Annonce:
Annonce:

Sugarbabe: Vælger kun mænd, der kan forsørge mig

- Jeg er ikke golddigger - jeg er bare realist, siger den københavnske business-kvinde

en jeg er nødt til at være realistisk, og derfor vælger jeg forholdsvist hurtigt en mand i middelklassen fra i dating-henseende, da jeg ved, det vil gå de fleste på i længden, at han ikke kan forsørge mig, siger Stinna, (Foto: Jan Hansen)
en jeg er nødt til at være realistisk, og derfor vælger jeg forholdsvist hurtigt en mand i middelklassen fra i dating-henseende, da jeg ved, det vil gå de fleste på i længden, at han ikke kan forsørge mig, siger Stinna, (Foto: Jan Hansen)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Netdatingsiden sugardaters.dk kæmper med en prostitutions-stempling, og sugarbaben Stinna fortæller om sin drømmemand.

Hvis en kvinde lige ud af posen tør sige, at hun er på udkig efter drømmemanden, der rigtig gerne (også) må have pengepungen i orden, så tænker mange, at hun må være lidt af en golddigger. For hvad kan ønsket om en fast partner med en bugnede pengepung næsten ellers betyde?

Journalisten og blogger, JoanB., har talt med tre unge kvinder, der alle har haft profil på sugardaters.dk: Alle tre søger en mand, der (blandt andet) har det økonomiske overskud. Ingen af pigerne vil dog have skudt i skoene, at det handler om sex for kontanter.

Læs de tre pigers fortællinger her

Herunder kan du læse et uddrag af Stinnas interview - hun er den ene af de tre piger:

Bruger 30.000 om måneden på mine piger

Annonce:

Mænd af en vis standard, tak!
- Da jeg blev præsenteret for sugardaters.dk, tænkte jeg, at det måske var et univers, hvor det var muligt at træffe mænd af en vis standard. En standard, hvor de har oparbejdet økonomisk overskud - og dermed også mænd, som jeg ville kunne lære noget af og sparre med i hverdagen.

- I dag er et egoistisk golddigger-stempel blevet en selvfølge, hvis du som kvinde bevidst søger en mand med penge. Personligt søger jeg ikke en mand med penge af egoistiske årsager, men derimod fordi jeg er realistisk, siger Stinna.

- Mænd er fra naturens side ledere og forsørger i familien, og da jeg selv har valgt en uddannelse og karrierevej, der hele der skal bringe mig langt over middelklassen, uafhængigt af en mand, så ender jeg med at have en de-maskuliniserende effekt på de mænd, der ikke har højere økonomiske ambitions niveau og mål i livet end jeg selv.

Annonce:

- Dette er dog ikke ensbetydende med, at jeg ikke synes, at mænd med middelklasse-indkomst ikke kan være skønne og dejlige. Men jeg er nødt til at være realistisk, hvis jeg forventer at finde en mand, der er det , og derfor vælger jeg forholdsvist hurtigt en mand i middelklassen fra i dating-henseende, da jeg ved, det vil gå de fleste på i længden, at han ikke kan forsørge mig.

'Sukkerfar' har betalt for 4 piger: De tænker kun på penge

- Men jeg har også valgt velhavende mænd fra, fordi de ikke var i balance og ærlige omkring deres egne behov. Så den går begge veje.

Stinnas kodeord for drømmemanden, i vilkårlig rækkefølge, er: troskab, balance, selvindsigt, selvværd og respekt - og da den kønne forretningskvinde er monogam, er der i hendes verden kun plads til en prinsesse. Hvorfor det er en selvfølge for Stinna, at drømmemanden er helt fri af tidligere forhold.

Annonce:

- Desuden er det vigtigt for mig, at han har selvindsigt og selvevaluerer på sine handlinger jævnligt - og er ærlig overfor sig selv! Jeg tror ikke på, at man kan være oprigtigt ærlig over for andre omkring sig, før man er det for sig selv. Min mand skal være min bedste ven og min klippe, jeg aldrig tvivler på, hvor jeg har, og da mit firma fylder meget for mig, skal han være på et stadie, hvor han kan relatere til mine tanker og handlinger derom.

Sex for rejser og dyre middage: Prostitution eller ej?

Han skal være manden i forholdet
Han skal dog vide, at det er ham, der er manden i forholdet:

- Jeg er rigeligt kvinde for os begge, siger singlepigen, der er co-founder af danske Creative Group - et selskab, der beskæftiger sig med kreative opgaver samt nyhedsinformation indenfor foto og video.

- Jeg har gjort karriere indenfor en mandeverden, hvilket har gjort, at jeg nok på overfladen har spejlet meget af den adfærd. Dog vil ham, der formår at komme tæt på, kunne opleve en meget blød og omsorgsfuld kvinde, der har brug for at blive passet på og være tryg.

- Men for at fange min opmærksomhed, er det vigtigste for mig, at drømmemanden er i psykisk balance og hviler i sig selv. Hans handlinger skal afspejle, at han elsker det, han gør, uanset hvor mange ”likes”, der falder på facebook, siger business-kvinden Stinna.

Annonce:

Villige sygeplejersker søger sugar daddies

Prostitution eller kærlighed?
Danske sugardaters.dk har med jævne mellemrum fået på puklen for, at de - i hvert fald i det skjulte - opfordrer til sex for penge: 

- Gentagne gange er vi blevet beskyldt for at opfordre til prostitution, men vi sørger altså for at feje for egen dør - og gør i det hele taget kun mere og mere for at skille skidt fra kanel. Fx har vi i dag to ansatte til at tjekke, at såvel profiltekster som profilfotos holder sig indenfor rammerne. For at tage et godt eksempel, så vil en tekst som 'Jeg tilbyder en time for 1500 kroner,' lige med det samme blive fjernet. Da en sådan naturligvis er annoncepræget - og ikke hører til på SugarDaters.

Annonce:

- Af samme årsag har vi derfor fået lavet en helt ny funktion, hvor alle profiler skal angive, om de er til engangsforhold eller længerevarende forhold. Så kan både sugarbabes og sugardaddys, der søger længerevarende forhold, allerede til at begynde med vælge de profiler fra, der kun er interesseret i engangsoplevelser, siger Rikki Tholstrup Jørgensen, der er overbevist om, at man ikke kan skære alle over en kam, der har profil på SugarDaters - nøjagtig som på alle andre typer af netdatingsider.     

Læs interview med de tre sugarbabes her

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: