Derfor skal du prøve blodsex

Sex under menstruation er ikke kun for blodtørstige

- Da jeg ikke bruger svangerskabsforebyggende midler, er der den fordel ved blodsex, at manden kan komme i mig, uden at vi skal frygte for graviditet, siger Katrine. (Foto: shutterstock.com)
- Da jeg ikke bruger svangerskabsforebyggende midler, er der den fordel ved blodsex, at manden kan komme i mig, uden at vi skal frygte for graviditet, siger Katrine. (Foto: shutterstock.com)
Følg Sex & Samliv

Måske har du oplevet sexseancer, hvor lagner og kønsorganer efterfølgende har set ud som de passede bedre i en splatterfilm end i en kødfilm. Måske synes pigen, at sex menstruation er ulækkert og pinligt, og måske synes manden det samme.

Men der er faktisk visse fordele, hvis man kan overvinde sin og/eller partnerens modstand.

Det mener blandt andet sexolog og parterapeut Rikke Thuesen samt 39-årige Katrine, som med vekslende held har dyrket blodsex gennem mange år.

Hun bliver helt sexgal i perioder  

Det vigtigste er, at man snakker om det, mener Thuesen:

 - For faktisk er der mange, der tror, at partneren synes, at sex under menstruation er ulækkert, og derfor tør eller vil de ikke selv sige, at de faktisk er ok med det.

- Og det er jo en skam, hvis hun tror, han ikke vil, fordi han måske finder det en anelse for ulækkert, og at han tror, hun ikke vil af samme grund. Så vigtigst af alt: Spørg hvad din sexpartner synes om det, lyder det fra Thuesen. som mener, man kan forberede sig, så det ikke sviner for meget.

- Læg et håndklæde under jer, hav toiletpapir parat, vær ekstra opmærksomme, når han trækker sig ud, og pas eventuelt med alt for mange stillingsskift. Man kan jo også benytte lejligheden til at have sex i bruseren, siger Thuesen, der oplyser, at nogle kvinder kan opleve tørre slimhinder, og at blodet kan gnide ubehageligt på hans penis:

- Og så er der mange, som ikke ynder oralsex under menstruationsperioden, men man kan faktisk god stimulere klitoris både med hænder og tunge, selv om hun har en tampon i - og så tage den ud, lige før man har lyst til penetrering.

Når sex er en blodig affære  

Ulækkert
Vi har talt med 39-årige Katrine, der her fortæller om sine erfaringer med blodsex:

- Første gang, jeg kan huske at have haft sex under menstruation, var som 15-årig. Jeg havde og har ikke et fremmedgjort forhold til det og synes ikke, det er ulækkert. Alligevel var det noget overvældende at knalde med min daværende kæreste på et toilet på Nordhavn station og se den store pøl af blod og sæd, som var resultatet. Efterfølgende havde jeg ofte sex under menstruation.

- Da jeg var i 20'erne, var jeg meget forelsket i en fyr, som min veninde kendte. Og hun fortalte mig, at han syntes menstruationssex var virkelig ulækkert. Det betød for mig, at da jeg blev kæreste med ham, var sex under menstruation også noget, jeg tog afstand fra. Men jo også en øjenåbner i forhold til, at det faktisk kan tænde mænd af, siger Katrine, der nu har en blandet oplevelse af blodsex:

Mændenes største turn offs

- Det er en anden type smøring af skeden, som ikke er ligeså godt som almindelig sekret. Glidefornemmelsen, når pikken bevæger sig. er anderledes og slet ikke lige så dejlig, når der er blod iblandet. Omvendt, så kan skeden være mere følsom dybere inde, og det kan give nogle stærkere orgasmer.

- Dem afstår jeg dog fra for tiden, fordi jeg benytter mig af ludertricket - en stykke af en vaskeklud, jeg sætter op inden i skeden sex - og derfor bliver jeg berørt dybt i skeden, når jeg har sex under menstruation. Til gengæld betyder det, at blodet ikke ødelægger glidefornmmelsen. Og da jeg ikke bruger svangerskabsforebyggende midler, er der den fordel ved blodsex, at manden kan komme i mig, uden at vi skal frygte for graviditet, siger Katrine.

Det vil unge piger vide om sex  

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby