Dansk swingerpige: 'Mænd er dildoer med puls'

Årets mest læste på sex&samliv - nr. 7: Den 27-årige sex-maskine 9kita udnytter mænd i sine gangbangs

- selvfølgelig vil der altid være nogle, der forsøger at forklare min adfærd med, at jeg må have oplevet noget kedeligt i barmdommen og derfor har et ringe selvværd. Men jeg har altså haft en rigtig god barndom, og jeg har heller aldrig haft dårlig selvtillid eller lavt selvværd - i virkeligheden nok tværtimod, forklarer 9kita. (Foto: Pelican Pictures)
- selvfølgelig vil der altid være nogle, der forsøger at forklare min adfærd med, at jeg må have oplevet noget kedeligt i barmdommen og derfor har et ringe selvværd. Men jeg har altså haft en rigtig god barndom, og jeg har heller aldrig haft dårlig selvtillid eller lavt selvværd - i virkeligheden nok tværtimod, forklarer 9kita. (Foto: Pelican Pictures)

(Omkring jul og nytår præsenterer vi de mest læste artikler på Sex&Samliv. Denne er nummer 7 på listen og fik 311.010 visninger. Den blev publiceret første gang 27. juli 2013)

Når den 27-årige 9kita stiller op til fx dogging- og gang-bang seancer, så bliver hun ofte ordnet af mænd, hun ellers aldrig ville drømme om at dyrke sex med. Her handler det nemlig udelukkende om konceptet, ikke om mændene har en speciel alder, størrelse eller ser vildt lækre ud.

Lige så snart 9kita (hendes profilnavn i sexklubben XXdark på Vesterbro i København) har annonceret, at hun den og den dag fra et bestemt klokkeslæt stiller op til fx en omgang dogging, så begynder hun lige så langsomt at bygge sig mentalt op til seancen.

Se også: Derfor elsker vi gangbang

Når hun så møder op på stedet og ser, at det myldrer med mænd i alle aldre og størrelser, så kan hun da godt få øje på indtil flere, hun ellers aldrig kunne finde på at røre med en ildtang seksuelt.

Altså i alle andre situationer.

For lige så snart, seancen i skoven fysisk tager sin begyndelse, så er mændene i hendes sind forvandlet til til redskaber, til dildoer med puls, og så er det altså udelukkende konceptet og det at være centrum for så meget dyrisk begær, der gælder og tæller.

Se også: Derfor er piger vilde med gangbang

Ord kan ikke forklare
Vi møder 9kita i sexklubben XXdark, der ligger på Vesterbro i København, hvor der i årtier har været fræk kælderklub.

Det er søndag, og der er Tour de France i fjernsynet, endda en af de store og vigtige bjergetaper, men dette afholder dog ikke en lang række mænd fra at møde op i klubben, hvor der denne eftermiddag er mulighed for andre typer af mandeoplevelser, der er tanden mere pirrende og frækt end cykelløb på fladskærmen.

- Det kan være utroligt svært med ord at forklare, hvordan jeg i situationen tænker og føler, når der bliver givet grønt lys i forbindelse med et gang-bang eller en omgang dogging.

Se også: Det drejer sig kun om én ting: Sex

- Og selvfølgelig vil der altid være nogle, der forsøger at forklare min adfærd med, at jeg må have oplevet noget kedeligt i barmdommen og derfor har et ringe selvværd.

- Men jeg har altså haft en rigtig god barndom, og jeg har heller aldrig haft dårlig selvtillid eller lavt selvværd - i virkeligheden nok tværtimod, forklarer 9kita.

- Vi fungerer godt som par, og det gør vi også, når vi går på jagt. Jeg har en helt speciel type kvinde, jeg godt kan lide. Gerne lidt yngre end mig, lidt naiv, uden at hun behøver være helt blond, forklare Anne-Sofie. (Arkivfoto: All Over) Sex og samliv Dansk par: Vi scorer piger til trekanter

Centrum
- Kombinationen af, at jeg på forhånd er helt oppe og køre over, hvad der nu skal til at ske, om det foregår her i klubben eller ude i det fri, får mig til at lukke fuldstændig af over for hvem, der nu engang ordner mig. Mens det står på, handler det nemlig udelukkende om at modtage og nyde, at være centrum for alle de her mange fyres begær og lyster, siger 9kita, der kommer i kælder-klubben XXdark minimum en gang om ugen i de seneste par år.

Se også: Mere nærvær - færre sexperimenter, tak

Gensidig udnyttelse
9kita føler sig ikke udnyttet af mændene:

- Faktisk oplever jeg, at det er mig, der udnytter dem - at det er mig, der har fat i den lange ende, når jeg dyrker dogging eller fx er centrum for et gang-bang. Og sådan er det for langt de fleste af os piger, der bevæger os i sexklubmiljøet. Der er jo langt hen ad vejen os, der kan vælge og vrage og bestemme, hvad der skal ske.

- Så lad os da bare kalde det en form for gensidig udnyttelse, siger den unge pige. Mange har desværre et ret så endimensionelt syn på, hvad sex er, men sex er jo en rigtig bred vifte af vidt forskellige og mangeartede oplevelser, hvis man altså bare er en smule åben og tør prøve nogle af sine grænser af.

Sex og samliv 'Sex med mange mænd gav mig selvtillid'

- Den form for sex, jeg fx har med en mand, jeg har følelser for, er selvfølgelig ikke at sammenligne med dogging, hvor måske 50 mand er mødt op for på den ene eller anden måde at være sammen med mig.

- Men det ene udelukker da ikke det andet - i hvert fald ikke i min verden, påpeger 9kita, der hurtigt fik trukket en del tilskuere, da Ekstra Bladet skulle lave billeder af hende sammen med en anden fyr fra klubben, der ikke havde det fjerneste imod at stille diverse legemsdele til fri afbenyttelse for hende.

For Linda var det som at komme hjem, da hun første gang besøgte en swingerklub. (Foto: BL) Sex & samliv Mit liv som ung swingerpige

Far er ikke glad
Lige så snart, der var gjort klart til foto, var 9kita klar og på - og selv om hun denne gang ikke var centrum for 20-30 mænds begær, så havde hun det alligevel som en fisk i vandet.

Både med hensyn til at være foran kameraet og det store opbud af tilskuere, der nysgerrigt fulgte med fra sidelinjen.

- Ud over det rent fysiske, så giver det helt klart noget ekstra, ikke mindst mentalt, når der er tilskuere på. Det samme gælder med hensyn til de indtil videre to pornofilm, jeg har været med til at indspille her i klubben. Hvoraf den ene var en bukkake-film, altså en film, hvor jeg var kvinden i midten, der til slut blev oversprøjtet med sæd af de mandlige aktører.

Se også: Her må du knalde på dansegulvet

- I sådan en situation giver det da helt klart et ekstra kick, at udskejelserne optages, så man efterfølgende selv kan se det bagefter. Lige som det da helt klart også tænder mentalt på, at mange andre ser de her film, siger den kønne klub-pige, som desuden er en af de få indenfor sexklubmiljøet, der vælger at stå 100 procent frem med, hvem hun er, og hvad hun nu engang er til og tænder på seksuelt.

Det endelige skridt blev taget i forbindelse med optagelserne til Sexministeriet DR2, og cementeres nu yderligere af at blive portrætteret her på ekstrabladet.dk.

- Dogging er en dejlig beskidt og helt uforpligtende form for sex, der altid har tiltalt mig, og når man først er i stødet, så betyder kvindens udsende mindre. Så handler det, i hvert fald for mit vedkommende, udelukkende om at få stillet lyster. fortæller Jesper. (Foto: Pelikan foto) Sex og samliv Derfor dyrker vi dogging

- Min mor og resten af familien kender udmærket til både klubben og den type af sex, jeg er til og dyrker - og det samme gør min far. Han er bare ikke vildt glad for det, for nu at sige det lidt mildt. Og på en måde forstår jeg ham da godt. For hvilken far ønsker at opleve sin datter skeje seksuelt ud på tv?

- Omvendt er det nu engang mit liv - og min helt egen beslutning. Desuden, synes jeg helt personligt, er det ret vigtigt at stå frem og fortælle om andre og mere grænsesøgende måder at dyrke sex på. For det fjerner nogle af de her mange myter, der er omkring at udleve sine fantasier og lyster i en sexklub, siger 9kita, der her den 28. juli - sammen med en anden kvinde . skal være centrum for et større dogging-arrangement i Nordsjælland:

Se også: Sådan får du din sexdebut i skovbrynet

Håbet er at måske 50-60 mænd finder på at dukke op på dagen, for at få en bid af pigerne, men kommer der kun endnu flere, er det da kun en ekstra bonus oven i sexoplevelsen, skulle vi hilse fra 9kita.

Mere om den frække klubpige her: http://www.xxdark.dk/userprofile.php?48455b042a08230e2c577a597d5a69

Jette (tv) knalder tit i skoven med sin mand Heinrich, og Pia og Søren gør det ofte på rastepladser. Sex og samliv Risikoen for at blive opdaget tænder os

1 af 3 - Den form for sex, jeg fx har med en mand, jeg har følelser for, er selvfølgelig ikke at sammenligne med dogging, hvor måske 50 mand er mødt op for på den ene eller anden måde at være sammen med mig, siger 9kita. (Foto: Pelican Pictures)
2 af 3 - Min mor og resten af familien kender udmærket til både klubben og den type af sex, jeg er til og dyrker - og det samme gør min far. Han er bare ikke vildt glad for det, for nu at sige det lidt mildt. (Foto: Pelican Pictures)
3 af 3 - selvfølgelig vil der altid være nogle, der forsøger at forklare min adfærd med, at jeg må have oplevet noget kedeligt i barmdommen og derfor har et ringe selvværd. Men jeg har altså haft en rigtig god barndom, og jeg har heller aldrig haft dårlig selvtillid eller lavt selvværd - i virkeligheden nok tværtimod, forklarer 9kita. (Foto: Pelican Pictures)
0 kommentarer
Vis kommentarer