Annonce:
Annonce:

TV: Knalder til højre og venstre: Behandler bipolar lidelse med sex

Sarah Defrates fra England har fundet sin helt egen kur imod Bipolar lidelse. Hun undgår medicinen ved at dyrke sex. Se video

Knalder til højre og venstre: Behandler Bipolar lidelse med sex
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Store humørsvingninger og overvejelser om selvmord. Det var før i tiden hverdag for 47-årige Sarah Defrates fra Bristol i England. Efter flere lægebesøg fik hun til sidst stille diagnosen Bipolar lidelse.

Det er en psykisk sygdom, der er karakteriseret ved store humørsvingninger, som kan betyde både ekstrem glæde og ekstrem depression. Normalt behandles sygdommen med medicin.

Iben: En orgasme om dagen holder depressionen væk

Sex er normalt
Men Sarah Defrates ville det anderledes. Hun ville for alt i verden undgå at tage medicin, og derfor fandt hun sin egen måde at behandle sygdommen på. Hun fandt ud af, at sex havde en positiv virkning på hendes helbred.

- Alle ved at sex er godt for en, men jeg indså ikke, hvor vigtigt det er for mig. Nu er det ikke så mærkeligt, at jeg har jagtet det hele mit liv. Det holder mig i live, siger hun.

Annonce:

Sarah har været vild med sex siden hun som 13-årige mistede sin mødom. Behovet for at få sex har før fået hende til at opsøge hjemmesider, hvor brugerne udelukkende mødes for at have sex.

Ødelagte forhold
Hun har også været gift to gange, men begge ægteskaber er gået fra hinanden, fordi Sarah havde svært ved at holde sig fra andre mænd. Hun har i årenes løb fået to sønner, som nu er henholdsvis 20 og 21 år gamle.

Ifølge Sarah er hendes drenge helt indforstået med hendes behov for sex.

- Mine sønner er vant til det. De er 20 og 21 år nu, og jeg har været alene med dem i 10 år. De kender til mine seksuelle udskejelser, og jeg har opdraget dem i en skør verden, men de har altid ønsket at være hos mig, siger hun. 

Annonce:

Deler sine erfaringer
Sarah Defrates vil gerne dele sine erfaringer med andre mennesker, der står i samme situation som hende. Derfor har hun skrevet en bog, der udkommer senere på året. Den hedder ‘Orgasm @ 36’  og ifølge forfatteren selv er det en hudløst ærligt fortælling om, hvordan behovet for sex har påvirket andre, samtidig med at det har været en god behandling for hende selv.

Du kan høre Sarah fortælle om sine behov i klippet over artiklen!

TV: Ann-Charlotte onanerer smerten væk  

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: