Bredhoftede kvinder har flere sexpartnere

Ny undersøgelse peger på en sammenhæng mellem hoftebredde og engangsknald

Kvinder med brede, fødedygtige hofter har flere engangsknald (Foto: shutterstock.com)
Kvinder med brede, fødedygtige hofter har flere engangsknald (Foto: shutterstock.com)

Er du i byen på jagt efter lidt uforpligtende sex, kan det måske betale sig at gå efter de bredrøvede kvinder på markedet, for ifølge en ny undersøgelse har kvinder med brede hofter flere engangsknald.

I hvert fald hvis disse kvinder er unge og kommer fra Leeds i England.

148 kvinder i alderen 18 til 26 deltog i studiet, hvor de fik målt deres hoftebredde og talje, ligesom de udfyldte spørgeskemaer om deres sexadfærd.

Brede hofter defineres af forskerne fra University of Leeds som bredere end 35 centimeter og smalle hofter som under 31 centimeter.

Er du til vældige, voluminøse og vibrerende booties, så er Cherokee D'Ass lige noget for dig. Sex & samliv - 26. jul. 2011 - kl. 11:27 Den største røv i sexbranchen

Det viste sig, at kvinder, for hvem tre ud af fire seksuelle relationer har været engangsknald, også havde mindst to centimeter bredere hofter end kvinder, som havde haft færre one night stands. Desuden havde de bredhoftede kvinder flere sexpartnere og flere engangsknald samlet set.

Colin Hendrie, hovedforfatter på studiet, tolker det således evolutionært perspektiv. Kvinder med brede hofter har generelt mindre traumatiske fødsler, og derfor er de mindre bange for at blive gravide:

- En kvindes hoftebredde har direkte betydning for kvindens risiko for en potentiel fatal fødselsskade. Det ser ud til, at når en kvinde har kontrol over sin egen seksuelle aktivitet, er denne risiko reflekteret i hendes adfærd. Så kvinders seksuelle adfærd er derfor til dels betinget af hoftebreden.

Forholdet mellem hofte- og taljebredde havde ingen betydelse.

Se også: Her er formlen på den perfekte kvindeSe også: Mænd vil have kvinder med kurver

0 kommentarer
Vis kommentarer