Hold længere: Sådan sløver du sexdyret

Tre mænd har testet tre forskellige produkter, der bedøver penis, så han kan holde længere

Måske kan du holde lidt længere, hvis du følger denne artikels råd. (Foto: shutterstock.com)
Måske kan du holde lidt længere, hvis du følger denne artikels råd. (Foto: shutterstock.com)

De fleste mænd har stået i situationen, og så er der de, der desværre står i situationen mere eller mindre hver eneste gang, de skal dyrke sex - nemlig at der ikke skal specielt meget kvindelig stimulans til, inden raketten går af. Og bedre bliver det ikke af, at det mentale for mange i høj grad også spiller ind.

For jo flere triste oplevelser man har haft med at komme lidt for hurtigt, jo mere nervøs og bange bliver man også for, at det så også vil ske næste gang. Det  kan blive så slemt, at man så helt afholder sig fra at dyrke sex.

En ond cirkel, som man dog kan gøre noget ved. I hvert fald i følge producenterne af let penisbedøvende kondom, spray og og serviet

Tre mænd har for sexbloggeren Joan B testet disse produkter henvendt specifikt til mænd, der har tendens til at komme lidt for hurtigt.

Sex & samliv - 11. dec. 2013 - kl. 12:03 Nu er den her: Kuren mod for tidlig sædafgang

Jannick, 32 år, Roskilde
- Man er meget lidt mand, hvis man ikke kan holde den kørende. Og har man først fået den tanke ind under huden, så bliver man bange for, at det også vil ske for en selv - og det er helt klart selvforstærkende, kan jeg selv tale med om, fortæller Jannick, der flere gange har været låst fast i den onde cirkel.

- En overgang sørgede jeg konsekvent for at få udløsning, inden jeg tog hjemmefra, hvis jeg skulle besøge en pige. Jeg har også flere gange klaret paragrafferne ude på toilettet, hvis der har været optræk til, at der skulle ske noget. For så var jeg sådan rimelig sikker på, at jeg kunne holde lidt længere end ellers. Men samtidig er det da også lidt øv, da første forløsning altid er den bedste og mest heftige. Nummer to og tre, hvis det overhovedet kan lade sig gøre, er aldrig lige så gode.

Se også: Se hvem der holder længst i sengen

Da Jannich helt generelt har problemer med overhovedet at holde den kørende med kondom, var det sprayen og servietten, man inden sexaktivitet smører sig med, han i forbindelsen med testen har haft klart størst succes med.

- Begge muligheder hjælper, hvis man, som jeg, godt kan være lidt for meget på, men heldigvis ikke så meget, at man overhovedet ikke kan præstere. Det var jeg lidt bange for til at begynde med. Desuden kan man jo altid spraye eller smøre noget mere undervejs, hvis det alligevel er ved at gå galt.

Da Patrick brugte sprayen sammen med en pige, var hun en smule nervøs for, at det her bedøvelsesmiddel skulle bliver overført til hende i forbindelse med sex. 

- Men når midlet efter noget tid først er trængt ind i huden, ind i penis, så er der altså ingen fare for dette, fortæller Jannick, som umiddelbart hælder mest til servietterne.

- For mig virker det en smule åndssvagt at spraye sig på penis på denne her måde, så er det nemmere og mere enkelt at tørre/smøre sig med servietten inden sex. Og det bedøvende middel, den afgiver, fungerer helt fint. Desuden spiller det mentale i situationen helt klart også ind, er jeg overbevist om – og det gælder for alle tre muligheder.  For blot det, at man benytter et produkt for ikke at komme for hurtigt, er med til, er min overbevisning, at man kan holde lidt længere, mener Jannick.

Her fortæller Joan B. om sin egen test med servietten

Sexperterne - 27. jun. 2014 - kl. 16:38 TV: Bliv langtidsholdbar i sengen

Noa, 21 år, Østerbro  
Noa, der ligeledes har afprøvet de tre bedøvende alternativer, er mest hooked på kondomet - og af den simple årsag, at manden, der pt. er single, dyrker en del uforpligtende sex. Desuden behøver man jo heller ikke at fortælle sin date, at kondomet er med bedøvende creme, som den unge mand selv påpeger.

Læs Joan B. og Mandens test og oplevelser med kondomet her:

- Jeg kunne sagtens finde på at bruge de her kondomer på mere fast basis. Jeg har alligevel altid en pakke gummi på mig, og netop denne her type gør, at jeg kan holde noget længere end ellers, fortæller Noa, der indimellem, er lidt for ivrig, andre gange decideret overivrig. 

- Det svinger lidt, men har jeg ikke været sammen med en pige i et stykke tid, har jeg det med at være lidt for meget på. Være lidt for hurtig på aftrækkeren, og så ærgrer jeg mig selvfølgelig efterfølgende over, at det blev overstået, næsten inden det var begyndt.  Og så er det da også vildt pinligt - altså over for pigen. 

- Jeg har selvfølgelig også prøvet servietterne og sprayen, og de virker da også, når de så endelig fungerer. For man skal jo vente de her 15-30 minutter, inden den bedøvende effekt virker ordentligt. Men når jeg i 9 ud af 10 tilfælde alligevel bruger kondom, som jo også, selv uden bedøvelsescreme, fungerer lettere bedøvende i sig selv, så er gummiet altså mit valg.

Se også: Hun lider, når han kommer for hurtigt

Manden, 49 år, Sydsjælland
- Selv om jeg normalt ikke har det store behov for denne her type af produkter, har det været interessant og spændende at teste og holde de tre alternativer op imod hinanden. Desuden havde jeg heller ingen reel mulighed for at springe fra, da hustruen med jævne mellemrum jo udpeger mig til at være forsøgsdyr, forklarer bloggeren Joan B’s mand, der normalt ikke er tilhænger at mere langvarige forspil, men altså her blev 'tvunget' til det i forbindelse med både testen af sprayen og servietten.

- Midlerne, der nedsætter følsomheden i penis, skal jo som bekendt lige have lov til at virke. Så efter man har sprayet sig eller benyttet servietten på penis, skal man altså lige vente de her 10-20 minutter, inden man for alvor kan gå i krig med det, det hele handler om. Og den tid benyttede jeg så meget passende på forspil, på at varme fruen op, forklarer Manden, der umiddelbart har det bedste indtryk af sprayen - fordi den er så forbandet enkel at gå til.

Læs om Joan og Mandens oplevelser med bedøvelsessprayen her

- Alle tre produkter virker efter hensigten, men sprayen er mest enkel at gå til. 2-4 pust, alt afhængig af, hvad man lige har behov for, og så ellers bare vente - det er da til og forstå, og meget mandeagtigt også, siger Manden, som ikke havde svært ved at holde den gående i forbindelse med brugen af nogle af de tre alternativer.

Det var en lidt større udfordring at få udløsning:

- Forløsning i forbindelse med sex er heldigvis ikke et must for mig -i hvert fald ikke hver gang. Bare oplevelsen har været god og givende, slutter Manden.       

Se også: Holder fire gange længere i sengen

Sex & samliv - 8. jul. 2014 - kl. 18:48 Hjælp - jeg kommer for hurtigt

0 kommentarer
Vis kommentarer