Her vil mænd købe sig til kærlighed

Betaler penge og gaver for håb om sex og parforhold

Øjensynlig er der en 'hemmelig' agenda hos langt de fleste mænd, der påtager sig sugardaddy-rollen. Nemlig at betalingsforholdet med tiden rigtig gerne må udvikle sig til et mere fast kærlighedsforhold. (Foto: shutterstock.com)
Øjensynlig er der en 'hemmelig' agenda hos langt de fleste mænd, der påtager sig sugardaddy-rollen. Nemlig at betalingsforholdet med tiden rigtig gerne må udvikle sig til et mere fast kærlighedsforhold. (Foto: shutterstock.com)

Mænd er vant til at opvarte kvinder og betale for sex, så skridtet til at betale sig til et forhold er ikke specielt stort.

Det mener sexolog som kommentar til en undersøgelse på danske sugardaters.dk, der viser, at langt de fleste mænd på sitet håber at kunne købe sig til et fast forhold.

Det er langt fra nemt for alle kæreste- og/eller sexsøgende danskere at få succes via netdating, og har man i tilstrækkelig lang tid prøvet lykken på de mere traditionelle netdatingsider, uden at have held i sprøjten, så forsøger nogle sig på de mere utraditionelle og grænsesøgende netdatingsider.

Se også: Lasses kæreste er luder: Giver fut i sexlivet

På danske Sugardaters.dk har man som gavmild sugardaddy mulighed for at 'købe sig' til forskellige former for samvær med såkaldte sugarbabes, der til gengæld for penge og/eller gaver tager på betalte dates/rejser og/eller har seksuel samkvem med daddy.

Men øjensynlig er der en 'hemmelig' agenda hos langt de fleste mænd, der påtager sig sugardaddy-rollen. Nemlig at betalingsforholdet med tiden rigtig gerne må udvikle sig til et mere fast kærlighedsforhold.

Se også: TV: Er bisex utroskab?

Indehavere overrasket
- Til vores store overraskelse, så er både vores sugardaddys og sugarbabes, når alt kommer til alt, øjensynlig klart mest interesseret i længerevarende forhold. 9 ud af 10 medlemmer her i Danmark, viser vores seneste undersøgelse, vil meget hellere et længerevarende forhold fremfor et one-night-stand, forklarer Rikki Tholstrup, der sammen med Rasmus Hjulgaard og en tredje kompagnon står bag den kontroversielle netdatingside.

Vivi Hollænder, datingekspert og sexolog, er har en helt anden holdning:

- Jeg er ikke overrasket over, at 9 ud af 10 mænd på sitet i realiteten er på jagt efter et længerevarende forhold - og at mændene, i hvert fald til en begyndelse, er villige til at betale for det, det overrasker mig heller ikke. For det første, trods nok så meget ligestilling, så er det fortsat sådan, at langt de fleste kvinder, der er i markedet for en ny kæreste, rigtig gerne ser, at det er manden, der tager initiativet - og normen er fortsat også, at manden langt hen ad vejen betaler, hvis man fx tager på restaurant eller cafe.

Se også: Nu kan du komme på utroskabsskoleHun er angiveligt medicinstudende og jomfru... (Foto: elizabeth-raine.com) Sex & samliv - 25. mar. 2014 - kl. 21:48 Hvor meget vil du give for at være hendes 1. knald?

Købesex
Når det kommer til at købe sig til sex, så kunne langt de fleste kvinder aldrig finde på det, mens det er meget mere almindeligt blandt mænd.

Derfor er skridtet til at købe sig til et forhold, som det fx foregår via Sugardaters.dk, heller ikke så stort for en del mænd - lige som det at modtage penge og/eller gaver for selskab på tomandshånd, ligger meget mere til kvinder, forklarer Hollænder:

- At de fleste af mændene på sitet, der har medvirket i undersøgelsen, så inderst inde også håber på, at et sugardaddy/sugarbabe-forhold i længden kan føre til mere end sex og samvær for penge, er altså ikke så overraskende.

Sex og samliv Bruger 30.000 om måneden på mine piger

0 kommentarer
Vis kommentarer