Datingsite for madludere

Gamle dyder eller prostitution: Kvinden fortæller, hvilken slags restaurant hun kan lide, og manden kan så byde hende på middag - men hvad skal hun så byde på bagefter?

Han betaler for maden og lægger en æille afgift for daten til datingsitet. Hvad betaler hun med? (Foto: shutterstock.com)
Han betaler for maden og lægger en æille afgift for daten til datingsitet. Hvad betaler hun med? (Foto: shutterstock.com)

Hvis du bød en fremmed pige på dyr gourmetrestaurant, ville du så forvente sex bagefter?

Det spørgsmål kan (amerikanske) mænd nu stille sig selv, for på datingsitet hidine.com angiver pigen, hvilken type restauranter hun kan lide, hvorpå hun så læner til tilbage og vente på indbydelser fra mændene.

Sex og samliv Bruger 30.000 om måneden på mine piger

Sitet, der har taglinen 'Galanteri lever,' mener, at de blot følger vedtagne sociale normer, hvor manden betaler for første date. Ligesom de anfører, at deres styrke blandt andet er, at de fører folk med samme madinteresser sammen:

Satine er fra Los Angeles og 38 år - og glad for at være covermodel på kalenderen. (Foto: beautifulpeople.com) Sex & samliv - 25. nov. 2013 - kl. 11:12 Her er verdens smukkeste singler

'Du kommer til at bruge en stor den af din tid på at spise sammen med din fremtidige bedre halvdel. Hvis I har de samme madinteresser, kan det hjælpe jer med at få et sundt forhold. Det er et godt sted at starte, hvis I er enige om madtyper og madkvalitet, og favoritrestauranterne er et godt sted at møde nye mennesker.'

Se også: Villige sygeplejersker søger sugar daddies

Som salgsargument overfor pigerne lyder det:

'Du bruger rigeligt med penge på tøj, sko, frisør og skønhedsprodukter. Før du overhovedet har sat dig ved bordet med fyren, har du investeret i daten for at se godt ud. Det burde alle fyre værdsætte. Og det sidste, du burde bekymre dig om, er, hvem der skal betale.'

Se også: Han betaler - hvis hun er ude på noget

Det er gratis at blive medlem for begge køn, men fyrene skal betale en afgift for, hver date de kommer på.

I USA har kritikere hævdet, at sitet blot er en app for at møde middagsludere. Hvad mener du - er det datingkoncept,du ville bruge? Ville du som mand forvente sex efter en spdan date, og ville du som kvinde føle, at du skulle knalde efter maden?

Se også: Find dit optimale kærestematch

0 kommentarer
Vis kommentarer