Annonce:
Annonce:

TV: Ann-Charlotte onanerer smerten væk

Et piskesmæld for 11 år siden har medført alvorlige smerter for den 46-årige Ann-Charlotte Bülow. Nu har en vibrator vist sig at være effektiv til smertebehandling

(Indslag: Julie Sørensen og Sarah Stilling Skrivergaard)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Piskesmæld, kronisk hovedpine og invaliderende søvnproblemer.

En 11 år gammel trafikulykke har haft fatale konsekvenser for den 46-årige førtidspensionist Ann-Charlotte Bülow.

Hun har nu – mildest talt - taget alternative metoder i brug for at slippe ud af sit smertehelvede.

Onani, ved hjælp af en stor, sort vibrator, er på få måneder blevet et uundværligt hjælpemiddel i Ann-Charlotte Bülows smertebehandling.

Den bruger hun i gennemsnit hver anden dag for at få orgasme, så hun kan reducere sine smerter.

TV: Motion giver dig sexlysten tilbage

Smerteeksperiment
Den 46-årige førtidspensionist valgte at tage metoden i brug, fordi hun havde set et tv-indslag om orgasmens positive virkning på kvinder, der døjer med hedeture i overgangsalderen. Det var sexlegetøj-firmaet Sinful.eu, som stod bag projektet, hvor otte kvinder deltog.

Annonce:

Ann-Charlotte Bülow tog herefter kontakt til firmaet for at finde ud af, hvordan onani kunne virke på hendes kroniske smerter. I samarbejde med firmaet fik hun udleveret en vibrator og skemaer til at registrere virkningen dag for dag. Og resultat har været slående, mener Ann Charlotte Bülow.

- På grund af vibratoren kan jeg tage otte Panodiler mindre om dagen, siger hun og peger på, at hun nu kan ligge på 2 på en smerteskala fra 0-10, hvor hun før kunne befinde sig på 8, når det var rigtigt slemt.

Disse kvinder får flest orgasmer

De piller kan dræbe din sexlyst

Undersøgelse i gang
Hos Sinful.eu har man hænderne oppe over de positive resultater, som vibratoren har været med til at skabe.

- Vi har en kærlighed for at gøre noget, der er større end bare at være en webshop, siger Mathilde Mackowski, der er medejer af Sinful.eu.

Firmaet starter derfor en ny og større undersøgelse den 8. september med kvinder, som har forskellige lidelser og sygdomme. Sinful.eu med Mathilde Mackowski i spidsen regner med, at undersøgelsen vil stå på i cirka to måneder.

Annonce:

- Det her er rigtig nyt for os. Projektet med Ann-Charlotte og kvinderne i overgangsalderen var et slags pilotprojekt, men nu har vi efterlyst flere forsøgspersoner. Vi har allerede fået omkring 150 ansøgere, men vi regner med, at vi skal bruge 50 personer. Herefter vil vi inddele dem i grupper og registrere virkningen af vibratoren, siger hun.

Handler det her om at tjene penge?

- Først og fremmest handler det om at gøre en forskel. Man kan altid tjene penge, men det her er større end det, lyder det.

Den lidt usædvanlige behandlingsform er ukendt blandt behandlere i Danmark. Trods flere forsøg er det derfor ikke lykkedes os at komme i kontakt med en læge, der vil udtale sig om sagen.

Se indslaget i artiklen foroven

Iben: En orgasme om dagen holder depressionen væk

Top tre tv: Det bedste sexlegetøj til kvinder

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: