Annonce:
Annonce:

Syv danske mænd: Sådan elsker vi kvinden(s)

Ærligt læserpanel om kroppe, bryster og topfisser

'Jeg kan lide de fleste vaginaer, bare kvinden er renlig og plejer den, så kan jeg lide alt fra små glatte stramme til dem med store skamlæber og klitoris. fortæller 35-årig mand i læserpanelet. (Foto: shutterstock.com)
'Jeg kan lide de fleste vaginaer, bare kvinden er renlig og plejer den, så kan jeg lide alt fra små glatte stramme til dem med store skamlæber og klitoris. fortæller 35-årig mand i læserpanelet. (Foto: shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hvad synes mænd egentlig om kvindekroppen sådan generelt og vagina mere specifikt? Går de kun op i store bryster og stramme fisser, eller er de mere rummleige end som så?

Vi spurgte syv danske mænd i vores læserpanel.

Danske kvinder: Mig og min f....

Jan, 61:  Personlighed vigtigt
Jeg går mere op i, hvordan hun er som person end i hendes udsende. Hun må meget gerne være slank og især have hofte og talje samt en velformet bagdel. Det er turn on for mig.

Jeg foretrækker, at hun er glatbarberet - også i skridtet. Det er jeg også selv, og hudkontakten er rigtig dejlig, ligesom jeg slipper for at få hår i munden.

Annonce:

Hendes kønsområde skal være veholdt. Bumser og den slags er turn off. For mig gør det ikke noget, hvis de indre kønslæber hænger lidt ud. Jeg kan godt forstå, at pornomodeller får dem trimmet, men almindelige kvinder behøver ikke at bekymre sig om det.

Danske piger: Sådan vil vi have den...

Sten, 45: Elsker alt - især med hår
Jeg elsker kvinder, jeg elsker deres kroppe, og jeg elsker i særdeleshed deres fisser. Når jeg laver frække billeder med min partner, tager jeg altid nogle close-up af fissen. Det er det smukkeste på en kvinde. Om den er glat eller behåret, er lige meget. Jeg kan bedst nyde dens skønhed, når den er glat.

Men kvinden som helhed nyder jeg mest, når der er hår på den. Det er mest naturligt og kvindeligt. Jeg foretrækker også kvinder nøgne, så jeg kan nyde dem helt. Frækt undertøj, kostumer og lingeri siger mig ikke noget. Det er ikke vigtigt, om hun er slank eller har former, bare hun er tryg ved sig selv og sin krop. Jeg undlader aldrig at fortælle min partner, hvor dejlig hun er, hvor meget jeg elsker hende og hendes fisse.

Annonce:

Allan, 51: Varm og velduftende
Kvindekroppen er ikke vigtig som sådan for mig. Blot den er ren, velduftende og varm, så er jeg på. Jeg tænder mest på en glat eller trimmet fisse. Nogle kvinder tror det, er fordi man så tænker på unge piger, men det er for mig ikke tilfældet. Det er nydelsen af den glatte hud, som tænder mig.

Morten, 32: Ikke sjusket
 Jeg kan jo nok ikke sige mig fri for ikke at tænde mere på bestemte typer af kvindekroppe. Jeg er ikke sippet og kan lide det meste, dog er svær overvægt et klart turn-off. Jeg går ikke så meget op i, hvordan deres kønsdele ser ud, men klart at noget er pænere end andet. Bryder mig ikke om, hvis der hænger for meget ned, det ser lidt sjusket ud.

Nu er jeg gift, og konens krop er der ikke noget i vejen med. Hun siger dog selv, at hun ville ønske der ikke hang så meget for neden, men det er ikke overdrevet.

Penis: Så stor skal den være

Annonce:

Jan, 58: Naturligt
Jeg har set smukke kvindekroppe i både størrelse small og i large. Dybest set synes jeg mest om slanke kroppe med medium eller små bryster. Brysterne skal være naturlige og altså ikke pumpet op med hverken det ene eller det andet. Numsen skal være fast, spændstig og ikke for stor. Hun skal ikke være 170 cm.

Hendes venusbjerg skal være markeret, det mange kalder 'topfisse.' Der må gerne være lidt hår, en pikant stribe, eller det der lige kan sidde på skamhøjen uden at kravle ned. Skamlæberne skal være glatte. Det tilfredsstiller både øjne og tunge og højner følelsen af kontakt.

Danske kvinder afslører: Derfor er analsex frækt

Thomas, 44: Lækker hud
Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at det indre tæller. Det gør også - en kvinde kommer langt med en varm personlighed, intelligens, humor og en beskidt fantasi. Men kroppen er vigtig. Det vil sige, jeg værdsætter lange, stærke ben, en stor og struttende røv, talje og små, faste bryster. En glat, elastisk og fast hud er måske det aller vigtigste - den skal føles helt rigtig, når jeg glider mine fingere henover den.

Annonce:

Hun må gerne veje lidt for meget, hellere et par kilo for meget end for lidt, og være i min højde og mindre - dog helst ikke højere, for det er ikke så fed en følelse at kysse opad.

Har faktisk aldrig haft sex med en kvinde, hvis fisse jeg tændte af på, men derfor er der dog ting, jeg foretrækker. Fissen skal helst være helt glatbarberet, det føles bare bedst med fingre og tunge. Kønslæberne må gerne gerne tykke og store, blodfyldte. Det er ok, hvis de indre hænger uden for.

Min nuværende kæreste lever ikke op til alle de ovennævnte fordringer, hvilket vel bare siger, at idealer en ting, virkeligheden en anden.

 Sådan får du din penis til at virke større

Per, 35: Bare den er ren
Jeg går ikke så meget op i, om en kvinde er tynd, slank, almindelig eller buttet. Er nok ikke til direkte tykke kvinder. Det, der er vigtigt for mig, er, at de går op i sig selv, ikke at de SKAL være til makeup med mere, men at de kan lide sig selv og deres kroppe.

Annonce:

I forhold til kønsbehåring kan jeg lide det i alle former, kommer meget an på kvinden. Men kan lide alt fra en glat en til en, der er lettere behåret, dog skal det som det mindste være veltrimmet/velplejet.

Jeg kan lide de fleste vaginaer, bare kvinden er renlig og plejer den, så kan jeg lide alt fra små glatte stramme til dem med store skamlæber og klitoris.

Jeg har altid været god til at sige pæne ting om en kvindes krop, og jeg siger det, fordi jeg mener det. Der er alt for mange kvinder, som har et eller flere problemer med deres udseende, men ingen er perfekte, så jeg nyder bare kvindekroppen generelt.

Unge mænd vil give pigen nydelse

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: