Det aller mest skræmmede sexlegetøj

Kun for kendere: Tør du lægge krop til disse torturinstrumenter?

For et par år siden lavede vi en lille samling af de mest sære og skræmmende stykker sexlegetøj, redaktionen hidtil var stødt ind i på det der der internet:

Se også: Det mest skræmmende sexlegetøj

Se også: Danmarks særeste sexlegetøj

Nok anede vi, at der var mere sexlegetøj derude, som de fleste af os ikke ønsker at stifte bekendtskab med andre steder end via nettets trygge digitale form.

Alligevel mærkede vi koldsved, svimmelhed og, ja, en frygtsom sammentrækning af vores fælles redaktionsanus, da vi spærrede øjnene op i 'hold da op, den havde jeg ikke lige set komme/hvordan fungerer den lige?/but why? ved synet af disse sexgadgets, der vist kun er for kendere.

Elektrotortur

Med The PES Deep Throat kan du rigtigt komme i stødet. I bogstaveligste forstand:

Ifølge specialisterne på kinkykink.com kan den give manden håndfrie orgasmer. De har videoen til at bevise det. Advarsel. Strømførende stærke scener.

Den ene elektrode føres gennem urinrøret helt ned til prostata. For optimal nydelse anbefales, at man forbinder det hele med strømførende buttplug, så strømmen kan gå fra glans, gennem urinrøret, omkring prostata og til anus - og tilbage igen.

Jublen vil ingen ende tage, for PES står for Paradise Electrical Systems.

Virker sandsynligvis bedst på et villigt fastspændt mandligt offer, der aldrig blev helt færdig med at lege Den lille elektroinginiør som barn.

Koster op til 178 dollars på stockroom.com.

Det styres alt sammen med powerboxen Erostek ET312b

Se også: Her er fremtidens sexlegetøj  

Verdens største el-plug

Nu skal det ikke kun være for mandlige elektrofetichister, så vi har fundet den største elektobuttplug i verden, så begge køn kan være med: The Decimator.

The Decimator er 10 centimeter i diameter og vejer 3,6 kilo.

Den lader vi stå et øjeblik.

Ifølge dominaen Desdemona på kinkykink.com giver den slavens anus en BDSM-åbenbaring. Derfor er den et central element i et hvilket som helst bondagescenarie...

Gør drenge til mænd, mænd og kvinder til hulkende små drenge. Eller noget. Kan kombineres The PES Deep Throat.

Og med det i mente er 325 pund da et knaldtilbud.

Se også: Derfor gør onani dig bedre i sengen

Den ultimative sexmaskine

Der er små finurlige vibrator på størrelse med en læbestift, der er massive motherfucker-vibratorer som en magic wand, og der er bollemaskiner som en Sybian. Og så er en knaldemaskine Terminator style:

ShockSpot Dual Thruster Custom System.

For den ikke ringe sum af 3900 dollars får du toppen af poppen, state of the art og mest voldsomme sexmaskine, du kan drømme om.

Så godt som lydløs kan den 11 kilo tunge satan køre dildoer ind og ud op 1060 gange i minuttet med et tryk på op til ni kilo. Kan styres via din smartphone. Har fem års garanti og er blevet kaldt bollemaskinernes Rolls Royce.

Sex & samliv - 24. jun. 2014 - kl. 20:50 TV: Tre ting der gør din sommer sexet

Pikknækkeren

Nu skal det ikke være leg og pjat det hele, så vi har fundet et yndigt lille torturinstrument, som vil gøre waterboarding og søvnfratagelse overflødigt:

Pikknækkeren The Twisted Penis Chastity.

Smukt og funktionelt kunsthåndværk, når der allerbedst. Den vil sikre, at bæreren aldrig opnår en erektion (så længe vedkommende er tvunget til at have den på.) Perfekt til at drille din lille slavemand.

Koster små 300 kroner.

Se også: Digitalt sexliv: Slik dig selv

Nosseknuseren

For 43 dollars får du en Industriel Nosseknuser, der bringer din ball busting til nye højder. Udformet i aluminium er den let nok at have med i håndtaske eller i inderlommen, men stærk nok til at få selv den kækkeste kæreste til at tigge om nåde.

Sex & samliv - 12. jun. 2014 - kl. 14:45 Top tre tv: Det bedste sexlegetøj til kvinder

1 kommentar
Vis kommentarer