TV: Få bedre orgasme med ny træningsapp

Med kGoal kan du tracke dine bækkenbundsøvelser

Sexterapeuter mener, at træning af bækkenbunden ikke bare giver kraftigere og bedre orgasmer for både mænd og kvinder - det sikrer også med inkontinens.

Selv om man kan knibe sammen, mens man sidder foran skærmen eller tv'et eller i bilen eller i Netto, kan man alligevel godt glemme den daglige træning.

Her kan smart træningsværktøj/app hjælpe lidt på disciplinen.

For eksempel kGoal, der på kickstarter.com præsenteres som verdens første interaktive træningssystem for bækkenbunden.

Den består af to dele: Dels en gadget, kvinden sætter op i skeden, dels en app, som moniterer og guider kvindens træning.

Se også: Fræk træning giver bedre orgasmer

Når kvinden så klemmer sammen om dimsen i skeden, måler den trykket. Den kan også vibrere - som en slags feedback på hendes klemmekraft. kGoal-enhedens arm sidder udenfor skeden og er med til at holde den fast.

Man kan i real time følge sine antrengelser på smartphone via appen, som altså også kommer med gode træningstips. Desuden kan man over tid tracke sin udvikling.

kGoal er selvfølgelig trådløs - dog ikke når den skal oplades, som sker via et usb-stik.

Den er endnu ikke i produktion, og derfor søger folkene bag - m!nna.com - støtte via kickstarter.com. Foreløbig er cirka 4000 dollars indsamlet ud af de håbede 90.000 dollars. Så hvis du lægger 3000 dollars (cirka 17.000 kroner) får du en af de første fem kGoals, der forlader samlebåndet - med en personlig ingravering.

Muligvis lidt sjovere end Endomondo.

M!nna har tidligere lavet den prisvindende g-punktsvibrator Ola, som man klemmer på, når vibrationerne skal være kraftigere:

Se også: Her er efterårets frække nyheder

0 kommentarer
Vis kommentarer