Slikkekamp: Mand mod maskine

Kan 10 tunger på hjul sætte manden på sidelinjen?

Joan B. har blandt andet haft disse mellem sine ben.
Joan B. har blandt andet haft disse mellem sine ben.
Følg Sex & Samliv

Tungen er formentlig den mest fantastiske, komplicerede og mest bevægelige/smidige muskel, vi mennesker råder over. Blandt andet derfor er oralsex en uundværlig del af de flestes sexliv.

Men hvad kan man gøre, når manden ikke er til rådighed eller ikke kan eller vil? Jo, man kan faktisk bruge sexlegetøj, som angiveligt kan give en lignende oplevelse.

Sexlegetøjsblogger JoanB har testet tre billige tunger på sin blog - samt tre af de dyrere oralsexsimulatorer.

- Man skal jo være slangemenneske for at kunne gøre det på sig selv. Men så går det mere afslappende og tilbagelænede nok også ret meget af oplevelsen. Desuden er det jo langt fra alle, der altid lige har en oralsex-glad partner ved hånden. Men at frembringe et oral-stimulerende produkt, der sådan for alvor kan konkurrere med den menneskelige tunge, der er nok er stykke vej endnu, forklarer 39-årige Joan B.

Derfor giver mænd oralsex

Her er fremtidens sexlegetøj

10 tunger på hjul
- For mig personligt kan 10 maskindrevne tunger på hjul ikke helt hamle op med den ægte vare, må jeg nok indrømme, og netop denne type af produkt kan da også være lidt svært at tage alvorligt. Omvendt så evner de her multi-tunge-produkter at gøre tricket, og det er jo trods alt det vigtigste. Men jeg blev også positivt overrasket, fx over Ball of Lust, en endda ret enkel og billig vibrator krydret med massagefunktion i form af en lille og bevægelig metalkugle ude i spidsen af produktet, der endda ret godt simulerer en kold eller varm tungespids - alt afhængig af, om man på forhånd har dyppet vibratoren i varmt eller iskoldt vand.

Ball of Lust blev også vinderen i den kategori.

- Alligevel var det de mere eksklusive produkter, hvor der virkelig er kælet for detaljerne, der nok allermest er mig - og også når den gælder denne genre, altså oralsex-simulerende produkter, så får man altså helt generelt, hvad man betaler for, siger Joan B, der synes bedst om en relativt gammel sag, Sasi fra Je Jou, der kan fås til en plovmand.

- Da der er vibrationer i mange af oralsex-simulatorerne, kan de naturligvis stimulere klitten, som en tunge ikke kan - jeg har i hvert fald aldrig oplevet en mand, der kunne bevæge sin tunge i samme hastighed som en vibrator - selv på laveste trin, fortsætter JoanB. Men uanset hvor ihærdigt industrien forsøger at producere noget, som simulerer en levende tunge og dens funktioner, vil de aldrig kunne opnå, hvad en ægte tunge kan. Det gælder sexlegetøj generelt. Om det er en stødende dildo, en mekanisk tunge eller et sutterør til mænd, så vil en maskine aldrig nogen sinde være at foretrække frem for en levende person. For mig er sexlegetøj et krydderi på tilværelsen.

- Men SKAL jeg endelig vælge teknologien, må det blive en normal klit-vibrator og ikke en oral-simulator, da klit-vibratoren ikke er så ensporet og ofte meget lige til. Men det er svært at sammenligne de to, da oplevelserne er meget forskellige.

Her kan du lære at slikke hende

Svensk sexgadgets vinder endnu en designpris

Læs begge anmeldelser: De billige her og de dyre her

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind