Træt af Tinder? Her kommer Karma

Dating-app går mod trenden og satser på fordybelse snarere end overfladiske hurtige scoringer

Se video herover artiklen
_____________________

Et online datingspil, der finder din soulmate.

Sådan lanceres Karma på crowdfundingsiden kickstarter.com, hvor udviklerne håber at indsamle 50.000, så de kan færdiggøre projektet.

Det går ikke så godt, for der er kun kommet 427 dollars ind.

Hvad går Karma - the Game of Destiny så ud på?

Det handler om, at hver bruger/spiller skal finde sin udkårne, den eneste ene, soulmaten. Og det får man hjælp til via spillets komplicerede algoritmer, der matcher brugerne i forhold til 350 træk, delt op i temaer som kompatibilitet, værdier og intime præferencer.

Man lærer sin potentielle livsledsager at kende via spillets spørgsmål, aatrologimatches, spiludfordringer og musik-deling. Efterhånden som du spiller, kommer du tættere og tættere på din soulmate.

Sådan scorer du med Tinder

Du behøver endda ikke at dele billeder, før du selv er klar til det. Til gengæld kan du slette andre spillere, hvis du synes, de er latterlige. Et liv koster små dollars. Det varer i 30 dage.

Du kan nøjes med en avatar datingspillet.
Du kan nøjes med en avatar datingspillet.

På mange måder helt utroligt meget mere kompliceret end tinder, der ifølge ny undersøgelse kaster en helt masse sex af sig. Men denne sex viser sig - som det ofte er tilfældet med uforpligtende kønslig omgang - at være at ret dårlig kvalitet.

I hvert fald angiver deltagerne i rundspørgen, at sex med personer, der var fundet på tinder og andre sociale medier, var både kortere, mindre tilfredsstillende og mindre ophidsende.

Sex er bedst med kæresten

Han er det bedste knald i mit liv