Kæl for din nye vibrator, som du kæler for din iPhone  

Meget sexlegetøj bliver aldrig brugt mere end en gang, men sexblogger anbefaler, at man finder på alternative måder at lege med sin dildo

På sin blog fortæller Joan B, hvordan den meget store Stronic Zwei, der sælges som en analpulsator til mænd, har fundet anden anvendelse for parret.
På sin blog fortæller Joan B, hvordan den meget store Stronic Zwei, der sælges som en analpulsator til mænd, har fundet anden anvendelse for parret.

Smid ikke 1000-kroners vibratoren i skralderen, fordi den ikke giver dig orgasme på nul komma fem.

Ofte kan du nemlig sexlege dig frem til gode og alternative lege-løsninger med produktet.  

Danskerne køber mere og mere sexlegetøj, og går man decideret efter mærkevarer, som fx svenske LELO, så koster produkterne altså også derefter. 1000 kroner eller mere for et helt nyt designer-produkt fra den svenske superproducent er ikke et særsyn,

Glemte sexlegetøj i skeden - i ti år

Derfor er det da også kun ekstra ærgerligt, hvis man får købt sig en svinedyr vibrator, som bare ikke fungerer for en. Og at få pengene tilbage, hvis legetøjet blot har været brugt en enkelt gang, kan du selvfølgelig godt glemme alt om - og af rigtig gode grunde.

Og hvem forærer et brugt stykke sexlegetøj væk, eller sætter det til salg på Den blå avis?

I hvert fald kun de færreste, så en del - formentlig også ret dyre produkter - ender i skraldespanden.

Print din egen buttplug

Men her bør man altså stoppe lidt op, give produktet en ordentlig chance, og også gerne forsøge at benytte det på lidt anderledes og alternative måder end lige tiltænkt.

- Man smider jo heller ikke sin nye iPhone 5 i skralderen, fordi man i første hug ikke lige kan få den til at fungere 100 procent som tiltænkt, siger legetøjstesteren Joan fra Joanb.dk, der ofte selv falder over endda meget alternative måder at benytte diverse typer af sexlegetøjsprodukter på.

Denne træning booster dit sexliv

Lad som om, det er en ny iPhone
- Som det første er min anbefaling, bør man naturligvis sætte sig godt og grundigt ind i, hvad det specifikke produkt, man godt kunne tænke sig og købe, kan. Som regel er der også flere typer af samme produkt, der evner de helt samme ting, på markedet. Hvorfor det også er en rigtig god ide at holde konkurrerende produkter op imod hinanden – også hvis man ønsker at spare kroner.   

TV: Nu kan du lege sexdoktor

Og giver forhandleren ikke info nok om produktet på sin forhandlerside, så ring eller skriv for at få de oplysninger, du ikke lige kan læse dig til, påpeger Joan, der i senge-samarbejde med sin mand fx at evnet at forvandle en ret enkel men flot dildo i metal til et af de bedste parprodukter, hun nogensinde selv har haft - og dette udelukkende ved at tænke og ikke mindst sexlege lidt kreativt med produkterne.

Her er fremtidens sexlegetøj

  TV: Mænd bruger også sexlegetøj

Her er verdens bedste sexlegetøj

På sin blog fortæller hun, hvordan den meget store Stronic Zwei, der sælges som en analpulsator til mænd, har fundet anden anvendelse for parret, ligesom sexklemme til par og bækkenbundskugler og en smuk ståldildo til kvinder har vist til at være meget bedre til andet end deres egentlige formål.

Joan opfordrer at man kæler for sit nye sexlegetøj, som man fx kæler for og giver sin nye iPhone ekstra opmærksomhed.

Joan B. fortæller mere om alternative måder at bruge sit sexlegetøj her