Giv orgasme med din iPhone

Godt nyt til gadget-fetichister: Højteknologisk klitorisvibrator styres via din iPhone

OhMiBod Blue Motion har en rækkevidde på op til otte meter, men ved tilkøb kan rækkevidden øges, og du kan i princippet befinde dig i København og give hende orgasme i Kolding.
OhMiBod Blue Motion har en rækkevidde på op til otte meter, men ved tilkøb kan rækkevidden øges, og du kan i princippet befinde dig i København og give hende orgasme i Kolding.

SEX-GADGET: Den digitale tidsalder rykker fra slutningen af juli for alvor helt ned i trusserne på kvinderne. Der frigives en gadget, sexlegetøjsbranchen og ikke mindst deres kunder har ventet længe på.

OhMiBod Blue Motion er navnet på en højteknologisk klitorisvibrator, der til forveksling ligner et trusseindlæg. Det særlige er dog, at controlleren er din iPhone, og via en app kan du sende vibrationer til bæreren.

Se også: TV: Vi tager pulsen på mandeonani

I kø efter app-sex
Hos webshoppen Erotik.dk tripper man lige nu for at få den lille sexrevolution ind ad døren, så den kan blive sendt videre til de, der venter på den.

- Vi ved, at vores kunder er meget teknikbegejstrede. Forventningerne til OhMiBod Blue Motion er derfor skal vi sige pænt store, så vi tager allerede nu imod forhåndsbestillinger pr. mail via hjemmesiden, så de, der vil først i køen, kan komme det, når den ankommer omkring 22. juli, udtaler Louise Rasmussen fra fra erotik.dk.

Se også: Svensk sexgadgets vinder endnu en designpris

Sexlegetøjets 'nye sort'
Shoppen forventer en salgspris på mellem 750 og små 800 kroner, men det forskrækker ifølge webshopmedarbejderen ikke kunderne.

- De kunder, som klart hælder til det mere hightech-agtige sexlegetøj, ved, at det koster lidt mere. Til gengæld ved de også, at de får produkter, som ikke kan sammenlignes med mere almindelige og simple produkter, hvad funktion angår. Det her er i øvrigt langt fra den dyreste klitorisvibrator på markedet, siger Louise Rasmussen og tilføjer, at fjernbetjent sexlegetøj med multifunktioner uden tvivl har cementeret sig som sexlegetøjets 'nye sort.'

Sex & samliv - 27. jun. 2014 - kl. 21:19 TV: Få bedre orgasme med ny træningsapp

Langdistanceleg
OhMiBod Blue Motion har en rækkevidde på op til otte meter, men ved tilkøb kan rækkevidden øges, og du kan i princippet befinde dig i København og give hende orgasme i Kolding.

Selv hvis I ikke er så langt fra hinanden, giver den nytænkte gadget muligheder for leg, som indtil videre har været forbeholdt f.eks. vibratoræg (med større eller mindre held), hvor hun kunne have det i sig, og han kunne være ruler over remoten.

Se også: Sjovt sexlegetøj er mest pjat

Det kan den
Og hvad kan det så, det vibrerende 'trusseindlæg', ud over at tilfredsstille app-fetichister?

Tja, til en start kan det kun noget, hvis du har en smartphone og har downloaded app’en, der udgør hele forbindelsesleddet mellem dig og hende, du vil gi’ en 'ryster'. Har du de to ting på plads, åbner en verden af næsten småbizar distancesex med overraskelsesmomenter sig.

Den lille gadget har ifølge producenten fem primære funktioner:

Rythm leverer almindelige og fastprogrammerede vibrationer, som man ser ved en almindelig vibrator. 
Touch sender de fingerspidsbevægelser, du foretager på mobilens skærm, videre til vibratoren i hendes trusser.
Tap & Record optager dine fingres tryk på skærmen, så I selv kan designe vibrationsmønstre og gemme dem.
Wave intensiverer vibrationerne, når du f.eks. tilter din iPhone til vandret stilling. 
Og endelig er der voice, hvor du kan optage en op til 60 sekunder lang lydfil. Her omdannes det, du siger, til vibrationer i OhMiBod, så hun kan stønne -Oh, my God!'

Her kan du bestille OhMiBod-vibratoren

0 kommentarer
Vis kommentarer