Annonce:
Annonce:

Danske kvinder: Her er den bedste sexstilling

12 danske kvinder beskriver, hvilken sexstilling der giver størst mulig nydelse

Klassikerne er blevet klassikere, fordi er ER gode. (Foto: shutterstock.com)
Klassikerne er blevet klassikere, fordi er ER gode. (Foto: shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hvad er din favoritstilling? Og hvilken kan du undvære?

Det enkle spørgsmål stillede vi kvinderne i vores læserpanel. Deres svar viser, at tre klassiske stillinger træder frem som de bedste. Kan du gætte hvilke?

Michelle, 28: Ridning giver størst nydelse
Min favoritstilling er at ride fyren, da det giver mig den største nydelse, og jeg føler mig tættest på min partner der. Det har ikke altid været min favorit, det har været lotus før (han sidder i skrædderstilling, og hun skræver over hans skød.red.). Jeg vil ikke sige, at der en stilling, jeg kan undvære, da de forskellige stillinger giver en forskellig nydelse, og det er dem, som gør, at sexlivet ikke bliver kedeligt.

Annonce:

Julie 20: Bagfra er bedst
Jeg har mange favoritstillinger, og min partner og jeg benytter ofte en del forskellige i forbindelse med sex. Da jeg tænder meget på dominans (i mit tilfælde, når manden er dominerende) elsker jeg at blive holdt om halsen og for munden, at blive klasket hårdt bagi, at blive hevet i håret, og bare hele idéen om at blive taget rigtig hårdt og blive godt brugt.

Derfor elsker jeg at blive taget bagfra, mens min mand holder mig om hofterne i et stramt tag. Dette er nok min favoritstilling. 

På den anden side tror jeg ikke, der er nogen som helst sexstillinger, jeg vil undvære.

Kama sutra - de ti frækkeste

Sabrina 18: Kommer an på humør
Jeg har ikke en favoritstilling. Det kommer meget an på mit humør og stemningen med hensyn til, hvad jeg fortrækker. Nogle gange er man mest i humør til, det skal være hårdt bagfra, og andre gange vil man bare gerne ligge tæt i ske, mens man nusser og kysser. Hvis jeg kun måtte vælge en stilling, så skulle det nok være missionær, fordi der er det nemt at gøre det hårdt, og der er også rig mulighed for, at det kan være meget intimt og kærligt.

Annonce:

Indtil videre har jeg ikke prøvet nogen stillinger, som jeg godt kunne undvære, det hele kommer jo meget an på ens partner. En stilling kan være det mest fantastiske med én partner, hvor det kan være forfærdeligt med en anden.

Sådan vil kvinder ha' den

Cecilie, 31: Missionæren med øjenkontakt
Min favoritstilling er missionæren. Jeg synes, det er fascinerende at tvinge øjenkontakt igennem, når man har sex. Det kan på mange måder gøre sex mere intenst, og det kan være ret provokerende overfor den mand, der ligger ovenpå.

Jeg har længe haft doggystyle som favoritstilling. Der er også noget vildt frækt og intenst over at blive revet i håret og smækket i måsen, men efterhånden, som jeg har udforsket min seksualitet, har missionærstillingen vundet.

Sexpert-tv: Her er det mest intense sextrick

Sådan bliver du en bedre elsker

Annonce:

Tina, 42: En stram doggy
Min favoritstilling er doggy, for der føler jeg, at jeg kan stramme mere end missionærstillingen. Skal jeg dyrke missionærstillingen, får jeg mere ud af det, hvis jeg har en pude under, men det er ikke altid godt for ryggen. Krydser mine ben - over hans balder/ryg - samtidig og jeg kan stramme endnu mere. Men jeg kan lide alle stillinger - dog undtaget stående sex, da det virker akavet for mig, da jeg som regel er højere end fyrene.

Kama Sutra for begyndere

Ida, 21: Missionær med benene oppe
Min kærestes pik er næsten for stor, og selvom det er fantastisk at blive fyldt helt ud hver gang, så kan jeg godt blive lidt øm bagefter, specielt hvis jeg har fået den bagfra. Jeg kan bedst lide variation og stillingsskifte under sex, men hvis jeg skulle vælge en favoritstilling, er det missionær med benene oppe, fordi pikken rammer lige, hvor den skal, samtidig med at man er meget intim; ligger tæt, kysser og holder øjenkontakt. Hvis jeg skulle undvære en stilling, er det reverse cowgirl, da det ikke tænder mig at kigge på fødder.

Her er de mest populære sexstillinger

Annonce:

Tina, 44: Banke igennem
Min favoritstilling er helt klart en doggy, så kan fyren rigtig banke igennem og bare give mig, det jeg vil have. Jeg er dog også vild med en missionær, så jeg kan mærke hans krop, og vi kan kysse imens, eller en god ridetur på fyren, så er jeg solgt. Hvis jeg skal vælge én stilling, skal det være en ridetur med ansigtet mod hans, så kan jeg kysse og mærke hans krop imens. Jeg kan godt undvære missionæren, hvis bare jeg får rideturen.

Bagfra er bedst

Winnie, 34: Bagfra til engangsknald
For mig betyder det noget, om der er tale om et engangsknald eller en fast partner. Med en fast partner synes jeg beddst om missionærstillingen, eller at jeg ridder ham - det kan være meget intimt. Hvis der er tale om et engangsknald, hvor intimiteten måske kan virke for overvældende, så foretrækker jeg at blive taget bagfra. Men generelt er jeg vild med mange stillinger, og det handler mere om, hvilken stemning der er og ikke selve stillingen.

Her er de tre bedste sexstillinger

Mia, 21: Ride sikrer orgasme
Min favoritstilling er helt sikkert, hvor jeg rider ham, og det har det ALTID været! Det er her, at jeg føler mig mest lækker, jeg kan føre mig frem, tilfredsstille ham, og jeg VED, at jeg selv sikre mig en orgasme, ellers er jeg i hvert fald selv skyld i manglende.

Annonce:

Jeg har ingen specifik, jeg ville undvære - men de ALT for kringlede kama sutra-stillinger, hvor du står på hovedet, og jeg ved ikke hvad, de er meget sjove, men bestemt IKKE noget, jeg ville indføre dagligt.

Lad hende sidde øverst

Kata, 17: Intim missionær
Min favoritstilling er helt klart missionær. Det er der, jeg kan mærke mest, og så kan man holde om hinanden, som jeg er helt vild med, plus at man ligger fladt, så maven ser mindre ud. Med min første kæreste var min favoritstilling dog doggystyle, da jeg kunne mærke meget, men det har jeg ikke oplevet siden. Jeg ville helt klart vælge missionær, hvis jeg kun skulle vælge én at bruge. Der er også flere variationer. At ride er til gengæld ikke noget, jeg synes om. Primært fordi jeg er bange for ikke at gøre det godt nok, men også fordi jeg ikke mærker så meget.

Derfor er missionæren bedst

Annonce:

Inge, 28:  Blidt og hårdt bagfra
Jeg er glad for doggystyle, det er frækt og går dybt på samme tid. Og det kan både være meget blidt og ekstra hårdt, så der er god variation samtidig.

Det har dog ikke altid været favoritten. Førhen nød jeg at ligge på maven og med ham øverst, men det kan jeg ikke rigtig holde ud længere, grundet rygskade. Men det var en skøn stilling, fordi han så kunne ramme dybt, men samtidig selv kunne vælge, hvor han ville hen i mig, da jeg kunne slappe godt af i den stilling.

Hvis jeg kun måtte vælge en stilling resten af mit liv, så skulle det være, hvor begge ligger på siden, så han kan trænge ind bagfra. Der er lidt af det hele i den stilling og begge parter kan nå hinanden flere steder. Men jeg vil helst ikke nøjes med en stilling altid, det tror jeg ville blive ret kedeligt i længden-

Jeg kan til gengæld sagtens undvære missionærstillingen. Den er dejlig ja, men meget triviel og synes egentlig kun, det er manden. der får noget ud af den. selv om han samtidig har alt arbejdet. Men den er bedst egnet til en hurtigt tur. hvor det kun lige er ham. der skal have den kørt af - og ærlig talt, det kan gøres på sjovere måder.

 Danske piger: Sådan vil vi have den...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bar røv - eller vi betaler 143 milliarder
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: