Rigtige kvinder - uden tøj og photoshop

Årest mest læste artikel på sex&samliv - nr 9: En amerikansk fotograf har gjort det til sit livsprojekt at fotografe helt almindelige kvinder i deres eget hjem - og uden at retouchere billederne

Foto: Matt Blum/thenuproject.com
Foto: Matt Blum/thenuproject.com

(Omkring jul og nytår præsenterer vi de mest læste artikler på Sex&Samliv. Denne er nummer 9 på listen og fik 296.611 visninger. Den blev publiceret første gang 26. februar 2013)

Træt af plastikdukkerne på alverdens mode- og sexsider?

Så er fotografen Matt Blum måske noget for dig.

Mere end 150 mere eller mindre almindelige kvinder fra Nord- og Sydamerika har lagt krop og hjem til Matt Blums ide, The Nu Project, som han har haft gang i siden 2005:

Blums koncept går i al sin smukke enkelhed ud på, at vise verden og ikke mindste verdens kvinder, at de, photoshoppede modeller vi se i bladene er langt fra virkeligheden.

Se også: Her viser kvinderne deres f.....

'Jeg mener, at kvinder bliver dømt meget hårdt på deres udseende, og derfor har jeg fokuseret dette projekt på kvinder,' skriver han på hjemmeside og håber, at det vil støtte kvinder i at acceptere deres udseende og ikke skamme sig over deres kroppe.

Kvinderne er i alle størrelser, aldre, farver og former.

Hvis tilstrækkeligt mange kvinder i et område eller land ønsker at deltage i Blums koncept, rejser han gerne dertil og skyder kvinderne i deres hjem.

Helt i tråd med projektets idealistiske karakter er billederne på hjemmesiden til fri afbenyttelse, hvis man linker til stedet.

Læs:

Se også: Hvor er pikomaten?

1 af 8 Foto: Matt Blum/thenuproject.com
2 af 8 Foto: Matt Blum/thenuproject.com
3 af 8 Foto: Matt Blum/thenuproject.com
4 af 8 Foto: Matt Blum/thenuproject.com
5 af 8 Foto: Matt Blum/thenuproject.com
6 af 8 Foto: Matt Blum/thenuproject.com
7 af 8 Foto: Matt Blum/thenuproject.com
8 af 8 Foto: Matt Blum/thenuproject.com
0 kommentarer
Vis kommentarer