Annonce:
Annonce:

Her er de frækkeste kondomer

Sexblogger har testet ekstra legevenlige præservativer, der burde få selv den mest gummiforskrækkede på mere positive tanker

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Flere og flere af de kondomer, man i dag kan krænge på penis, fungerer også som små stykker sexlegetøj i sig selv - og benyttes blandt andet af par, hvor kondom-brug ellers er helt unødvendigt.

Det beskyttende element ved kondomet bliver således en - vigtig - biting.

Sexlegetøjstester og blogskribent, Joan fra Joanb.dk, har testet fem stykker sexlegevenligt gummi op imod hinanden.

Og selv om hun og Manden i sengen ikke var 100 procent enige om vinder-gummiet, så var parret dog rørende enige om, at gummi, der dufter, lyser og i sig selv stimulerer og inspirerer til leg under sexakten (og også gerne fremkalder et godt og befriende grin), i høj grad kan krydre sexlivet. Lige som de mere legevenlige stykker gummi i høj grad også kan bidrage til at åbne helt nye døre seksuelt.

Blindtest af 'brug og smid væk-onanigadgets

Annonce:

Gummi bør gøres til en leg
- Et kondom, nok så sexlegevenligt eller ej, skal jo primært kunne beskytte, men dyrker man som single ubeskyttet sex, ikke så få singler i Danmark øjensynlig jo gør, så kan det meget vel da være, at et mere underholdende og/eller legevenligt kondom kan få folk på andre og mere sunde tanker, smiler sexlegetøjseksperten, hvis personlige favorit i gummi-testen var en sød og nuttet gummi-giraf, der evner noget mere end blot beskytte.

Mandens favorit var derimod et stykke gummi, der kombinerer det beskyttende element med at få penis under akten til at fremstå ekstra stor og indbydende. Til glæde og fornøjelse for både ham og hende.

- Ifølge Netdoktor.dk bruger danske mænd cirka 20 millioner stykker gummi om året, men dette antal kan blive langt større, hvis man først får øjnene op for, at gummi altså ikke blot behøver at være et nødvendigt onde. Men at der altså findes rigtig mange kondomer på markedet, der i sig selv indbyder til leg.

At mere legevenligt gummi i sidste ende så også kan bidrage til at holde uønsket graviditet og diverse kønssygdomme fra døren, er selvfølgelig blot en positiv sidegevinst, siger JoanB.

Kondomangste skal have mere gasSå tyndt er verdens tyndeste kondom

VI bringer her Joans test af vinderen Funny Condom:

Annonce:

Med Funny Condom, kondomer med små, søde og nuttede dyr på toppen af gummiet, der var vi begge 100 procent på fra start til slut.

For det er sgu da skægt, men ok, også lidt langt ude.

Under alle omstændigheder dog et stykke legevenligt gummi, der med garanti ville blive en oplevelse.

I starten havde vi dog lidt problemet med at få det anbragt ordentligt, da vi var i tvivl om, om dyrets hoved – i første omgang en giraf – skulle helt ned over penishovedet.

Som dog, viste det sig hurtigt, slet ikke kunne lade sig gøre, men i stedet fremkaldte et godt grin hos os begge.

Kommune giver gratis gummi til de unge

Nå, men på kom Dyret, og sex med det på fik vi da også dyrket - og her var det altså helt klart mig, der fik mest ud af det.

For giraffens hoved og hals kombineret med Mandens ditto af slagsen, hvis du altså forstår, viste sig nemlig at være en ret så god og stimulerende kombi.

Annonce:

Mandens rent fysiske oplevelse af gummiet var, at det var et stykke gummi - og så ikke så ret meget mere. Til gengæld reagerede han positivt på den nydelse, han og gummi-giraffen i fællesskab frembragte hos mig - og så er alt jo bare i fineste orden.

Hvorfor en delt førsteplads til Funny Condom, der består af flere forskellige beskyttende og legevenlige gummi-dyr, helt klart er endda meget velfortjent.

TV: Den giver dobbelt nydelseOnd cirkel: Kondomer giver erektionsbesvær

Konklusion: Funny Condom-serien består af kondomer med små og nuttede dyr i toppen af gummiet, der stimulerer hende i forbindelse med penetration. Fint, forholdsvist tyndt og smilfremkaldende gummi, der købes stykvis i små plastikklokker. Ikke helt billig, men bør også benyttes til mere specielle lejligheder. SURPRICE!!!!!

Stjerner: 5 ud af 6 mulige stjerner

Pris: 29,00 kroner (pr. stk.)

Læs her Joans gummi-test her

De gi'r dig hårdere rejsning

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: