TV: Se folk i chok over ny bikini-mode

Ny mode: 'C-strengen' skaber stor opmærksomhed, da en tysk kvinde afprøver den på stranden

Se videoen over artiklen
_____________________

Det er flere år siden, at 'c-strengen' kom på markedet.

Hvis man skulle være i tvivl, er c-strengen en trusse uden nogen egentlige trussekanter eller strenge, men i stedet har den en fjeder, der holder den oppe. Trussen kan bruges enten som undertøj eller badetøj, hvis man er træt af de hvide streger der kan komme ved solbadning.

Men hos strandfolket har moden endnu ikke fundet fodfæste. En glad bruger af c-strengen har afprøvet den i bikini-udgave, og det skaber stor opmærksomhed i omgivelserne. I klippet ses det, hvordan folk reagerer på den lille underdel.

Også i Danmark vækker bikinimoden opsigt. Ekstra Bladet TV har spurgt en lingerieforhandler, om de kender til c-strengen.

- Jeg har aldrig set noget lignende. De mærker, vi fører herinde, har ikke engang g-streng i deres badetøjsortiment, siger Katrine Østergaard, der er assisterende salgschef i Wunderwear i Illum i København.

C-strengen er dog ikke noget, som Wunderwear kunne forestille sig at sælge i den nærmeste fremtid.

- Jeg skal ikke kunne sige, om der er steder i landet, man ville bruge denne c-streng, men klientellet i Illum er i hvert fald ikke til det. Jeg har i mine syv år her fået måske to eller tre forespørgsler på en g-strengsbikini, og det har været udlændinge, der har efterspurgt, siger Katrine Østergaard.

- De seneste år har tendensen faktisk været, at kunderne vil have så meget stof som muligt på deres bikinier - og helst trusser med ben i. Så nej, det er ikke noget, jeg ser inkorporeret i vores sortiment foreløbigt, fortsætter hun.

Men kan c-strengen måske få fodfæste hos danskerne næste sommer? - Vurder selv i videoen foroven.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen