Annonce:
Annonce:

Danske piger: Sådan vil vi have den...

10 kvinder fortæller, hvad de synes om mandekroppen og hans krops- og kønsbehåring - og om hvordan pikken skal se ud

Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen taler sexolog Signe V. Bentzen om, hvad kvinder kigger efter på mænd --

Mænd er visuelle. Mænd vil have ungt, stramt kød og store bryster og strutrøv. Og de bedømmer kvinder på udseendet, hedder det sig.

Men ser kvinder ikke også mænd som sexobjekter, eller de ligeglade med mandekroppen - og hvordan vil de egentligt helst have penis? Og er der mon forskel i forhold til kvindens alder - er unge kvinder mere overfladiske end mænd?

Vi spurgte kvinderne i vores læserpanel, hvad de synes om mandekroppen generelt og pikken specifikt - og hvad med de der køns-og kropshår?

Mænd: Sådan er vores diller

Annonce:

Winnie, 34: Ændrer sig, når jeg kender ham
Mænds kroppe er jo som udgangspunkt lige så forskellige som kvinders. Jeg oplever, at hvis det er en mand, jeg lærer at kende og synes om, så ændres mit syn på hans krop, og om han er super trænet, glatbarberet eller ej får ikke så stor betydning.

Jeg synes i høj grad, der er forskel på, om der er tale om en mand, hvis personlighed jeg synes om, eller om der er tale om et bekendtskab af mere midlertidig karakter. Hvis det er det overfladiske, tænder jeg på en veltrænet mand, der som minimum har en trimmet kropsbehåring eller er helt glat.

Størrelsen og udseendet på en mands pik har selvfølgelig en betydning, hvis der er tale om størrelser uden for et gennemsnitlige spektrum. Men som udgangspunkt har det større betydning, hvordan han bruger den, og hvordan han ellers er i stand til at stimulere mig.

Danske kvinder: Mig og min f....

Annonce:

Julie, 20 år: Synet af pik tænder mig
Mandekroppen er simpelthen det frækkeste! Et par dejlige, store mandige hænder, en markeret kæbe, nogle dejlige læber og en flot røv. Jeg tænder meget på højde og elsker en mand, der er højere end jeg selv. Jeg tænder på en normalvægtig/slank mand.

Det er ikke sådan, at jeg tænder af på en veltrænet mand, det er bare ikke disse, der fanger min opmærksomhed som det første. Desuden tænder jeg utroligt meget på tatoveringer - og har selv mange. Jeg tænder på en glatbarberet mand - både krop- og kønsbehåring.

En dejlig pik er for mig cirka 21-23 centimeter, flot, ren og glatbarberet. Synet af en pik tænder mig utrolig meget, og da jeg elsker oralsex, går jeg højt op i lige præcis dette. Derudover elsker jeg en pik, der kan fylde mig ud, og kan godt lide, at det gør ondt engang imellem.

Min mand ved, at jeg forguder hans dejlige mandekrop; bare synet af hans nøgne krop kan få mig helt op at ringe.

Sådan tager du et penis-selfie

Annonce:

Sabrina, 18 år: Trimmet
Jeg finder mænds kroppe meget tiltrækkende, jo mere maskuline de er, jo bedre. Det samme gælder for med kvindekroppen, jo mere feminin/kvindelig, jo bedre er det. Generelt bliver jeg ikke tiltrukket af mænd kønsdele, men hvis man er tændt, og han er stiv, så har jeg bestemt intet imod en mands kønsdele.

For mig er det vigtigt, at min partner går op i sit udseende, jeg er heller ikke fanatisk omkring det - men han må gerne tænke lidt over hvordan han ser ud. En veltrænet krop er ikke et must for mig, men jeg tror ikke, jeg kunne tænde på en meget overvægtig mand. Han må dog gerne være lidt blød. Så længe han er ikke er spinkel, er jeg tilfreds.

Knud har stor succes med sin lille penis

Jeg fortrækker en mand, der ikke er fyldt med hår, så længe han bare er trimmet eller glat, så er jeg tilfreds. Hans pik må gerne være middel eller over middel, ellers får jeg ikke rigtig noget ud af det. Der er mange flere stillinger, der bliver sjovere, hvis han ikke er helt lille.

Annonce:

Jeg går ikke op i, hvordan min partners pik ser ud, så længe den har en tilpas størrelse, og han kan finde ud af at bruge den, så er det helt fint med mig. Min partner ved godt, hvordan jeg har det med mænd og kroppe og kønsdele, og det har han det helt fint med.

Foretrækker kvinder virkelig en stor…?

Cecilie, 31: Mindre pik er godt
Hvis jeg skal have sex med en fyr, og det ikke er i forhold, men mere på hyggebasis, skal han helst være muskuløs. Der er noget fascinerende ved en kæmpe krop, som er helt markeret. Jeg synes, det er det fedeste at dominere store mænd seksuelt, for det giver en ekstra dimension af erobring. Når først du bestemmer over en kæmpe mand, som ligger nøgen under dig, så har du ligesom vundet, ikke? 

Jeg må nok gå lidt imod nogle af mine medsøstre med hensyn til størrelsen på pikken. Jeg kan bedst lide den gennemsnitlige eller den, der ligger under gennemsnittet i forhold til størrelse. Den er nemmere at tage til roden, og så passer den bare i alle stillinger. Man kan så meget mere med en mindre pik.

Jubiiii - lille diller er også sexet

Annonce:

Lige pt. er jeg sammen med en fyr, der har størrelse langt over gennemsnittet, og det giver nogle udfordringer. Han skal virkelig være opmærksom på, at han ikke støder for hårdt, og for dybt, for det giver virkelig et av, hvis han støder mod livmoderhalsen. Når man giver deep throat, skal man være ret god til at arbejde med sin brækrefleks, når man har den helt nede i halsen.

Pikke skal have minimalt med hår. Jeg går personligt op i at være glat og forventer også, at han som det mindste er trimmet. Jeg synes, oralsex er langt mere indbydende, hvis der ikke er fare for tråde mellem tænderne. I det hele taget er jeg ikke vild med alt for meget kropsbehåring ved mænd.

Øv - størrelsen betyder noget

Tina, 42: Ikke efter det ydre
Jeg går faktisk ikke efter det ydre, men hvordan manden egentlig er. Manden må gerne have lidt sul på kroppen, ikke være for tynd, for jeg ville blive nervøs for, at jeg brækker hans ribben/knogler. Men han må heller ikke være for stor, er bange for jeg ikke kan få luft.

Annonce:

Med hensyn til kønsbehåring har jeg lagt mærke til, at de mænd, som ønsker glatte/trimmede kvinder, er faktisk også dem, som har et vildnis. Det må da gå begge veje. Jeg ønsker, at de også er velplejede - altså trimmede - dernede. Der er ikke noget ved at få hår i maden, som mændene også siger.

Hans lem må gerne være tykt - og langt - men ellers har jeg ingen særlige krav, udover at den kan noget.

Hellere frække fingre end stor diller

Michelle, 28: Glat
Jeg går op i, hvordan mænds kroppe ser ud. Jeg kan godt lide en slank fyr, der går op i sit udseende. Jeg vil aldrig kunne være sammen med en overvægtig fyr, da det ikke tænder mig, og man skal kunne lide det, man ser.

Da jeg selv altid har gået op i, hvordan min krop ser ud, så vil jeg os gerne have en partner, der går i hans krop og udseende, og har den samme sunde tilgang til tingene, som jeg selv har.

Jeg kan bedst lide en glat fyr, og hvis der skal være kønsbehåring, så skal det være vel trimmet. Jeg vil ikke sige, at det er vigtigt med en veltrænet mand, men synes, det er flot med en veltrænet fyr, hvor man lige kan se markeringerne. Jeg er bestemt ikke til store muskler og overdimensioneret krop.

Annonce:

Det spiller da en rolle, om han har en stor og flot pik, der er da ikke noget grimmere end en lille skæv pik. Men det vigtigste er, om han kan finde ud af at bruge den ordentlig. En stor og flot pik er vel en, som ikke forsvinder i ens hånd, når man rører ved den, og at den er lige. Jeg synes, det er svært at sætte et mål på.

Jeg synes, det er vigtigt, at man skal respektere, at vi er forskellige, og det er forskelligt, hvad den enkelte tænder på,

Mikkel taber sig til et bedre sexliv

Ida, 21: Frækt med hår
Jeg blev måske lidt skræmt første gang, jeg skulle have én i hånden, men nu er pikke da fantastiske! Og næsten smukke! I hvert fald min kærestes: den er stor, lige og kønshårene trimmede.

Da jeg var yngre, kunne jeg ikke fordrage kønshår, og så helst, at mine sexpartnere var helt glatte, også deres boller. Nu synes jeg, at det er meget maskulint og frækt med kønsbehåring! Trimmet kønsbehåring, vel at mærke - det giver også mere stimulering, når jeg er øverst.

Jeg ville nok kaste op, hvis jeg fik lange krøllede hår i munden ved et blowjob.

Kvinder: Så frækt er det at være glat

Annonce:

Jeg tænder også på hår på brystet, der gerne skulle sidde på en atletisk, veltrænet, høj mandekrop! Min kæreste ved godt, at jeg forguder hans pik. Jeg er god til at fortælle, hvor flot og stor den er, og generelt giver jeg komplimenter til hele hans krop.

Det er vigtigt, at vi piger selv giver komplimenter en gang imellem, og ikke tror, at det kun er den anden vej rundt! Der er da intet frækkere end en selvsikker mand, og det bliver han ikke ved med at være, hvis vi kun rakker ham ned, hver gang han gør noget forkert.

Størrelsen betyder noget for mig, ja. Min kærestes pik er næsten for stor, og selv om det er fantastisk at blive fyldt helt ud hver gang, så kan jeg godt blive lidt øm bagefter, specielt hvis jeg har fået den bagfra.

Intimbarbering er en sexting

Tina, 44: Veltrænet og velplejet
Jeg er vild med mænd, men jeg er meget meget kræsen. Jeg tænder kun på veltrænede fyre med en velplejet lækker krop, og han skal bestemt ikke have en kæmpe gulvmåtte på brystet.

Annonce:

Jeg synes, det er så usexet med masser af hår på kroppen, jeg er heller ikke vild med en ordentlig dusk omkring pikken. Han må meget gerne være trimmet helt ned eller glat. Det er så sexet med et lille stribe hår op til navlen.

Jeg vil ikke mene, jeg går op i hvordan pikken ser ud, men den skal gerne have en størrelse, så man kan mærke den i stedet for en lille reje man ikke kan mærke. Min nuværende sexpartner ved, jeg er helt vild med hans krop, men sådan er det med alle de fyre, jeg har sexet med: Jeg gider ikke sexe med nogen, jeg ikke tænder på. 

Sådan styrer vi kærestens stil

Mia, 21: Engangsknald
Det afhænger meget af, hvem, hvad, hvor og hvorfor. Er det et engangsknald, er jeg meget overfladisk. Her går jeg langt mere op i, hvordan han ser ud - jeg kunne aldrig finde på at have et engangsknald med en fyr, der er 'grim,' tyk, ikke-veltrænet, ikke glatbarberet og med en lille pik...

Annonce:

Når det derimod kommer til en partner, er der SÅ meget mere, der spiller ind end KUN sex. Derfor ville jeg godt kunne bære over med mangle; et par kilo for meget, lidt stubbe og en lille pik - her ville jo formentligt have fundet passende stillinger herefter eftersom, at vi vil have haft sex mere end en gang.

 Kvinder kan også lide engangsknald

Penis: Så stor skal den være

Inge, 28: Tonet og naturlig
I de fleste tilfælde synes jeg, at mandekroppen er pæn. Særligt hvis manden gør lidt for at holde den ved lige. Mandekroppen er pænest, når den er tonet, men naturlig. Og det samme gælder penis. Der behøver ikke være glatbarberet, men trimmet og rent.

Jeg kan godt lide, at mænds kroppe er ligeså forskellige som kvinders. En mands krop skal for at udstråle maskulinitet, være i almindelig god form og velplejet. Og det er vigtigt for mig, at en mand selv gider gøre lidt ud af dig selv. Det skal ikke være noget, man skal minde ham om. Jeg er ligeglad med, om han har en stor brystkasse, en stor penis eller små fødder. Så længe der er en vis symmetri og manden selv er godt tilfreds.

Kvinder: Her er den bedste penis

Annonce:

I forhold til den partner jeg har nu, så var der mange, der i starten sagde, at han slet ikke var min type. Primært fordi han var yngre end mig selv, var let overvægtig og var meget drengerøv. Men det, jeg faldt for, var, at han var og er høj, er stærk både fysisk og psykisk og hvilede i sin egen krop.

Og hans penis hører hverken til den lille eller den store side, men er et sted midt på skalaen, og det er udmærket i mine øjne. Nok igen fordi jeg gik og går højre op i, om han selv er tilfreds, for det udstråler altså noget meget bedre end en mand, der konstant søger bekræftelse i kvinders nærvær.

Mænd ønsker en større diller

Kata, 17: Pikken er ikke pæn
Jeg har ikke den store mening om mænds kroppe, dog synes jeg ikke, at en pik er pæn. Det ser mærkeligt ud, at der stikker en lang stang ud mellem benene. Jeg går dog ikke særligt meget op i, hvordan mændene hver især ser ud.

Heller ikke når det gælder kærester. Kønsbehåring har jeg aldrig rigtig gået op i, og det er meget ofte, at jeg skal være sammen med en fyr flere gange, før jeg overhovedet bemærker, om han er barberet eller ej.

Annonce:

Jeg synes dog stadig, at trimmet er det bedste. For meget hår kan være irriterende. Mest fordi det kan ødelægge stemning at skulle hive hår ud af munden.

Glatbarberet virker barnligt og feminint, så det er klart heller ikke min favorit. 
Hans krop skal være en den blødere del. En veltrænet krop er på ingen måde noget, jeg tænder på. Hans pik behøver ikke være stor og flot. Jeg fortalte uden videre min seneste partner om, at jeg ikke var til tynde eller veltrænede fyrer, men jeg sagde aldrig noget om pik. Udseendet at den betyder ikke rigtig noget.

Drømmedilleren: Sådan vil kvinder have den

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: