Annonce:
Annonce:

Kvinder: Her er den bedste penis

Det kan næppe komme bag på dig, men det er ikke kun længden af penis, der har betydning for kvinders nydelse. Ny forskning fastslår, hvad den perfekte penis-tykkelse er

(Arkivfoto)
(Arkivfoto)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Kvinder siger, at størrelsen ikke betyder noget.

Men ny forskning kan tyde på, at det ikke er helt sandt. Det skriver Videnskab.dk, hvor du kan læse, hvad målene på den ideelle penis ifølge det nye studie er:

Ifølge et nyt resultat optager størrelsen nemlig særligt kvinder, når det drejer sig om engangsknald, men i langt mindre grad, hvis der er udsigt til et fast parforhold.

Overraskende nok var det ikke længden, men tykkelsen de 41 kvindelige forsøgsdeltagere i forskningsprojektet bekymrede sig om, når målet var uforpligtende sex. De 41 kvinder skulle ud fra 33 modeller af penisser lavet på en 3D printer tage stilling til, hvad for en penis, de ville foretrække.

Læs også hos Videnskab.dk: Kvinders lyst har skabt mandens store penis

Annonce:

Hvis det kun var for en nat, valgte kvinderne penismodellerne med lidt større omkreds i gennemsnit, end når penissen skulle tilhøre en fast partner.

Når kvinderne skulle tage stilling til længden, var der ikke forskel på deres ønsker, hvad enten det gjaldt et engangsknald eller et langt forhold. Her var ønsket, at penissen målte 16,5 centimeter. Hvordan det helt præcist er målt, fremstår lidt uklart i artiklen hos LiveScience.

Forskningen er foretaget af forskeren Shannon Leung fra University of Los Angeles. Resultaterne blev præsenteret på et møde i Association for Psychological Science i San Francisco sidste måned.

Andre artikler hos Videnskab.dk:

Forskere: Fingre afslører længden på penis

Forsker lod bier stikke sig på penis og pung, for at se hvad der gjorde mest ondt

Pokkers: Penis falder af efter sex

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: