Annonce:
Annonce:

Michelle: Derfor sprang jeg ud som kinky

- Det er en skøn følelse at kunne være sig selv, ikke skulle lyve eller skulle snakke udenom. Jeg har fået nogle meget tætte venner som deler den samme seksualitet som jeg, siger den danske Michelle i anledning af Kink Coming Out Day

- Efter at have været anonym butiksejer med egen blog fik jeg efter en mentor-session en lyst til at hjælpe andre netop indenfor BDSM, siger Michelle.
- Efter at have været anonym butiksejer med egen blog fik jeg efter en mentor-session en lyst til at hjælpe andre netop indenfor BDSM, siger Michelle.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Man kan gå et helt liv og leve halvt, hvis man ikke omfavner sin seksualitet. Og hvis lysterne er lidt anderledes end hvad man selv og omverdenen ser som værende mainstream og seksualpolitisk korrekt, er det endnu sværere at leve sit liv fuldt ud.

Blandt andet derfor har nogle amerikanere fundet på Kink Coming Out day, hvor kinky af alle slags opfordres til at springe ud. Danske Michelle Corydon, 26 år, er med til at fejre dagen.

Michelle er switch, hvilket betyder, hun både kan være dominerende og submissiv.

Spring ud som pervers

Springer ud som swinger

På sin erotiske side uniquelady.dk, der sælger sexlegetøj samt guider folk med interesse i BDSM, fortæller hun om, hvorfor hun i sin tid spand ud som masochist og om fordele og ulemper ved den åbenhed:

Annonce:

- Kink Comming Out Day handler for mig om, at nå dertil, hvor man ikke skal gemme sig og sine lyster. At nå til et punkt, hvor man føler, at man ikke skal se sig over skulderen eller skamme sig over den, man er. Det er også mange andre ting, men i dag når jeg tænker tilbage på min egen spring ud-historie, så er det faktisk det, jeg tænker.

- Jeg har altid været lidt af en rebel. Jeg har gået mine egne veje, og jeg har en familie, som altid har støttet mig. Da jeg i 2007 mødte min daværende kæreste, rev han benene væk under mig. Jeg flyttede til Odense fra en lille by på landet. Flytningen og den nye verden, storbyen var, gav mig venner, som jeg kunne snakke med alt om. Der var ingen fordomme og ingen fordømmende holdninger.

- Min daværende kæreste fortæller mig hurtigt om et fetichevent i København. Jeg er fra Jylland og har ikke været særlig meget over Storebælt. Vi beslutter at gøre en tur ud af det og finder overnatning. Jeg er nysgerrig og glæder mig.

Her kan du fortælle dine intime hemmeligheder

Annonce:

Sexshops
- Mødet med København var ikke kun mødet med en storby. Det var også mødet med inspiration i de mange sexshops, der eksisterede. Vi skulle finde noget tøj til mig til aftenens event, som ikke var afslørende, men stadig passede ind. Det var vigtigt, at jeg følte mig tilpas, når jeg nu skulle hoppe ud i noget, som var så fremmed for mig.

- Vi fandt noget tøj og på turen rundt i København slog det mig, at der var meget få butikker, der havde noget udvalg indenfor BDSM. Det så jeg som en udfordring og jeg kunne mærke et sug i maven, da jeg snakkede med min daværende kæreste om, hvor fedt det kunne være at starte en BDSM-butik. Jeg kunne mærke, at jeg pludselig havde fundet en mulighed for at være mig selv. Det kan måske lyde underligt, men brikkerne faldt stille og roligt på plads.

Kinky sex: Danmark i top tre

- Aftenen i klubben forløb stille og roligt. Der var gang i den, men jeg følte mig ikke helt tilpas. Jeg gik bare rundt og sugede inspiration til mig, alt imens mange mennesker kom over og sagde hej til mig. Det var enormt skønt at mærke, at jeg på en eller anden måde var velkommen blandt dem. Den oplevelse, tror jeg aldrig, jeg glemmer.

Annonce:

- Arbejdet med at springe ud og åbne butikken tog et år til halvandet. Det var som en rejse, for det var ikke kun at få alt det praktiske på plads, men også en udvikling imod at springe helt ud.

Unge kvinder kan ikke tåle s/m-bog

Tre år
- Rejsen fra at være anonym butiksejer indenfor BDSM og til at være offentlig - erklæret BDSM-mentor har vel taget en tre år, hvor jeg stille og roligt kunne få snakket med min familie og mine venner om, hvem jeg egentlig er som person. Det er en lettelse ikke at skulle lyve om, hvor man egentlig befinder sig, men være ærlig.

- Jeg kan huske, at mine forældre var meget støttende. Jeg tror måske, de var skeptiske, da de hørte ideen, men jeg tror også, at de var stolte. Ikke kun fordi jeg åbnede en butik, men også fordi, jeg stod ved den jeg var og er.

Derfor keder I jer i sengen

- Det er dog ikke alle, jeg møder på min vej, der er lige begejstrede. En fordom, jeg ofte møder er faktisk, at fordi jeg arbejder i BDSM-branchen, så tror fyrene, at jeg automatisk er til det hele og dem.

Annonce:

- Det er jo deres fordom og tro, men det er bestemt ikke min opfattelse af os, der arbejder i branchen. Jeg har også måttet rydde ud i min vennekreds, eller de har selv stoppet vores venskab, fordi de ikke kunne acceptere, at jeg har valgt at stå frem.

- Jeg har venner, der er bekymrede for, om jeg kommer noget til. Nogle i min omgangskreds virker også til at have det svært med, at jeg har valgt at arbejde med et så ømtåleligt emne som seksualitet. Når vi snakker om arbejde og dagligdag, så er det, som om samtalen glider forbi mig, når det når at blive min tur.

Guide: BDSM for begyndere

- Det er helt okay, men jeg er jo også andet end mit arbejde og min seksualitet. Det er faktisk noget, jeg har været rigtig ked af i en periode. Jeg er jo en ganske almindelig ung pige med interesser og en hverdag.

- Jeg har altid haft nemt ved at snakke med andre om emner, de føler er svære og det har faldet mig naturligt at rådgive og vejlede. Efter at have været anonym butiksejer med egen blog fik jeg efter en mentor-session en lyst til at hjælpe andre netop indenfor BDSM.

Annonce:

- Når man vælger at tage skridtet den vej, ja så vælger man også at lægge ansigt til. Det er klart, at det har været en større mundfuld at sluge for dem, jeg har valgt at indlede en relation til. Altså kærester, som udover at skulle præsentere en ny flamme for forældrene, måske også har måttet fortælle og forberede dem på, hvem jeg er og hvad jeg laver.

- Jeg har dog kun mødt en positiv holdning, og jeg har aldrig haft problemer med fordomme i den retning. Det er nogle af de konsekvenser, min åbenhed om mit liv har bragt med sig.

Bliver liderlig af at skrive om kinky sex

-  Men alt er jo ikke negativt ved at have sprunget ud. Det er en skøn følelse at kunne være sig selv, ikke skulle lyve eller skulle snakke udenom. Jeg har fået nogle meget tætte venner som deler den samme seksualitet som jeg.

- Det har den fordel, at de ikke er bange for at snakke om tingene med mig. Jeg skal ikke føle, at jeg er udenfor. Jeg har også fået lov til at udleve ting, jeg ikke havde turdet drømme om, se ting og opleve ting. Snakke med mange skønne, ærlige mennesker, som også er til BDSM og som jeg har måttet inspirere til at finde deres egen form for åbenhed. Jeg ser netop det sidste som en rigtig stor gave.

Læs mere om BDSM på uniquelady.dk

Annonce:

Læs mere om masochisme på uniquelady.dk

Vil du støtte Kink Coming Out Day, så sæt dette logo på din facebook-profil.
Vil du støtte Kink Coming Out Day, så sæt dette logo på din facebook-profil.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: