det fik smadret sine håndled.

Se også: Utroskab: Er de usmagelige?

Hun vil have 20 millioner dollars, fordi firmaet har tjent penge på hendes bekostning, og en million for de omtalte skader.

Det enorme arbejdspres i 2011 gav hende store smerter, som hun stadig kæmper med. Og dag er hun uden job og mærket af skaderne, hævder den brasilianske kvinde, der bor i Toronto, Canada.

Yderligere hævder hun, at hun ikke vidste, at det var uetisk at lave falske profiler, idet hun troede, at det var normal praksis i branchen.

Usædvanligvis kræver kvinden del af den omsætning, som hendes falske profiler angiveligt har genereret.

Ashleymadison, der lige er blevet blokeret af myndighederne i Singapore, fordi sitet 'underminerer moralen,' er endnu ikke kommet med et forsvarsskrift.

Asleymadison hævder at have mere end 20 millioner profiler globalt - hvor mange af dem, der er falske, er uvist.

Hvad er dine erfaringer med falske profiler på datingsites?

Hvis kvinden oplever, at han ikke gider ting sammen med hende, eller at der ikke er nye oplevelser at hente sammen med ham, så vil hun, helt naturligt, søge oplevelser alene. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Tre grunde til at kvinder er utro

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere