Annonce:
Annonce:

Bagfra er bedst

Danske swingere er vilde med doggy style. Hvad er din favorit?

Doggy style er på mange måder en rigtig god stilling, da både manden og kvinden har god mulighed for at bevæge sig, hjælpe hinanden, og det er også en sexstilling, hvor det er forholdsvist nemt for ham at stimulere hendes G-punkt, forklarer sexologen Vivi Hollænder. (Foto; shutterstock.com)
Doggy style er på mange måder en rigtig god stilling, da både manden og kvinden har god mulighed for at bevæge sig, hjælpe hinanden, og det er også en sexstilling, hvor det er forholdsvist nemt for ham at stimulere hendes G-punkt, forklarer sexologen Vivi Hollænder. (Foto; shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Ny undersøgelse på swingerdating.dk af brugernes favorit-sexstillinger peger på doggy style som toppen af poppen. Sexolog undrer sig over, at missionæren ikke er i top tre.

Cirka 1200 kvinder og mænd valgte at deltage i undersøgelsen, og stillingen doggy style, altså hvor hun står på alle fire og stritter med bagdelen, mens han stående på knæ tager hende bagfra, er den stilling, klart de fleste både mænd og kvinder satte kryds ud for.

Hos mændene modtog 'hunden' 31 procent af stemmerne, mens hele 33 procent af kvinderne, altså en tredjedel, satte deres kryds ud for doggy style som foretrukne sexstilling. 

To mænd og to kvinder fortæller her mere indgående om deres favorit-sexstillinger - og om hvorfor netop disse stillinger i deres optik er bedre/mere givende end andre:

Her er de tre bedste sexstillinger

Annonce:

Doggy style kontra Missionæren
Doggy style er på mange måder en rigtig god stilling, da både manden og kvinden har god mulighed for at bevæge sig, hjælpe hinanden, og det er også en sexstilling, hvor det er forholdsvist nemt for ham at stimulere hendes G-punkt, forklarer sexologen Vivi Hollænder.

- Hertil kommer, at manden i stillingen er meget givende, mens hun omvendt er den modtagende - altså en meget traditionel mand/kvinde-sexstilling.

Derfor er missionæren bedst

- Personligt havde jeg dog skudt på, at missionæren hos begge køn ville være den foretrukne stilling, da øjenkontakt, nærhed og intimitet i høj grad her er i højsædet, siger Hollænder, som har et kvalificeret bud på, hvorfor missionæren ikke er så populær.

- Missionærstillingen har desværre fået ry for at være en lidt kedelig og leverpostejagtig husmandsstilling. Hverken særlig spændende eller avanceret. Det tror jeg helt klart spiller ind i forbindelse med denne type af undersøgelse, siger Sexolog Vivi Hollænder.

I swingerdating.dk-undersøgelsen fik missionærstillingen 13 procent hos kvinderne og kun 7 procent hos mændene.

Annonce:

Drømmesex: Sådan vil danskerne ha' det

Populær ride-stilling
Med 26 procent af stemmerne kom 'Hun rider ham' ind på andenpladsen hos mændene, mens andenpladsen hos kvinderne, med 20 procent, er sexstillingen, hvor hun ligger på ryggen med benene op om ørene på ham.

- Hvor hun rider ham, er en stilling med rigtig god øjenkontakt, og samtidig en for ham meget visuel stilling - og giver samtidig mulighed for at kysse og kæle en masse undervejs. Hvor hun ligger på ryggen med benene op over skuldrene på ham, overrasker mig ikke er populær hos kvinderne. Her er igen god bevægelsesfrihed, og det er også en af de stillinger, hvor han kan komme ekstra dybt ind i hende, siger sexolog Vivi Hollænder fra www.bedresexliv.dk

 Læs hele undersøgelsen på swingerdating her

Sex - som de unge vil have det

Lad hende sidde øverst  

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: