Annonce:
Annonce:

VM booster kvinders lyst til sexlegetøj

Seks sexshops fortæller om en god, dansk start på VM i fodbold

Sexlegetøjseksperten Joan B. har et godt tilbud til dig.
Sexlegetøjseksperten Joan B. har et godt tilbud til dig.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Svenske Lelo og britiske Hot Octopuss har meldt ud, at salget af deres produkter går strygende under dette VM. Og nu melder danske sexshops om en lignende tendes - hvilket de fejrer med en række knaldtilbud, hvor man kan spare mellem 40 og 50 procent.

- I løbet af de seneste 14 dage, mens VM har kørt for fulde omdrejninger i tv, har vi fået klart flere kvindelige kunder, kan vi konstatere – og vi sælger klart flere produkter til både kvinder og par, fortæller Sasa Kovasevic, indehaver af Alor.dk

Sammen med fem andre webshops med salg af sexlegetøj er han nu gået sammen med sexlegetøjseksperten Joan B. for at give danskerne en vifte af helt unikke VM-tilbud på kvalitetsprodukter.

Trådløst sexlegetøj er trendy

De tilbud kan du læse mere om på joanb.dk

Annonce:

- Vi ved fx, at svenske LELO, vi sælger rigtig meget af i Danmark, har været ude og tage pulsen blandt en del af sine forhandlere verden over, og de fortæller samstemmende, at salget har været stigende. Det samme mønster oplever vi også her - altså et øget salg af produkter, som designmæssigt appellerer lige meget til kvinder og mænd, samt små klitorisvibratorer, der er lige til at have i lommen, udtaler Louise R. fra webshoppen Erotik.dk, som under VM ligeledes har oplevet en pæn stigning af såkaldt hverdagsordrer - der er simpelthen flere, som pt. handler ind i hverdagene under VM.

Mænd køber sexlegetøj op til VM

Hos webshoppen Sexkanin.dk går det under VM mere end forrygende. I juni måned har shoppen oplevet en stigning i salget på intet mindre end 60 procent. Hvorfor man naturligvis kun er ekstra glad for, at bold i Brasilien varer helt frem til midten af næste måned.

- VM har uden tvivl haft en rigtig positiv indflydelse på salget, og specielt sælger produkter i rigtig god kvalitet til kvinder og par ekstra godt.

Hos Scorshop.dk er det også parprodukter og sexlegetøj der henvender sig helt specifikt til kvinder, der hitter stort her under VM - og Allan fra shoppen har en personlig teori om, at det et stykke hen ad vejen handler om, at kvinderne i højere grad bliver nødt til at klare sig selv.

Annonce:

- Kampene fra Brasilien sendes på grund af tidsforskellen forholdsvist sent, specielt hvis man også skal have den sene kamp med, så når manden endelig går i seng, er han alt for træt til andet. Så hun bliver simpelthen nødt til selv at ordne paragrafferne, og det kan vi, altså vores produkter, så hjælpe til med, lyder det fra Allan.

Designer-dildo til lavpris

Mænd benytter kamp-pausen til indkøb
Hos Sinful.dk kan man specielt registrere en stigning i salget af trådløst sexlegetøj - måske inspireret af legetøjsbloggeren Joan B, der bloggede om sine oplevelser med trådløst sexlegetøj i forbindelse med netop de mange VM-kampe, der pt. løber over skærmen.

- Under VM har vi oplevet en stigning i salget af trådløst sexlegetøj med hele 15 procent - og det er vi endda rigtig godt tilfredse med, fortæller medindehaver af Sinful, Mathilde, som sagtens kan forestille sig, at netop trådløst sexlegetøj lige må være sagen, når manden konstant er optaget af andet end lige konen og hendes behov.

Her finder du altid den billigste luksusdildo

Foran tv-et kan han via sin fjernkontrol så styre og kontrollere typen og intensiteten af de vibrationer, hun inde i sengen skal stimuleres med.

Annonce:

Hos Lovejoy.dk har man gjort en helt anden observation i forbindelse med VM, nemlig at der mere eller mindre tikker nul ordrer ind fra mænd, når der spilles i Brasilien - og jo mere vigtig og spændende, kampen er, jo færre mande-ordrer.

- Fra 10 minutter inden kampen fløjtes i gang, til 10 minutter efter slutfløjtet, her er det kvinderne, der helt generelt køber - dog lige pausen undtaget. I pausen oplever vi nemlig ordrer fra mandenavne, griner shoppens Stine, hvis teori om VM kontra parforhold går på, at rigtig mange mænd udmærket godt ved, at hustruen her under VM negligeres en smule.

Et lille plaster på såret kan så være at købe den ønskede dildo eller vibrator til hende. Det giver en smule bedre samvittighed, og formentlig også en smule mere fred til at se bold og Tour De France mv. fremadrettet.

Få de frække VM-tilbud på sexlegetøj her: http://joanb.dk/2014/06/17/fra-mig-til-jer-i-anledning-af-vm/

TV: Her er feriens frække legetøj

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: