Disse bryster er bedst

Nej tak til danske kæmpe-balloner

For mænd er stor et markant plusord - som i stor bøf, stor bil, store muskler og vel også store bryster.

Det viser sig dog at være en sandhed med modifikationer, for ifølge afstemninger på to frække datingsider er der alligevel grænser for, hvor store bryster mænd foretrækker.

De fleste er nemlig er til bryster størrelse C og D, ifølge afstemninger på swingerdating og singlesex.dk. Hvilket faktisk ikke er så langt fra, hvordan virkelighedens bryster ser ud:

Butikschef hos Femilet i Næstved, Anita Harbo, kan fortælle, at deltagerne i undersøgelsen rammer fint plet med hensyn til den størrelse bryster/bh'er, der sælges flest af, nemlig D-skåle, tæt efterfulgt af bh-størrelsen C.

Fem tegn på du er babsoman

- Hvis vi går 20-30 år tilbage i tiden, så var specielt de unge kvinders bryster ikke helt så store, som de er i dag, og det hænger utvivlsomt sammen med, at vi generelt vejer mere end dengang, siger Harbo, der mener, at mænd er blevet noget bedre til på den ene eller anden måde at skyde sig ind på, hvilken størrelse bh konen/kæresten benytter. 

- For mænd er der heldigvis ikke længere så meget tabu omkring det at købe lingeri til kæresten, og flere forbereder sig også hjemmefra. Fx ved at låne en af kærestens bh-er fra undertøjsskuffen og tage den med ind i forretningen - eller simpelthen ved bare at spørge hende lige ud om, hvad størrelse hun benytter. Men vi oplever da fortsat mænd, der er på herrens mark, og så må vi jo prøve os lidt frem.

Disse mænd er til store bryster

Som det fremgår af følgende samtale med 22-årige Philip er det der med btyster og størrelse en kilde til stor underholdning og ditto forvirring:

Philip studerer og er single, og så går han og vennerne langt de fleste weekender i byen i København, hvor drengene indimellem giver mulige 'emner' karakterer og vædder om helt specielt storbrystede pigers bh-størrelse.

- Det kan da godt være lidt svært at vurdere, hvad størrelse bryster, en pige i baren har. Specielt hvis hun har lidt for meget tøj på, griner Philip, der er til store og naturlige bryster, hvis han altså havde frit valg på alle hylder.

- Indimellem vædder vi om, hvilken størrelse bh en sød pige bruger, og så sider vi ellers der på afstand om giver hvert vores bud på størrelsen - og som regel rammer vi sgu meget godt plet. Men det sker da også, at ingen af os gætter rigtigt.

- Ja, der har endda været de, der har valgt at hive op eller ned i blusen, så vi selv kunne se, fortæller Philip, der samtidig kan fortælle, at en bh-battle kan være en rigtig god måde at få kontakt til det modsatte køn i byen på. Hvis man altså er lidt charmerende og ikke alt for påtrængende, når væddemålet skal afgøres.

TV: Fra A-skål til superkavalergang

Vil have større
Som afstemingerne på singlesex og swingerdating antyder, er de fleste kvinder glade for den størrelse, de nu har - men hvis der var frit valg, ville et flertal foretrække størrelse C eller D. Således også Petra fra det sydlige Sjælland:

- Da jeg ikke har en ret storm barm, en lille B-skål, har jeg altid været en smule misundelig på de af mine veninder, der har en noget støre barm end jeg selv har - og mere end en gang har jeg da også overvejet at få lavet mine bryster større, fortæller butiksassistenten Petra, der drømmer om at komme op i minimum en C-skål.

- Selvfølgelig kan jeg altid tage en bh med fyld i på, men det bliver mine bryster jo ikke større af, siger Petra der oplever, at veninderne rigtig gerne ville have bryster som netop hende.

- Jeg får ofte ros for, hvordan mine bryster sidder, at jeg har faste bryster - og det burde jeg selvfølgelig nok også værdsætte noget mere, end jeg nu engang gør. Forhåbentlig er det noget, der kun kommer mere og mere med alderen, siger Petra.

Disse bryster tænder mænd på

Sådan ser 198 naturlige bryster ud