Otte sexzoner du bør kende på din mand

Mest for kvinder: Fjern fokus fra hans pik og gå på opdagelse i din partners øvrige erogene zoner

Følg Sex & Samliv

Udover selve pikken har manden mange lystfyldte punkter, som du med stort held kan stimulere. Og mange af punkterne er specielt velegnede til forspillet, hvor du kan få ham helt op at ringe, så han bliver top tændt til at tage dig.

Sexperten Jakob Olrik siger, at seksualiteten dør for både manden og kvinden, hvis sex bliver en rutine. Derfor er det vigtigt at bryde mønstrene og droppe de faste skemaer. Han mener, at kvinder har et større ansvar på det område, end man umiddelbart tror.

Kvinder forventer ofte, at mænd kan massere og tænde dig på diverse måder, men du skal som kvinde også forsøge at blive bedre ved at tage initiativ til at lære nye tricks, som du kan overraske med.

Nadia giver mænd analsex

1: G-punktet
Kvinder er ikke de eneste væsener, der er udstyret med et G-punkt. En mands prostata er hans magiske punkt, som du finder mellem hans testikler og hans anus, og det er via dette punkt at han kan opnå de ultimative orgasmer, som rækker langt udover pikkens formåen. Kæl blidt for det lille stykke hud, og gnub lidt hårdere, når du kan mærke, at han nærmer sig en orgasme.

 Er du rigtig vovet, så stik forsigtigt en finger ind i måsen på ham og bøj fingeren i retning af hans mave. Prostataen føles som en lille rund klump - og det er altså denne du skal gå efter, hvis du vil give ham hans livs orgasme.

Jeg vil lære dig alt om din bagdel

Så er det strap on-uge

2: C-punktet
Øret hører til blandt hans erogene zoner, men det er ikke sikkert, at han selv ved det. Mange mænd tænker nemlig så at sige med pikken. Men det er ikke hvor som helst på øret, at du skal sætte din tunge eller kærtegne ham med dine fingre. Find det C-formede stykke yderst på øret, for det er nemlig her de fleste nerveender befinder sig. Bid ham let, pust varm luft på ham eller find tungen frem. C-punktet er et ideelt sted at starte, inden du begiver dig videre til de mere intime punkter.

Prøv analsex på en ny måde

3: 8-punktet
8-punktet er det, der forener penis og pung. Sæt en finger under hans penis, hvor den møder pungen, og tegn en ring rundt om roden af penis - dette udgør den øverste del af 8-tallet. Den nedre del finder på pungen lige under penis.

Kør tungen i 8-taller under forspillet eller brug tungen på den ene halvdel, mens hænderne kærtegner den anden halvdel - og byt så. Denne form for stimulering vækker sanserne i hele underregionen og gør ham super klar til den egentlige sexakt.

Find de frække udfordringer

4: W-punktet
Ribbenene udgør et W, hvis du mærker godt efter. Huden omkring ribbenene er ekstra tynd og følsom, og det giver derfor god mening at kærtegne ham netop her frem for på selve brystkassen. Smør evt. området ind i glidecreme eller olie, og brug berøringen af dette ellers så uskyldige område, som en del af opvarmningen. Hop ind imellem væk fra W’et og kærtegn hans brystvorter, og vend derefter tilbage til W-punktet. Det gode ved W-punktet er, at du kan forkæle det i al offentlighed, da det er de færreste der tænker på det som en erogen zone.

Træn din penis tre gange om ugen

5: F-punktet
Frenulum er den lille streng, der ligger lige under pikhovedet, og faktisk har denne lille sag flere nerveender end noget andet sted på kroppen. For mange af os gælder det, at vi godt ved, at der er noget om denne lille streng, men hvad vi præcist skal gøre ved den, ved de færreste af os.

Det handler om at holde punktet aktiveret hele tiden. Ved oralsex kan du bruge hånden som hjælp til at nå punktet, og ved vaginal indtrængen handler det om, at han skal kunne støde helt i bund igen og igen. Hertil fungerer doggystyle og missionærstillingen godt.

Test: er du kedelig i sengen?

6: X-punktet

Find hans bagdel, og du vil finde X-punktet. X-punktet er det sted, hvor røvsprækken møder folden der adskiller balderne fra lårene, og det er folderne i sig selv, der udgør et visuelt X. Denne zone er interessant, fordi både anus, perineum og testiklerne ligger lige inde bagved. Disse sjove punkter bliver altså stimuleret uden at blive direkte berørt.

 Kør dine fingre skiftevis ned ad røvsprækken og ud til siden under balden. Hver gang fingrene lander i midten af x’et sender det gys videre til de forskellige kønsdele. X-punktet kan naturligvis også stimuleres oralt, men husk på, at det er der, hvor x’et mødes, at du glæder ham allermest.

Links til mere om emnet på Tidens Kvinders hjemmeside: Forspil for forspillet skyld

7: R-punktet
Igen er der tale om en streng. Denne gang er det strengen, der måske mest af alt ligner en syning, som løber ned ad undersiden af testiklerne. Også denne intime del er fyldt med nerveender, og selv om de fleste mænd nyder berøringen af denne streng, så er der altså også mænd for hvem det bliver en anelse for intenst.

Er din partner typen, der kan lide berøring af dette punkt, så stimuler enten punktet oralt eller med blide fingerstrøg. For de øvede er der fri adgang til strengen, når du sidder ovenpå ham - men vær varsom og behandl området med kærlig respekt.

Tænd ham på 12 måder

8: O-punktet
Er du tantriker ved du sikkert også, at mandens haleben er centrum for stor nydelse. Det skulle ifølge eksperterne være her hans seksuelle energi kommer fra, og derfor er der givetvis god grund til at give halebenet lidt ekstra opmærksomhed. Find det O-formede punkt ved roden af rygraden og kæl kærligt for det. Massér evt. området blidt, mens du slikker ham op ad rygraden. Så vil du hurtigt opleve, at det ikke kun er hans rygrad, der står stiv og oprejst.

Mere på Tidens kvinder: Sådan får du en frækt forspil


 

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+