TV: Når røven ikke kan blive for stor

Ny dokumentarfilm ser nærmere tidens fokus på vældige bagdele

Beyoncé, Nicky Minaj,  Jeniffer Lopez,  Iggy Izalea, Kim Kardashian, Pippa Middlleton og stort set samtlige sorte piger i twerk-videoer.

De har alle runde, struttende store, ja endda vældigt vældige bagdele.

I 80'erne kunne (silikone-)brysterne ikke blive store nok, og nu er det samme ved at ske for røven: Numseforstørrende operationer er i vækst.

Det er omdrejningspunktet for den nye dokumentarfilm 'Bottom's Up.' Se traileren over artiklen her.

Her er fem tegn på, at du elsker bagdele: Kan du sætte flueben i alle, er du en ægte røvfetichist. (Foto: Magic Media) Sexperterne 6 tegn på du er røvfetichist

Instruktøren Kurt Holland forklarer på salon.com, at denne røvfetichi er gået fra være en del af en sort amerikansk kultur til et blive et mainstreamfænomen:

- Det er helt klart en fordel for sorte amerikanske kvinder, at der er fokus på denne kropstype, Fra at være blive latterliggjort er den noget, man begærer, men måske er det blevet for seksuelt - folk plejede at tro, at sorte kvinder var mere seksuelle end hvide kvinder. Men det åbner dørene for andre kropstyper. Og det er cool, siger Holland, der spår, at denne numsedyrkelse vil vare 10-15 år endnu, før en anden kropsdel så får mere fokus.

Ifølge Kurt Holland er antallet af numseforstørrende opaerationer i USA steget med 58 procent i 2013.

Battle of the Butts 2014
OBS OBS OBS: Nu kommer Battle of the Butts 2014 - vi skal have fundet landets bedste kvindebagdel. Derfor kan du allerede nu sende et par vellignende fotos af din røv til redaktionen - hvis du er kvinde. Er du mand, skal du selvfølgelig sende billeder af din kæreste/kones/venindes numse.

Så skal bagdelen detlage i årets vigtigste konkurrence: Battle of the Butts 2014.

Send billeder til sexsamliv@eb.dk - skriv Battle i emnefeltet, og fortæl lidt om, hvorfor netop denne numse er så god, Det hele krydres med informationer om numsens ejerkvinde. Hvor gammel er du, hvor bor du, hvad laver du?

  Sex & samliv SE FOTOS: Danmarks bedste røv

  Sex & samliv Numse-Christina: Den må gerne stritte

Samfund Her er deltagerne i Miss BumBum Brazil

Verden på vrangen Ulovligt opereret: Se Tatianas kæmpe bagdel

0 kommentarer
Vis kommentarer